folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Cs Wall Hack (Yardım)

Cs Wall Hack (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

eziklikten başka bişey değil

kontra bisiklet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arne
    Arne's avatar
    Erkek

Hocam kısacası botlarla oynayacaksan ister en yeni ister en eski sürüm olsun cs botlarla oynarken wall hack işine yarar.

yani botlara karşı : Wall hack, Speed Hack, fix, vs herşey işini görür fakat servera girdiysen ve v26 paketi vs yüklediysen serverın ayarları vardır bu yüzden yasaklı tuşlar konulmuştur f12 f5 end tab gibi bu yüzden paketlere karşılıkla yeni wall hacklar yüklemeni ve pacth'lı serverlara girmemeni tavsiye ederim

Hemde oyun oynuyorsan surf oynıcaksın :) hileylede işin olmıcak top15 Rekabeti varsa ayrı tabi . :)  

Tahribat.com/Dua Ederek bekliyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

yok hocam online falan oynamıyoruz . arada öyle arkadaşlarla lan game yapıyoruz cafede falan 

sırf sinir olsunlar diye :D arıyorum program şimdi yokmu he abi temiz bir şekilde bu program var . 

link vericek yokmu ?

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

ultrAsker bunu yazdı:

sizin gibiler yüzünden cs online ı bıraktım keyif vermiyodu eskisi gibi. acizsiniz :)

tbt süt kuzularının olduğu yer değil

her türlü hack hile ne arıyorsan var normal hacı bunlar :)

Bunun süt kuzuluğuyla ne alakası var alper? Oyunun bi zevki var.Online oyunun tadı bir başka hat botlarla oynarsın hile açarsın anlarım.zaten botlarda da aim var.Ancak Online oyunlarda milletin hakkı yeniyor adam açıyor hile bıçağı alıyor 10 sn'de herkezi biçiyor bu işmi şimdi?Ne kadar zevk alabilir ki ego tatminliğinden başka ? Ben 11 seneye yakın online cs oynuyorum ve hile lafı duymaktan da bana hile denmesinden de bıktım.Hile yüzünden iyi oynayanla hile açarak oynayanları ayırt edemiyor adminler ve bu süre zarfında kaç defa ban yediğimi sayamam.24 yaşına geldim hala da oynuyorum.Ancak şu yorumun çok saçma geldi bana hiçte normal değil bana kalırsa.Şöyle action bir oyun düşün.Ölümsüzlük şifresi yazarsın yada mermin bitmez dalarsın elemanların arasına ne kadar zevk alırsın bundan?Onun tadı zaten merminin bitmesi,vurduklarında enerjinin azalmasıdır yani.Hele ki online,herkezin aynı ortamda toplanıp oynadığı bir yerde hile açmanın sonucunu bir de sen düşün.. Yenen küfürleri bile saymıyorum.

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

XsyNcmast3r bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

ultrAsker bunu yazdı:

sizin gibiler yüzünden cs online ı bıraktım keyif vermiyodu eskisi gibi. acizsiniz :)

tbt süt kuzularının olduğu yer değil

her türlü hack hile ne arıyorsan var normal hacı bunlar :)

Bunun süt kuzuluğuyla ne alakası var alper? Oyunun bi zevki var.Online oyunun tadı bir başka hat botlarla oynarsın hile açarsın anlarım.zaten botlarda da aim var.Ancak Online oyunlarda milletin hakkı yeniyor adam açıyor hile bıçağı alıyor 10 sn'de herkezi biçiyor bu işmi şimdi?Ne kadar zevk alabilir ki ego tatminliğinden başka ? Ben 11 seneye yakın online cs oynuyorum ve hile lafı duymaktan da bana hile denmesinden de bıktım.Hile yüzünden iyi oynayanla hile açarak oynayanları ayırt edemiyor adminler ve bu süre zarfında kaç defa ban yediğimi sayamam.24 yaşına geldim hala da oynuyorum.Ancak şu yorumun çok saçma geldi bana hiçte normal değil bana kalırsa.Şöyle action bir oyun düşün.Ölümsüzlük şifresi yazarsın yada mermin bitmez dalarsın elemanların arasına ne kadar zevk alırsın bundan?Onun tadı zaten merminin bitmesi,vurduklarında enerjinin azalmasıdır yani.Hele ki online,herkezin aynı ortamda toplanıp oynadığı bir yerde hile açmanın sonucunu bir de sen düşün.. Yenen küfürleri bile saymıyorum.

bukadar yazmışsın :D okumadım 1. satıra göre cvp veriyorum

hoca illegal herşey tbt de vardır paylaşıır oyun hileside bunun içinde ağa

haxball hilesi konusunda kimse böyle tepki vermiyordu:)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

adamdan saydığımız içindir boşver takma ;)

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Wallcıları kınıyoruz ve her karşılaştığımızda ağır hakaret ediyoruz...

İndia İndia !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

tamam ya :) herkes birbirine girdi . 

Son çare sizden pe exploerer veya resource hacker programları varsa paylaşmanızı istiyorum 

ben kendim artık varolan dll dosyasını editliyecem . 

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahant
    bugrahant's avatar
    Erkek

Küfür yemeyi göze alıyorsanız kullanmakta sakınca yoktur (:

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

Bi server açtınız toplanıp oynamayı başaramadık bu arada :|

west[at]tahribat.com
Toplam Hit: 13869 Toplam Mesaj: 59