CRF 250 Rally Motor Oturuş Pozisyonu
-
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda Honda CRF 250 Rally motor aldım işe git gel için. Biraz mesafeyi uzattığımda hemen belime ağrı giriyor. Muhtemelen oturuş pozisyonumu ayarlayamıyorum.
Bir de Ankara da günlük motorla nerelere gidiyorsunuz, neler yapılır haberleşebiliriz.
Ayrıca motor almak isteyen olursa motorumu satıp değiştirebilirim.
Bel ağrısını çözmem gerekiyor.
-
Selam
Daha once motor kullandin mi?
Motor sana kucuk geliyor olabilir mi?
Motoru bacaklarin ile sikman gerektigini biliyor musun?
Belinde bu konudan bagimsiz belki bir zayiflik var ve ortaya cikmasini sagladi, spor gecmisin vs var mi -
eski video ama hala doğru. crf sürüş pozisyonu olarak baya da rahat motor aslında, ağrımaması lazım.
-
Hocam bu motor işe git gel motoru değil, daha çok arazide ayakta sürülecek bi motor, o yüzden çok rahat bi selesi yok. En iyisi scooter tarzına geçmek işe git gel için
-
hocam şu motoru işe gidip gelmek için aldıysan muhtemelen dağlarda filan çalışıyorsun :D Şu motorla asfaltta rahat gidebileceğnii sanmıyorum bir süre sonra ağrı yapar bu. dağ piskileti la bu bununla işe gidip gelinir mi aq?

-
usta büyük ihtiamalle seleden kaynaklı ince uzun olduğu için çok oturmaya müsait değil daha çok kros yaparken ayakta gitmek için tasarlanıyor bu tarz otorlar afedersin abadı yaya oturamadığın için boyunda biraz uzunsa sürekli dik duraktan da bele baskıdan ağrı yapar
-
Selamlar,
Videoyu izledim, daha önce görmüştüm bunu ama sanırım kolların paralel olması gerektiğini atlıyorum sürerken, tekrar deneyeceğim.
Motor daha önce çok çok az kullandım sadece sürmesini biliyorum diyebilirim.
Motor küçük değil de sanki büyük geliyor gibi emin değilim.
Bacaklarımla sıkmam gerektiğini okumuştum internette ama bir kaç dk sonra bacaklarım ağrıyınca sıkmayı bırakıyorum otomatik.
Belimde hep oturmaktan dolayı hassas bir nokta oluşmuş olabilir bu da var evet.
Motoru işe gidip gelme bahanesiyle aldım aslında, haftasonları da biyerlere kaçarım diye düşündüm. Bir de açıkçası honda olsun yarı yolda bırakmasın bozulmasın, scooter olmasın (scooter sevemedim bir türlü, dizimle sıkamadığım için düşecekmişim gibi hissediyorum), süspansiyonu iyi olsun vs gibi kriterleri koyunca bu motor tam bana göre gibi geldi. Baktım insanlar bu motorla dünya turu falan yapıyor. Tabii sele sertliği için önlem alıyorlardır, yumuşak yastik vs. gibi.
Altın Elbiseli Adam ın dediklerini tekrar yapmaya çalışıcaz artık olmadı satıcam.
-
baslarda benim de agriyordu. 2 seyle cozdum.
1 - durus bozuklugum oldugu icin, kasiste vs hizli gecince direk belimi yamultuomusum. durusumu duzeltmeye calisiyorum ama sporla kalici duzeltmedikten sonra zor.
2 - kasis vs gecerken kendim de amortisor gibi yaylaniyorum, o gunden beri bida bel agrisi cekmedim :D
-
-
Yorumlar için teşekkürler çok faydalı oldu, yakında satışa koyarım motoru, bunlarda da 6000 km ve 6 ay kuralı var mı acaba varsa bunu aşmanın bir yöntemi var mıdır.
-
ticari işletmeler için geçerli o kural. bireysel olarak da yılda 3 tane satış hakkın oluyor, eğer bu yıl ilk satışın olacaksa sorun yok. motor 3 aylık ve 2k km de olsa bile satabilirsin.