Cs Wall Hack (Yardım)
-
eziklikten başka bişey değil
-
Hocam kısacası botlarla oynayacaksan ister en yeni ister en eski sürüm olsun cs botlarla oynarken wall hack işine yarar.
yani botlara karşı : Wall hack, Speed Hack, fix, vs herşey işini görür fakat servera girdiysen ve v26 paketi vs yüklediysen serverın ayarları vardır bu yüzden yasaklı tuşlar konulmuştur f12 f5 end tab gibi bu yüzden paketlere karşılıkla yeni wall hacklar yüklemeni ve pacth'lı serverlara girmemeni tavsiye ederim
Hemde oyun oynuyorsan surf oynıcaksın :) hileylede işin olmıcak top15 Rekabeti varsa ayrı tabi . :)
-
yok hocam online falan oynamıyoruz . arada öyle arkadaşlarla lan game yapıyoruz cafede falan
sırf sinir olsunlar diye :D arıyorum program şimdi yokmu he abi temiz bir şekilde bu program var .
link vericek yokmu ?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
ultrAsker bunu yazdı:
sizin gibiler yüzünden cs online ı bıraktım keyif vermiyodu eskisi gibi. acizsiniz :)
-----------------------------tbt süt kuzularının olduğu yer değil
her türlü hack hile ne arıyorsan var normal hacı bunlar :)
-----------------------------Bunun süt kuzuluğuyla ne alakası var alper? Oyunun bi zevki var.Online oyunun tadı bir başka hat botlarla oynarsın hile açarsın anlarım.zaten botlarda da aim var.Ancak Online oyunlarda milletin hakkı yeniyor adam açıyor hile bıçağı alıyor 10 sn'de herkezi biçiyor bu işmi şimdi?Ne kadar zevk alabilir ki ego tatminliğinden başka ? Ben 11 seneye yakın online cs oynuyorum ve hile lafı duymaktan da bana hile denmesinden de bıktım.Hile yüzünden iyi oynayanla hile açarak oynayanları ayırt edemiyor adminler ve bu süre zarfında kaç defa ban yediğimi sayamam.24 yaşına geldim hala da oynuyorum.Ancak şu yorumun çok saçma geldi bana hiçte normal değil bana kalırsa.Şöyle action bir oyun düşün.Ölümsüzlük şifresi yazarsın yada mermin bitmez dalarsın elemanların arasına ne kadar zevk alırsın bundan?Onun tadı zaten merminin bitmesi,vurduklarında enerjinin azalmasıdır yani.Hele ki online,herkezin aynı ortamda toplanıp oynadığı bir yerde hile açmanın sonucunu bir de sen düşün.. Yenen küfürleri bile saymıyorum.
-
XsyNcmast3r bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
sizin gibiler yüzünden cs online ı bıraktım keyif vermiyodu eskisi gibi. acizsiniz :)
-----------------------------tbt süt kuzularının olduğu yer değil
her türlü hack hile ne arıyorsan var normal hacı bunlar :)
-----------------------------Bunun süt kuzuluğuyla ne alakası var alper? Oyunun bi zevki var.Online oyunun tadı bir başka hat botlarla oynarsın hile açarsın anlarım.zaten botlarda da aim var.Ancak Online oyunlarda milletin hakkı yeniyor adam açıyor hile bıçağı alıyor 10 sn'de herkezi biçiyor bu işmi şimdi?Ne kadar zevk alabilir ki ego tatminliğinden başka ? Ben 11 seneye yakın online cs oynuyorum ve hile lafı duymaktan da bana hile denmesinden de bıktım.Hile yüzünden iyi oynayanla hile açarak oynayanları ayırt edemiyor adminler ve bu süre zarfında kaç defa ban yediğimi sayamam.24 yaşına geldim hala da oynuyorum.Ancak şu yorumun çok saçma geldi bana hiçte normal değil bana kalırsa.Şöyle action bir oyun düşün.Ölümsüzlük şifresi yazarsın yada mermin bitmez dalarsın elemanların arasına ne kadar zevk alırsın bundan?Onun tadı zaten merminin bitmesi,vurduklarında enerjinin azalmasıdır yani.Hele ki online,herkezin aynı ortamda toplanıp oynadığı bir yerde hile açmanın sonucunu bir de sen düşün.. Yenen küfürleri bile saymıyorum.
-----------------------------bukadar yazmışsın :D okumadım 1. satıra göre cvp veriyorum
hoca illegal herşey tbt de vardır paylaşıır oyun hileside bunun içinde ağa
haxball hilesi konusunda kimse böyle tepki vermiyordu:)
-
adamdan saydığımız içindir boşver takma ;)
-
Wallcıları kınıyoruz ve her karşılaştığımızda ağır hakaret ediyoruz...
-
tamam ya :) herkes birbirine girdi .
Son çare sizden pe exploerer veya resource hacker programları varsa paylaşmanızı istiyorum
ben kendim artık varolan dll dosyasını editliyecem .
-
Küfür yemeyi göze alıyorsanız kullanmakta sakınca yoktur (:
-
Bi server açtınız toplanıp oynamayı başaramadık bu arada :|