Cpu Kullanımı Sürekli %100
-
firefox a güvenip kullanıyoruz sistemi kasmaktan başka bi halt ettiği yok. fotoğrafta da kullandığı işlemci ve bellek miktarına bakarmısın.
-
bn firefox kullanmadığım halde böyle :)
-
firefox o kdr islemci yemez orda bisey var at bi format gecer :)
-
hocam işlemcinin hızını bi kontrol et biostan, 200 mhz ile çalısan işlemci 100 e düşmüştü elektrik kesintisinden dolayı düzgün kapatılmadından bi kere böyle olmustu. belki işlemcin normal hızının altında calıstıgından dolayı boyledir.
-
Hocam bu 32 işlem görünmüyor bi anti kullasan güsel olur kaldırmıyormu bilgisayar, dizin hizmeti kapalı mı bak bakim herhangi bir windos gezginini aç ara ya tıkla orada kolay arama yapabilmek için dizin hizmeti oluştur var belki o kasabilir de onu kaldır.
-
mqstar bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam bu 32 işlem görünmüyor bi anti kullasan güsel olur kaldırmıyormu bilgisayar, dizin hizmeti kapalı mı bak bakim herhangi bir windos gezginini aç ara ya tıkla orada kolay arama yapabilmek için dizin hizmeti oluştur var belki o kasabilir de onu kaldır.
-----------------------------hocam saolasın ama konuyu çözdüm hem zaten dikkat edersen konu açılalı 11 gün olmuş yinede saol
-
bndede aynı sorun war svchost.exe 97 ile işlem yapıo tarattım bi kaç anti-ile hiç bişe çıkmadı
-
yassun bunu yazdı:
bndede aynı sorun war svchost.exe 97 ile işlem yapıo tarattım bi kaç anti-ile hiç bişe çıkmadı
Onun birçok nedeni olabilir farmat atmayla da genellikle gitmez genellikle bikaç çözüm söylüyeyim birincisi solucan olabilir diğer antileri dene, otaomatik güncelleştirmeli bi süre kapat, hizmetler kısmında bunun altındaki gereksizleri kaldır, format at, büyük ihtimal solucan veya virüstür. -
tüm disklerin sistem geri yüklemelerini kapat kapatmadığın zaman virüs kendini geri yükleme noktasına gizler istediğin kadar format at silinmez. dediğim şekilde format at daha sonra güncel driverları yükle sorun devam ederse. kasayı temizle tozlanma olayı buna sebebiyet vermiş olabilir. hazır açmışken cpu üzerindeki termal macunu kontrol et varsa macunu yenile birde dikkat et cpu fanı düzgün çalışıyor mu. donma olayında psu'nunda etkisi olabilir. varsa başka bir psu dene.
-
Pic_Boy bunu yazdı:
firefox o kdr islemci yemez orda bisey var at bi format gecer :)
-----------------------------aman hocam hemen formata bağlama. bendede olmuştu öyle
kasperin deneme sürümü vardı onu sildim başka bi antivir yükledim düzeldi
belki öyle bişeydir