folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder CRC Hatası Deli Olmak Üzereyim (Her İndirdiğim Dosya Bozukmu ? )

CRC Hatası Deli Olmak Üzereyim (Her İndirdiğim Dosya Bozukmu ? )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

arkadaşlar 4 gündür upload yapmak ve izlemek ve oynamak üzere warez çekiyorum (farklı farklı sitelerden ve farklı oyunlar filimler ) 

ama son indirdiğim 5 dosya hepsi de partlı  ve hepside açarken crc hatası verio denedim denedim repair denedim olmuyor

deliricem bir yardım eli uzatın

(yardımınız size en sevdiğiniz oyun filim cansıkıntısı giderici şeyler olarak geri dönücektir )

:(  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

sorunu çözdüm sonunda ve başına gelen arkadaşlar için  kısaca özetliyim 

piyasada bir çok alternatif .zip .rar sıkıştırma programı türedi bunlardan bazıları ile oluşurulmuş dosyalar diğerleri tarafından tam olarak

algılanamıyor

7z yükledim ve onla denedim herşeyi kolaylıkla açtı bundan sora elveda winrar hoşgeldin z7

CRC  hatasının 3 sebebi
    eksik indirme / yanlış indirme

yanlış parola / parola girme hatası ( şifre korumalı olan dosyada şifre istememesi )

format hatası ( oluşturduğunuz .rar in yada .zip in diğer arşiv programları tarafından yanlış algılanması

benim başıma gleen 2. ve 3. sebepler  kurtuldum sonunda 7z 4ever =)  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    7zip baya işe yarıyor bu arada bilmeyenlere söylüyorum çok güzel bi alternatif
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    1 gblik dosyayı 1,5 mb a mı 15 mb amı indiren bir arşivprogramı vardı buna bizzat şahitoldumolmazböyleşey sakın ha demeyin yemin bile edebilirim oluyor ama hangi program çözemedim bulamadım gitti bilen varmı

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Vista ilk ciktiginda 1.4 mb. diskete sigiyordu :D . Ben 7zip diye hatirliyorum programi .

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------
    1 gblik dosyayı 1,5 mb a mı 15 mb amı indiren bir arşivprogramı vardı buna bizzat şahitoldumolmazböyleşey sakın ha demeyin yemin bile edebilirim oluyor ama hangi program çözemedim bulamadım gitti bilen varmı
    kgb olabilir mi sen söleyince ben de merak ettim bi forumda gördüm 335 mb lık setup ı 2.6 mb kadar sıkıştırabiliyodu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı:
    Vista ilk ciktiginda 1.4 mb. diskete sigiyordu :D . Ben 7zip diye hatirliyorum programi .

evet boyle bir program var ama.. sıkıstırmak icin makinayi programa amade etmeniz gerekiyor.. torrent sitelerinden birinde gormustum... uharc yada winuharc miydi neydi..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

winUHA heralde snn dediin ama 1 gb üstüne yapmıodu sanırım 

www.yesilgrow.com - Growshop
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    O sizin 300 mb nin 2 mb olması avi nin skıstırılması her 300 mb lik dosya 2 mb olsa wista yı diskete atardık : ) not bu 300 mb nin 2 mb olmasını dısarda sölemeyin adama baska tarafıyla gülerler

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    elr bunu yazdı:
    O sizin 300 mb nin 2 mb olması avi nin skıstırılması her 300 mb lik dosya 2 mb olsa wista yı diskete atardık : ) not bu 300 mb nin 2 mb olmasını dısarda sölemeyin adama baska tarafıyla gülerler

Evet diskete atılıyordu zaten isteyen istediği tarafıyla gülsün bu bir gerçek ben bizzat indirdim 1,5 mblık dosya zipten çıkardım 1 gblik oldu microsoft  longhorn cd siydi

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 2497 Toplam Mesaj: 21