Creative 5+1 Kurulum Sorunu
-
Hojalar S.a Creatıve Marka 5+1 Ses Sistemi Aldım Kurdum Fakat Bi Sorun Var. Sorun Şu : Hoperlorlerden Sadece 2 Tanesi Faaliyet Göstermekte ! Geri Kalan 3 Tanesi Dinleyici Modunda... Resimleri Up Ediorum Hojalar Acaba Bağlantı Kurulum Hatasımı Yaptım Naptım Anlamadım ki ?

-
Ses kartın 5+1 i destekliyormu destekliyorsa 5+1 moduna geçtinmi mp3 dinliyosan zaten hepsi çalışmaz onuda dbpoweramp la 5+1 e çevirmen lazım hepsini kullanman için bu liste daha uzuyo:D
-
hojam önceden kuzenimin aynısı wardı bağlamıştık güzel hoplatıyordu apart. fakat şimdi aynısının 0'ını aldım yenisini :D daha kutudan üstelik teknosa'dan aldm :S yani öyle mal kötü çıkacak yerden deil. fakat 2 tanesi calıstı :S
-
Hoca Mekan Güzelmiş Hayırlı olsun öncelikle ..
PC de ses kartının markası ne ? ona göre programı falan vardır 5+1 seçimi olan teknik kurulumu doğru yapsan bile ayarlamaları yapmayınca default 2 kolon lu gibi oluyo bende yapmiştim yine sıkıntı olursa markasını falan söyle bakarız :|
-
Saolasın Hojam Eyw Elimizden Geldiğince Dahada Güzelleştirecem Mekanı =) Skoot Flashorler felan daha döşicem fakat ses kartına gelince bağlantılarda hata war sanırım kontrol edicem yine olmazsa sölerim bakarıs ;)
-
denetim masasından 5+1 i ses kardesim. ses kartın onboard ise denetim masası/ses müzik aygıtları/özellikler/gelişmiş/5+1
-
Oldu Hojalar Eyw. Hepinize Tşkler;) wol 13 / bass % 40 Ew Güm Güm Resimdeki Kamera & Gözlük Yerde :D:D:D
-
aha benim fareden :)
-
Toplam 47 W RMS ses çıkış gücü, 17 W Subwoofer ve 6 W’lık 5 uydu
özellikte sanırım.
kaca aldın ?
-
The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------
Oldu Hojalar Eyw. Hepinize Tşkler;) wol 13 / bass % 40 Ew Güm Güm Resimdeki Kamera & Gözlük Yerde :D:D:D
-----------------------------bu sistem gözlük düşürüosa bnm sistem monitör düşürüyo ak:D
bkz:
-
alper anlıyo bu işlerden gelir çözer şimdi :|
Toplam Hit: 10035 Toplam Mesaj: 21