Creative İpod
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------bende aynı resimdekinden vardı kaybettim :(
çok güzel bişi bunlar
-----------------------------
hoca gece gece içim cız etti bak şimdi ama o profilindeki mustange :'( ulan gördükçe oturup ağlıyasım gelio :'( hele o eksozundan çıkan sesin hastasıyım amk:| -
_E_O_R_ bunu yazdı:
creative zen stone yaw bu ne ipod u. usb direkt takınca çalışması lazım. kabloda bişey olmasın? bildiğim b tipi usb uç var bunda. kabloyu kolaylıkla bulursun. bi kabloyu değiştirip dene istersen.
-----------------------------donanım bulundu yazıyor pc de F diye disc de cikiyor ama tıkladımmı pc donuyor sonra hata veriyor buna Reset yerinden Reset de attim anlamadım gitti
-
Halk arasında Mp3 Player = iPod
-
pembe konusunda yanındayım kardeş, bana da bi kere pembe mp3 player aldım diye demediklerini bırakmadılar hem de Bursa'da =D
-
Prometheus bunu yazdı:
pembe konusunda yanındayım kardeş, bana da bi kere pembe mp3 player aldım diye demediklerini bırakmadılar hem de Bursa'da =D
bu bursa takıntınız ne lan:D:D:D bursaya ipne şeysi diyebilirler ama olmas yani :D -
Bandit bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
bu bursa takıntınız ne lan:D:D:D bursaya ipne şeysi diyebilirler ama olmas yani :D
-----------------------------bursada Seftali ucuzmuş :)
neyse Saka maka bi yana yardımlarınızdan dolayı Tesekurler bizimlendirmek Gerekiyomuş onun icin programını buldum bicimlendirdim çalışıyor suan Tesekurler
-
ya bu ipod olayıda mp3 playerların ustune yapıştı
selpak ın mendillerin ustune yapıştıgı gibi :| -
teknosadan almıştım bunun plus yani ekranlısından
bilgisayara takınca ötüyordu tanıyıp tanımama sesi. ve bilgisayarı donduruyordu.
teknosaya geri verdim yapamadılar. kısacası bozulmuş aletin..
-
bnm aypodum yoqq:( bnde istiom
-
creative ipod ne la
doğan görünümlü şahin gibi bişey heralde