Cs:Go
-
beyler şimdi satın aldım indrdim kurdum fakat girince siyah ekran çıkıyor onun haricinde bişi yok sıkıntı nerededir ?
edit: tamamdır hallettim aynı sıkıntıyı yaşayan varsa ekran kartını güncellesin düzeliyor.
WitchKing tarafından 09/Ara/12 23:10 tarihinde düzenlenmiştir -
param yok almak istiyorum
param olunca da internet bağlantım olmayacak. Aynı geçen gün yaşadığımız komik durum gibi
gece 3 de soğuktan uyuyamadığımız için kömür sobasını yaktık sonra , lan ya uyurken zehirlenirsek diye uyuyamadık :D
ee ne işe yaradı amk ^^
-
abi ne Yapicaz ?
-
Reskam bunu yazdı
abi ne Yapicaz ?
adeks'in yaptigi gibi orjinal hesap satin almalisin. cok mu istiyorlar oynamak, 2 tane al en azindan 50 tl bir sey olur, ustelik paso indirime giriyor. yilbasini beklersen kesin %75'e kadar varan indirimler olur.
-
Reskam bunu yazdı
abi ne Yapicaz ?
Abi kafe işletiyorsun yahu ? Eğer ilgi varsa ki bence saran bir oyun, ilk başta 5 makinaya alıp oynatmaya başla lisanslı olarak.
-
bu steam ne ki? paralı oyunların beleş oynanmasını engelleyen bi program falan mı? baktım baktım çözemedim hacılar?
-
joe_black bunu yazdı
bu steam ne ki? paralı oyunların beleş oynanmasını engelleyen bi program falan mı? baktım baktım çözemedim hacılar?
bi oyun platformu. oyun satın almak başta olmak üzere çok çeşitli özellikleri var.
-
joe_black bunu yazdı
Valve oyunlarını aynı anda güncelleyebilmek için çıkarmıştı. Steam ile oyunu bir kere satın alıp farklı platformlarda da kullanabiliyorsun.
-
varsa oynayanlar tbtden paslaşalım birlikte oynarız internet bağlantım izin verdiği sürece oyundayım takıldığım güzel bi türk serverı var
-
skidrow nede hala cracklemedi? oyun ucuz olduğu için mi? hayır revcrew henüz yeni ceg korumasını kıramadı
http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=62449
burdan indirebilirsiniz non-steam olarak 3-5 tanede non-steam server var