Cpu Fanı
-
bugün işlemciyle ugraşırken fanından 1 parça koptu ve pc açıkken aşırı bi ses dayanamadım dedim bi parça daha koparayım onuda yaptım seste bi degişim olmadı bende kasanıın fanını söküp annemin el işi iplikleriyle uzun bi ugraş sonucu işlemcinin üzerine bagladım.. bu mühendislik harikamın işlemciye bi zararı olurmu
-
Tbt'de her tipten insan olduğunu bir kez daha kanıtladın :D
Bir şey olacağını sanmıyorum hocam, pervaneye dokunmuyosa ve rahat hava almasını engellemiyosa sorun olmaz.
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
Bir şey olacağını sanmıyorum hocam, pervaneye dokunmuyosa ve rahat hava almasını engellemiyosa sorun olmaz.
-----------------------------her cümlesiene sonuna kadar katıldığım bi post tbt farkı işte
-
konu açılmışken bi de şunu sorayım ben... laptop 'u açınca ilk 15 dakka fan sanki birşeylere takılıyormuşçasına ses geliyor.
tozdan mıdır? 1 senelik pc hiç bakıma vermedim
-
merak ettim resmini atarmısn hacı?
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------aynen :D
alıver bi cpu fanı için rahat olur.ucuzdur. -
lalada bunu yazdı:
Ben mi atam =) -
o6u2 bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
-----------------------------aynen :D
alıver bi cpu fanı için rahat olur.ucuzdur.
alıcamda .D 2 gün idare etmeli beni :D -
nası bağladın la onu o ipler erirse bide kazımaya uğraşırsın
-
yassun bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
Ben mi atam =)
-----------------------------hoca kendi resmini atma yaptığın fanın resmini at ipler falan meraklandım :D
-
kasa fanıyla işlemci orjinal fanın dönüş devir hızı farklıdır işlemci hızı daha hızlı döner 15 20 tl verip orjinal almanı tavsiye ederim işlemcinden olma sonra