Cs Serverımız Açıldı Beklerim :)
-
Beyler Cs.CsOyun.Org Warcarft Mode lu Counter Strike 1.5 Serverımız Açılmıştır. Buyrun Gelin Kapışalım :)=
-
1.6 yok mu yaaaaaaa :(
-
yahuuu insan 1,6 için açardı herkes 1,6 ver beaa :S kanka cs serverına da otel reklamı koymadın di mi :F
-
Baba 1.6 berbat bi oyun ya nefret ediyorum 1.6 dan otel reklamı koyacak yer yok dostum yoksa onada koyardık mashudhuas :))
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
Baba 1.6 berbat bi oyun ya nefret ediyorum 1.6 dan otel reklamı koyacak yer yok dostum yoksa onada koyardık mashudhuas :))
-----------------------------
Ya koyuluo ya.. Maplerin duvarlarına yazdırabiliolar. Bence oralara da koy :D -
su cs yi bi online oynamayı beceremedim nereden arastirip ogrenmeyte kalksam bir sorun cıkıyor...bir de siz yardım edin bklm 1.6 olursa sevinirim
-
walla 1.6 olsa süper olur internet te daha rahat oluyo gibi 1.6 bizde 1.5 ciydik hayat şartları işte
-
www.senoyna.com 1.6 için en iyi server bu gibi geliyor bana 10 küsür server biri dolu olsa biri boş ya da webmastera bastırın tekrar açsın serverı
-
götmasterden ümidi kesin :F TR deki makineleri doluymuş. Ama birini boşaltır bi TBT CS serveri açar artık :D
-
hayırlı olsun hocam serveriniz.. artık kasarız 1.5 ;) bende 1.6 yı pek sevemedim açıkcası , görsel olarak değilde işlevsel olarak kapışırken hiç tatmin etmedi servera nasıl giriyoruz ip alabilirmiyiz? bide ne zamanlar açık ?
-
geliorm lan bekle giriom smdi :D
Toplam Hit: 2487 Toplam Mesaj: 20