Creative EP-630
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------mylitta para durmunu bilmiyorum ama benim yazdığım cihaza millet bitio
-----------------------------
Nasıl bir şey ki?
-
wireless li kablosuz kullaklık herkes çok seviyor rahat oluyor diyorlar ama heralde tuzlu :S
-
creative ep 630 kulaklıkların babasıdır.hiç şüphe etmeden al verdiğin parayı sonuna kadar hak eder..1-2 hafta çok kaliteli ses almayabilirsin sonradan açılır o =)
n78de 3.5 mm kulaklık girişi var yazıyor sitelerde, olur yani, eğer emin olmak istiyorsan normal mp3çalar kulaklığı tak dene hocam
şimdiden hayırlı olsun -
o6u2 bunu yazdı:
creative ep 630 kulaklıkların babasıdır.hiç şüphe etmeden al verdiğin parayı sonuna kadar hak eder..1-2 hafta çok kaliteli ses almayabilirsin sonradan açılır o =)
n78de 3.5 mm kulaklık girişi var yazıyor sitelerde, olur yani, eğer emin olmak istiyorsan normal mp3çalar kulaklığı tak dene hocam
şimdiden hayırlı olsun
-----------------------------benim yazdığım kulaklık hakkında bilgin varmı hocam
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------o6u2 bunu yazdı:
şimdiden hayırlı olsun
-----------------------------benim yazdığım kulaklık hakkında bilgin varmı hocam
-----------------------------o değilde bende philips var wireless kulaklık oldukca rahat ama ses seviyesi düşük oluyor birde pil bitmek üzereyken ses cızrtılı oluyor
-
olur ama bırak o sikko kulaklığı : ) ; sana 1 haftalık AKG K324 P satayım aynı fiyata :)
-
Lemuria hiçte sikko değil Ep-630 :)
-
Hocam sen bilirsin ama önermiyorum ; cx300 filan düşündün mü ? ve gözden ne kadar çıkardın iyi bi kulaklık için ?
-
Lemuria bunu yazdı:
Hocam sen bilirsin ama önermiyorum ; cx300 filan düşündün mü ? ve gözden ne kadar çıkardın iyi bi kulaklık için ?
max 70 hocam :/.
-
para muhim degil kulaklik aliyorum super olsun diyorsan
sennheiser al derim cx 300 II modeli var, iett nin ikarus otobuslerinde uzun yol giderken bile sanki konserdeymisim hissi veriyor diyebilirim.
disadaki sesi oyle bir izole ediyorki, gayet memnunum.