Cs V1.5 Mac Movie Denemem [ Ruhastasitbt ]
-
baslayali 3,5 - 4 ay gibi bisey oldu iste.. anca bu kadar yapabildim :) yaptigim hatalari da koydum :D
ilk movie denemem. 4 demodan bu kadar cikartabildim ;)
buradan izleyebilirsiniz.
-
Laz verison :D
Ice World'de biz ortaokuldayken birimiz çöküyordu birimiz üstüne çıkıp görüş alanımızı açıyoduk. Ondan sonra tarıyoduk hey gidi hey.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Laz verison :D
-----------------------------karadenizli oldugumdan, karadeniz havasi koydum, ne oyle gavur parcalari :D
-
demin bir akrkadas sordum sanada sorayım baslıga adını yazınca ne oluyor? yenı modamı? yoksa rep falan verıyorda benım haberı mı yok?
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------demin bir akrkadas sordum sanada sorayım baslıga adını yazınca ne oluyor? yenı modamı? yoksa rep falan verıyorda benım haberı mı yok?
-----------------------------.
-
Cyrpt ben demin açıkladım şimdide açıklayayım.
Adam mac movie denemesi yapmış mesela... Ben bunu kimin yaptığını bilmiyorum. Hiç bir şekilde bu konuya bakmam mesela... Ama ruhastasi yapmış. Bu adam counter hastası diye biliyorum. Server filan satıyor bilmem ne. Hemen bakayım diyorum.
Gerçi ikinci yazışım aynı şeyleri ama sen yine anlamassın.
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------demin bir akrkadas sordum sanada sorayım baslıga adını yazınca ne oluyor? yenı modamı? yoksa rep falan verıyorda benım haberı mı yok?
-----------------------------fantezi yapiyorum, var mi?!
-----------------------------ezık bır fantezı olmus :!
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Cyrpt ben demin açıkladım şimdide açıklayayım.
Adam mac movie denemesi yapmış mesela... Ben bunu kimin yaptığını bilmiyorum. Hiç bir şekilde bu konuya bakmam mesela... Ama ruhastasi yapmış. Bu adam counter hastası diye biliyorum. Server filan satıyor bilmem ne. Hemen bakayım diyorum.
Gerçi ikinci yazışım aynı şeyleri ama sen yine anlamassın.
-----------------------------yıllardır bu sıeteyedım bu yenı moda...
-
Ben 5 ay filan oldu bu sitedeyim. Daha öncede çok gördüm bu tür başlıklar : )
Yıllardır sitedesin sen ve ne hikmetse id numaran benimkinden daha yeni : )
-
under actigi her konuya yazmis :)
-
crypt neden boyle dedinki simdi adam video hazirlamis ve paylasmis. yorumlarini sevdigim bi eleman oldugundan izledim bende gambleride izledim daha once hosuma gidiyor. adi olmasaydi belkide izlemezdim. bence amacin tartisma cikarmak