folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Crysis 2'Den Yeni Görüntüler

Crysis 2'Den Yeni Görüntüler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Oyun dünyasının grafik çıtasını bir adım daha ileriye taşıması beklenen Crysis 2'den yeni görseller internete sızdırıldı!

Başında üç Türk'ün bulunduğu Crytek firması, ilk olarak Far Cry (Sadece ilk oyunu), ardından ise Crysis'i geliştirerek, adeta oyun dünyasının parlayan yıldızı oldu. Özellikle Crysis ile, grafiksel açıdan sınırları belirleyen firma, şimdilerde Crysis ismini seriye taşıyacak olan ikinci oyunu geliştiriyor.

Görselleri bir hayli merak edilen Crysis 2'nin de, raflarda yer bulduğunda fotoğraf gerçekliğine yakın kareler sunacağı tahmin ediliyor. Oyun dünyasının gözlerini üzerine çevirdiği yeni yapım, Mart 2010 sayısında Official PlayStation Magazine dergisinin sayfalarına taşınıyor.

Yeni bilgilerinin yanı sıra, okuyucuları Crysis 2'nin görselleriyle buluşturacak olan derginin sayfaları internete sızdırıldı! İşte internete sayfalardan taratılarak aktarılmış olan Crysis 2'den kareler:

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

çizgi filme çevirmişler oyunu. Beğenmedim

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Görüntüler concept art'a benziyor. Crysis iyi hoştu da bir Half-life'da aldığım tadı vermedi. Grafik herşey değil. Allah bilir nasıl sistem özellikleri isteyecek.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bence şuan çıtanın en tepesinde cod 6 var :W

ayrıca bu kadar iyi görüntü kalitesine karşın istediği sistem özellikleri kasmama özelliği süperdir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

Görüntüler concept art'a benziyor. Crysis iyi hoştu da bir Half-life'da aldığım tadı vermedi. Grafik herşey değil. Allah bilir nasıl sistem özellikleri isteyecek.

i7 veya i9 istemez herhalde .) gerçi oyunlar artık her yeni serisinde varolan hiçbir bilgisayar kaldırmasın diye ek bir özellikmi sokuyor anlamış dğeilim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Half Life 'dan alınan tadı verecek bi oyun daha gelmedi şu dünyaya..vasat bi seri crysis..

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

bence şuan çıtanın en tepesinde cod 6 var :W

ayrıca bu kadar iyi görüntü kalitesine karşın istediği sistem özellikleri kasmama özelliği süperdir

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Oyun mu yapıyorsun film mi :D Ekran kartını ağlatır walla. Gerçi benimki emo gibi hiç susmuyo ama oynayacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abidalherifxW
    abidalherifxW's avatar
    Erkek

ekran kartının anasını aglatmaz sanırm :):) gerçi cod 6 da bişi olmadı

insan ırkının eğitimini bugüne kadar sanki gardiyanlar ile cellatlar yönetmiş gibi görünüyor! //// eski geberlanxD !!! efsaneeeW :D ama yinede geberlanxD açılsa iyi olur :S suçm yokken banlandm :S
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

katılıyorum....

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çok güzel olmuş grafiklergerçege ykn gibi denemk lazım

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 2038 Toplam Mesaj: 13