CS 1.5 Den Analayan Hocalar Bi Yardım Edermisiniz?
-
ben cs 1.5 kullanıyorum ve elimde bir sürü ip adresi var konsoldan girdimde ip leri yazıyorum 3 defa retrying diyip sonrada karşıma 'connection failed after 4 retries' valla ing. anlamadığım için orda 4 yazdığı içinde 4 dakka bekletiorum bişi olmuyo hayır ip ler olmama ihtimali yok çünkü 10-15 tane ip var hepsini yazıorum aynı şey çıkıyor yardım pls!!!
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------
low add ipden ekle
nası yani hocam açıklarmısın ben daha yeniyim :) -
hocam neyi anlatıyosun bi iza et ne diosun daha yeniyim diorum sen bana ne diosun :)
-
şimdi cs yi açtımda en üstte konsol yazıo oraya tıkladımda connect yazıp ipleri yazıorum sonra karşıma 'connection failed after 4 retries' yazısı çıkıo ve bişi olmuo oyun felan açılmıo
-
HoRbY bunu yazdı:
Csyi acınca consola tıklama yav play cs var görmüyormusun ? Sonrada play online ve add ip..
sorunda orda benimki türkçe :) ve senin yazdının yarısını anladım ama karşıma öle bişi çıkmıo -
CS oyna >> internet oyunu >> sunucu ekle >> keyfine baq
-
HeadBanger bunu yazdı:
sorun bendemi yoksa benim csmi bozuk tmm 1 kademe doğru Cs oyna var tıklıyorum sorun 2. kademe internet oyunu denen bişi yazmıo lan oyun yazıo oda normal oyunu açıyo -
girdigin ip adresini yazarmısın ?
yanlı$ olmasın ?
bide söyle dene istersen
ornek : connect cs1.csturka.com
-
Yalnız ıp adresinin sonuna port numarasını da eklemeyi unutma (=
xx.xx.xxx.xx:27015 :)
iyice kafası karışacak şimdii :p
-
blue_leader bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
sorun bendemi yoksa benim csmi bozuk tmm 1 kademe doğru Cs oyna var tıklıyorum sorun 2. kademe internet oyunu denen bişi yazmıo lan oyun yazıo oda normal oyunu açıyo
internet oyunu dedikden sonra 1 uyarı verecek.. o uyarıda evet hayır die secenekler suınacak sen hayır diyip keyfine bakıcaksın.... -
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Yalnız ıp adresinin sonuna port numarasını da eklemeyi unutma (=
xx.xx.xxx.xx:27015 :)
iyice kafası karışacak şimdii :p
yoo kafa karışmaz da hea şöle yazsalar sabahtan beri :D ama bendeki ip lerin çoğunun sonunda hatta hiç birinin sonunda port yok :D
Toplam Hit: 4986 Toplam Mesaj: 23