folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Crysis 3 İndirenler Bi Bakabilir Mi?

Crysis 3 İndirenler Bi Bakabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Mürid APPaLLoSa' nın BURADA paylaştığı dosyayı indirin. İçinede BURADA yüklediğim Crack dosyasını atın. Sorunsuz bir şekilde oynayın.

Appallosa' nın dosyasının içindeki Crack yanlış hatırlamıyorsam 3 yada 4. bölümden sonra oyundan atıyor. Upload aettiğim bu Crack dosyasında oyundan atma gibi bir sorun yok. En azından hala atmadı. Sabahtan beri oynuyorum.

BaD_BoYs tarafından 23/Şub/13 19:23 tarihinde düzenlenmiştir

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

biraz daha beklerim diosanız en güzeli blackbox repack sürümünü beklemek hem boyutu az hem crackli şekilde paketlenio direk yükleyip oynuosun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı

Mürid APPaLLoSa' nın BURADA paylaştığı dosyayı indirin. İçinede BURADA yüklediğim Crack dosyasını atın. Sorunsuz bir şekilde oynayın.

Appallosa' nın dosyasının içindeki Crack yanlış hatırlamıyorsam 3 yada 4. bölümden sonra oyundan atıyor. Upload aettiğim bu Crack dosyasında oyundan atma gibi bir sorun yok. En azından hala atmadı. Sabahtan beri oynuyorum.

deneyeceğim.

@canerator: o kadar sabır yok bende :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

kardeş arkadaşın paylaştığı crackleri dene blackops2dede aynı sorun vardı bir crackle çözüldü sorun .

boş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fulll ultra çözünürlükte benim cafede gelip oyanyabilirsiniz :D

işş nazar etmeyin hea çalıp çırparak deil çalışarak bu hale getirdim :D

Mycity tarafından 23/Şub/13 21:28 tarihinde düzenlenmiştir

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    asa42 bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı

deneyeceğim.

@canerator: o kadar sabır yok bende :D

diğer torrent i denedim açıldı oyun. ama bu sefer de dxgi ile alakalı anlamsız bi hata veriyor. google da arastırdım ama bi sonuç çıkmadı. 

hatayı oyunu bi muddet oynadıktan sonra veriyor. once ekran kararıyor sonra bu hata cıkıyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Ben reloaded sürümünü indirdim oyunu kurdum crack yaptım çalıştı.

ekran karı dx11 destekli benimki.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

Ben bunu indirdim

http://kat.ph/crysis-3-digital-deluxe-full-unlocked-no-crack-t7096904.html

Burdaki cracki attım calıstı cracki dene istersn once tekrar indirmeyi dusunursen bide burdan indirirsin.

http://kat.ph/crysis-3-crack-fix-p2p-t7124807.html

Long Live Turkey..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

ahanda repack geldi http://www.skidrowgames.net/crysis-3-repack-8-30-gb.html

blackbox değil ama olsun repack iyidir :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    asa42 bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam sana pm den söyledim bide bieşey daha sorucam ekran kartın dx11 destekliyormu?

Çünkü oyun dx10 ve aşağısı sistemlerde çalışmıyor.Yani ekran kartın güncel oyunları en yüksek grafik ayarlarında çalıştırıyor bile olsa dx10 ise bu oyunu oynayamazsın şuan.

Gerçi öyleyse yine de oyunu silme dolaşan bir dedikoduya göre oyunu dx10 ile çalıştırabilmek mümkün olacakmış.

pm den gene cevap verdim ama buraya da yazayım. 

oyunu program files a tasıdım adını da crysis 3 yaptım ama gene olmadı. senin verdiğin linkteki crack de de bi sıkıntı var açılmıyor. 

Ekran kartı dx11 destekliyor evet. 

Hocam crack bu

http://www.nodvd.net/engine/download.php?id=1777

bide uac yi falan kapa, yönetici olarak çalıştır bide internet kapa bakalım olacak mı.

Senin gibi başlangıçta atma olayını bazı kişiler de yaşıyor ama tam olarak spesifik bir çözümü mevcut değil şuan.Piyango vurmuş gibi düşün işte :D

Ben 5. bölüme geldim şuanda herhangi bir sıkıntı yok, sadece son bossta crackten dolayı bir bug olduğunu söyleyenler var(boss ölmüyor)
     onu da görüp bakıcaz

bu crack sağlam çalıştı

Toplam Hit: 11328 Toplam Mesaj: 61