CRC Hatası Deli Olmak Üzereyim (Her İndirdiğim Dosya Bozukmu ? )
-
arkadaşlar 4 gündür upload yapmak ve izlemek ve oynamak üzere warez çekiyorum (farklı farklı sitelerden ve farklı oyunlar filimler )
ama son indirdiğim 5 dosya hepsi de partlı ve hepside açarken crc hatası verio denedim denedim repair denedim olmuyor
deliricem bir yardım eli uzatın
(yardımınız size en sevdiğiniz oyun filim cansıkıntısı giderici şeyler olarak geri dönücektir )
:(
-
-
sorunu çözdüm sonunda ve başına gelen arkadaşlar için kısaca özetliyim
piyasada bir çok alternatif .zip .rar sıkıştırma programı türedi bunlardan bazıları ile oluşurulmuş dosyalar diğerleri tarafından tam olarak
algılanamıyor
7z yükledim ve onla denedim herşeyi kolaylıkla açtı bundan sora elveda winrar hoşgeldin z7
CRC hatasının 3 sebebi
eksik indirme / yanlış indirmeyanlış parola / parola girme hatası ( şifre korumalı olan dosyada şifre istememesi )
format hatası ( oluşturduğunuz .rar in yada .zip in diğer arşiv programları tarafından yanlış algılanması
benim başıma gleen 2. ve 3. sebepler kurtuldum sonunda 7z 4ever =)
-
7zip baya işe yarıyor bu arada bilmeyenlere söylüyorum çok güzel bi alternatif
-
1 gblik dosyayı 1,5 mb a mı 15 mb amı indiren bir arşivprogramı vardı buna bizzat şahitoldumolmazböyleşey sakın ha demeyin yemin bile edebilirim oluyor ama hangi program çözemedim bulamadım gitti bilen varmı
-
Vista ilk ciktiginda 1.4 mb. diskete sigiyordu :D . Ben 7zip diye hatirliyorum programi .
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
1 gblik dosyayı 1,5 mb a mı 15 mb amı indiren bir arşivprogramı vardı buna bizzat şahitoldumolmazböyleşey sakın ha demeyin yemin bile edebilirim oluyor ama hangi program çözemedim bulamadım gitti bilen varmı
kgb olabilir mi sen söleyince ben de merak ettim bi forumda gördüm 335 mb lık setup ı 2.6 mb kadar sıkıştırabiliyodu
-
break bunu yazdı:
Vista ilk ciktiginda 1.4 mb. diskete sigiyordu :D . Ben 7zip diye hatirliyorum programi .-----------------------------
evet boyle bir program var ama.. sıkıstırmak icin makinayi programa amade etmeniz gerekiyor.. torrent sitelerinden birinde gormustum... uharc yada winuharc miydi neydi..
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------winUHA heralde snn dediin ama 1 gb üstüne yapmıodu sanırım
-
O sizin 300 mb nin 2 mb olması avi nin skıstırılması her 300 mb lik dosya 2 mb olsa wista yı diskete atardık : ) not bu 300 mb nin 2 mb olmasını dısarda sölemeyin adama baska tarafıyla gülerler
-
elr bunu yazdı:
O sizin 300 mb nin 2 mb olması avi nin skıstırılması her 300 mb lik dosya 2 mb olsa wista yı diskete atardık : ) not bu 300 mb nin 2 mb olmasını dısarda sölemeyin adama baska tarafıyla gülerler
Evet diskete atılıyordu zaten isteyen istediği tarafıyla gülsün bu bir gerçek ben bizzat indirdim 1,5 mblık dosya zipten çıkardım 1 gblik oldu microsoft longhorn cd siydi