Cs 1.6 Hata Raporu
-
cs 1.6 yı yükledim. biras önce.. oyuna girdikten sonra video ayarlarını yaptım.. sowfware yazıyordu opnengl yaptım.. hata verdi.. anlamadım neden öyle oldu..
bu rapor geldi karşıma.. bi fikri olan varsa yardım edebilirmi ?
-
Ekran kartın opengL yi desteklemiyor olabilir mi :/
-
dioki ekran kartın desteklemior daha doğrusu driver felan olayalrı olabilir tamam de geç yav takılma hatalara :D
-
geforce fx 5200 var 128 mgbyte.. format atmadan önce çalıştırıyordu.. tamam deyince de ekran kötü oluyor.. 640X480 gibi bişey de kalıyor.. çok kötü anlamadım.. bi türlü.. ilk defa oldu böyle..
-
yardım edebilecek yokmu ??
-
ayarlardan değiştir çözünürlüğü
OpenGL yok muş mecburen software kullan yada DiretX i dene bi
driverleri güncelle ha :)
-
tamam tamam .. sağolun. yaa kafa kalmadıki aq.. kütükleştim iyice.. şuanlık oldu.... ne zamandır oynamıyordum.. tahribatın serverlara bakym kimse varmı.. bi
-
biras oynadım.. bi b*ka benzemedi.. directx yüklemeye çalıştım bi acayip oldu aq oyunda silah el değiştirmiyor.. bi acayip oldu ya anlamadım gitti.. neyse.. sildimbende.. kökten çözüm..
-
hocam benm bildiğim fx 5200 'ler open gl 1.5 destekliyor..
yeni directx versiyonu yükle tekrardan..
en son upragradeleri yap bi de öyle bakam.. -
fx 5200 cs de opengl desteklemio :)
ama biraz ugrasırsan :D 3d yapabilirsin :F ( hile olaraktan :F )
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------fx 5200 cs de opengl desteklemio :)
ama biraz ugrasırsan :D 3d yapabilirsin :F ( hile olaraktan :F )
-----------------------------
destekliyor neden desteklemesin.. format attırmadan önce oynadım ki oyunu.. format attıktan sonra.. olmadı.. dedikleri gibi directx ten dolayı sanırım.. problem .. gerçi gerek kalmadı.. yaza kadar oyun yüklemem pc ye öss bi bitsin..