Cradle Of Filth Solisti Marilyn Manson :)
-
bknz : Maden suyu gerçeği
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
bknz : Maden suyu gerçeği
-----------------------------bunu bi kaç kişiye yollamak lazım :))
-
hoobastank bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------hoobastank bunu yazdı:
gülünecek ne var anlamış degilim solisi yada solisti degil kendine oral sex yapan bir adamı dinliyosunuz pislik olmadıklarını inkar demezsiniz
-----------------------------hurafe :D kandırmıslar seni :)
dimi hatta kaburga kemiginide aldırmıs x)
ahahahahaha :D
-----------------------------:l diyelim onuda yapmıyor ama benim gözümde yine bir pislik elektoya bogulan sesinden siz haz alabilirsiniz ama insan olmaktan uzak o bok suratına sıçılasi bir varlık o pezevenk
-----------------------------Marilyn Manson hakkında hiç bişi bilmedigin ve bilmeden konustugun cok acık :)
surat boyuo diemi böle ? :D bi glam rock cıları görsen sen...
ve MM im surat boyaması resime olan ilgisindendir.
hiç olmazsa MTV den TÜRKİYE KONSERİ sonrasında röpörtajını izle :D türkçe alt yazısıda var bak !! dikkatli oku tmm :)
bu arada profiline baktımda :D harun yahya yı destekleme sebebini anladım hocam tesekkürler :)
-
o deilde avarege speed : 1246 kbps :D
-
Metal müzik dinleyenleri satanist, RAP müzik dinleyenleri keş ilan ediyorlar, ilginç bir zihniyet :)
-
Swool bunu yazdı:
Metal müzik dinleyenleri satanist, RAP müzik dinleyenleri keş ilan ediyorlar, ilginç bir zihniyet :)
-----------------------------eheehe aynen hojam :D bi de bunu videoyu geçen bi konu açılmıstı kızı satanist olan bi annenin (acıklı) hikayesini anlatıyodu :D o konuda vermiştim ben :D
-
oha yeah mm cradle solisti bide satanistse bende papayım herif anti christ dani iyidir pisliktir ama iyidir devil woman :D
-
Medya bunu abartıyo packing powder koyup kabartıyo ahahahasha
-
Ne kadar videodaki sizin söylediklerinize göre gerçeği yansıtmasa da, bu adamlar pislik.
-
Lord-Nespace bunu yazdı:
Ne kadar videodaki sizin söylediklerinize göre gerçeği yansıtmasa da, bu adamlar pislik.
-----------------------------malesef bu yozlaşmış beyinlere her yol paris