folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder CS:GO Betting Nasıl Yapılır ?

CS:GO Betting Nasıl Yapılır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Günaydın hocalar.

Dün gece oyunda adama 8 tane silah geldi. Nasıl aldın dedim. Bet yaptım dedi.

Bunu bilen varmı ? Ön araştırmama göre binevi iddaa gibi bişey. Ama nasıl yapılır bilmiyorum :(

Yardımcı olabilcek biri varmı ?

BALIK.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

konu açmak yerine googlea cs go betting nasıl yapılır? Yazsaydın yeterli olurdu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Vallamı hocam ? :D

şuan bende bu konuyu açtım nasıl olsa cevap yazarlar deyip yan gelip yatmıyorum. Adam gibi öğrenirsem yazıcam zaten buraya.

BALIK.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

oyunu ilk çıktığında aldım ve bu zamana kadar bana sadece 1 silah + 1 çanta düştü.. çantayı 10 kuruşa sattım. Drop düşme olayını bir türlü çözemedim ben.

:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

oyunu ilk çıktığında aldım ve bu zamana kadar bana sadece 1 silah + 1 çanta düştü.. çantayı 10 kuruşa sattım. Drop düşme olayını bir türlü çözemedim ben.

ben perşembe girmedim oyuna. Cuma günüde sadece gece girdim biraz.

2 oyunda 1 tane deagle 1 tane chroma kase düştü. sonra kapattım oyunu :)

Yani sanırsam ne kadar aktifsen kutu düşme oranı o kadar AZALIYOR.

BALIK.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

csgolounge.com a giriosun hocam  mac yayinlari saatleri vs yazior ck detayli yazardim ama youtubda csgolounge kullanimi die yazarsan gorsel sekilde guzel anlatimlar bulursun daha yayarli olur takildigin nokta olursa yaz cvplarim  bet pismanlikdir bunuda belirtiyim 90 dolar suana kadar icerdeyim :)  dun 8 dolar aldik gerci ama sans :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Vallamı hocam ? :D

şuan bende bu konuyu açtım nasıl olsa cevap yazarlar deyip yan gelip yatmıyorum. Adam gibi öğrenirsem yazıcam zaten buraya.

Ya ne olacağdı :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

csgolounge.com a giriosun hocam  mac yayinlari saatleri vs yazior ck detayli yazardim ama youtubda csgolounge kullanimi die yazarsan gorsel sekilde guzel anlatimlar bulursun daha yayarli olur takildigin nokta olursa yaz cvplarim  bet pismanlikdir bunuda belirtiyim 90 dolar suana kadar icerdeyim :)  dun 8 dolar aldik gerci ama sans :D

Ben en ustteki maca 3 tane item koydum. Toplasan 1 dolar etmez. My bets kiskinda bi ara göründü. Sonra oyunda  mesaj geldi. Takas var falan diye bi baktim. Sitenin botu takas islemi filan baslatmis. Hee tamam yanlis bisey yok dedim. Sonra baktim my betssayfasina tekrar. Simdi hic bisey gorunmuyor ☺

BALIK.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

sen botdan taksi kabul ettinmi ? skinleri ona aktardinmi eger aktrardiysan cikmasi gerekli mybets kisminda bi kac kere refresh yap gec cikabilir

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elysion
    Elysion's avatar
    Erkek

Bana 3 gunde 2 tane chrome case dustu sattim muzik takimi aldim Mvp de havasi oluyor :)

Özü gülmeyenin yüzü güler mi ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek

oyundaki turuncu silahların görüntüsü dışında bi farklılığı varmı

Selam ve dua ile...
Toplam Hit: 1723 Toplam Mesaj: 18