CS GO Ani FPS Düşüşü
-
CS Go oynarken aksiyon artınca 100 200 arasında olan fps birden 20 ye düşüyor youtubeden googleden dolu baktım ama çözümü bulamadım. Varmı çözümü bilen
Ekran kartım : Nvidia GTX 770M 3 GB
-
Ayni ekran karti ;)
Cozum bulamadigim icin oyunu birakmistim. Umarim sana da boyle olmaz.
-
cs go eski bir oyun. o yıllardaki driverları dene. ben 1050ti laptop almadan önce r7 m260 gibi dandik bir mobil gpu ile oyun oynardım. sık sık driver değiştirirdim gta v için ayrı driver, far cry 4 için ayrı driver vs. liste uzarda gider. nvidia sitesinde eskilerini bulamazsın google da aratarak uğraşacaksın. buldukların da iyi performans verir mi o da ayrı bir sorun valla kolay gelsin işin zor.
bir de sorununun bu kadar uğraştan sonra çözülmeme ihtimali var :P
-
GuArDiAn55 bunu yazdı
cs go eski bir oyun. o yıllardaki driverları dene. ben 1050ti laptop almadan önce r7 m260 gibi dandik bir mobil gpu ile oyun oynardım. sık sık driver değiştirirdim gta v için ayrı driver, far cry 4 için ayrı driver vs. liste uzarda gider. nvidia sitesinde eskilerini bulamazsın google da aratarak uğraşacaksın. buldukların da iyi performans verir mi o da ayrı bir sorun valla kolay gelsin işin zor.
bir de sorununun bu kadar uğraştan sonra çözülmeme ihtimali var :P
Cs go güncellenen bir oyun
-
Denemekten zarar gelmez: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1315092927
-
işlemci?
afterburner kur çekirdek yük durumlarına bak
-
hocam yeni gelen güncellemeyle bu sorun bendede çıktı. Öncelikle panorama kullanıyorsan cs go yu onu kaldırmanı öneririm kayda değer bir artış olcaktır . GuArDiAn55 ın dediği doğru bende eski driverla daha sağlıklı sonuç almıştım. Hala çözemedim smoke gelince fpsnin 30-40lara düşmesi.
-
-
Sadece CS:GO da mı yapıyor yoksa diğer oyunlarıda denedin mi? Bende tüm oyunlarda aniden FPS düşmesi sorunu vardı yazılımsaldı formatla çözdüm.
-
Aynısı pubg de oluyor.1050ti g4560 16ddr4.Ake oyunu için milyarlarmı yatıracaz.
-
Rainbow Six Siege de de oluyor. YBu soruna sahip olmayan oyuna rastlamadım. MEsela rainbow da fps sabitleme dalgası var sabitleyince sıkıntı olmuyor onda da vardır belki böle bişiler on dene. cs go ne mk ya hala kaldı mı oynayan demeden de edemeyecem.. :D