CS Nasıl Online Oynanır? İnvalic CD Diyo??
-
az önce counter strike 1.6 online versiyonunu indirdim kurdum bilgisayarıma. Find server bolumunden bir oyuna baglandım.Bir türlü oynayamadım.Sonra birden çıktı oyundan. Bir daha baska serverlera girmek istedigimde İnvalid CD diye bir hata veriyor. Ne yapmam gerekiyor? Nasıl oynicam ben bu oyunu? Normal kafede oynarkan m1-1 yapıyordum takıma giriyordum bunda nasıl bişey bu yaw:|
-
Oyunu yükledikten sonra patch olarak sadece v23 ü yüklersen cd key sorunun ortadan kalkar ama üstüne +patch yüklersen cd key diyebilir.
-
hiçbir patch yüklemedim ki sadece kurulum esnasında c-d diye birşey kurmamı sordu bende kurdum onu.. ilk baslarda oyle bir sorun yoktu ama dedigim gibi girmeme ragmen oynayamıyordum.sadece izleyebiliyordum. sonra onu da yapamadım. ama botlarla cok rahat oynayabiliyorum.
-
upload ediyorum patch i birazdan link koyarim =)
-
eyvallah panxer bekliyorum dört gözle
-
Filename Filesize Downloadlink cs16patch_full_V21.exe 20.42 MB http://uploaded.to/?id=nhecj1 Valve nin içine çıkar ( çıkarılacak yer olarak valve yi seçmeyi unutma )
-
hoca dediklerini yaptım. masaüstüne 1.6 Non Steam die bir kısayol attı. Onu tıkladıgım zaman Fatal Error diyo. Eski 1.6 No Steam kısayolunu tıkladıgım zaman ise aynı bahsettigim sorun olusuyo.Yani İnvalid Cd diyo. :|
-
hocam ilk cs16full_v7 bunu indirmen gerek
tam 272 mb
üstüne o link i koyduğumu kuracaksın
cs non steam girip oyunun tadını çıkarıcaksın
cs16full_v7 ın üstüne kurmassan çalışmaz
gözlerim görmüo artık yarın link i bulursam eklerim
-
helal olsun muridlere nasil da yardimlasmislar:)
-
yaw geceden beri ugrasıyorum bir oyun oynayamadım.
biri baştan sona bu oyununun nasıl oynandıgını anlatabilir mi :|
panxerin dedigi sürümü de indirdim ama hicbir servera giremiyorum. extradan bişey yapmamız gerekiyor mu? biri açıklayıversin bi zahmet.
-
en baştan benim dediğim sürümü indirdikten sora kuruyorsun kurulduğu valve krosörünün içine patch i çikariyorsun ve non-steam dan oyuna giriyorsun
eger client i upload etmemi istersen yarını beklemen gerekir çünki çok şeyvar sırada : (