folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Cpu Kullanımı Sürekli %100

Cpu Kullanımı Sürekli %100

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

firefox a güvenip kullanıyoruz sistemi kasmaktan başka bi halt ettiği yok. fotoğrafta da kullandığı işlemci ve bellek miktarına bakarmısın.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ClothingStore
    ClothingStore's avatar
    Erkek

bn firefox kullanmadığım halde böyle :)

Nike,Adidas,Puma,Abercrombie & Fitch, Gucci, Christian Audigier, Kappa, UGG ve daha bir cok marka burda http://picasaweb.google.com/ClothingStore4216 Ayrıntılı bilgi için: clothingstore4216@hotmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pic_Boy
    Pic_Boy's avatar
    Erkek

firefox o kdr islemci yemez orda bisey var at bi format gecer :)

Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

hocam işlemcinin hızını bi kontrol et biostan, 200 mhz ile çalısan işlemci 100 e düşmüştü elektrik kesintisinden dolayı düzgün kapatılmadından bi kere böyle olmustu. belki işlemcin normal hızının altında calıstıgından dolayı boyledir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam bu 32 işlem görünmüyor bi anti kullasan güsel olur kaldırmıyormu bilgisayar, dizin hizmeti kapalı mı bak bakim herhangi bir windos gezginini aç ara ya tıkla orada kolay arama yapabilmek için dizin hizmeti oluştur var belki o kasabilir de onu kaldır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mqstar bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam bu 32 işlem görünmüyor bi anti kullasan güsel olur kaldırmıyormu bilgisayar, dizin hizmeti kapalı mı bak bakim herhangi bir windos gezginini aç ara ya tıkla orada kolay arama yapabilmek için dizin hizmeti oluştur var belki o kasabilir de onu kaldır.

hocam saolasın ama konuyu çözdüm hem zaten dikkat edersen konu açılalı 11 gün olmuş yinede saol

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bndede aynı sorun war  svchost.exe  97 ile işlem yapıo tarattım bi kaç anti-ile hiç bişe çıkmadı

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yassun bunu yazdı:

bndede aynı sorun war  svchost.exe  97 ile işlem yapıo tarattım bi kaç anti-ile hiç bişe çıkmadı

Onun birçok nedeni olabilir farmat atmayla da genellikle gitmez genellikle bikaç çözüm söylüyeyim birincisi solucan olabilir diğer antileri dene, otaomatik güncelleştirmeli bi süre kapat, hizmetler kısmında bunun altındaki gereksizleri kaldır, format at, büyük ihtimal solucan veya virüstür.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

tüm disklerin sistem geri yüklemelerini kapat kapatmadığın zaman virüs kendini geri yükleme noktasına gizler istediğin kadar format at silinmez. dediğim şekilde format at daha sonra güncel driverları yükle sorun devam ederse. kasayı temizle tozlanma olayı buna sebebiyet vermiş olabilir. hazır açmışken cpu üzerindeki termal macunu kontrol et varsa macunu yenile birde dikkat et cpu fanı düzgün çalışıyor mu. donma olayında psu'nunda etkisi olabilir. varsa başka bir psu dene.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

Pic_Boy bunu yazdı:

firefox o kdr islemci yemez orda bisey var at bi format gecer :)

aman hocam hemen formata bağlama. bendede olmuştu öyle

kasperin deneme sürümü vardı onu sildim başka bi antivir yükledim düzeldi

belki öyle bişeydir

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
Toplam Hit: 6190 Toplam Mesaj: 30