CS:GO Betting Nasıl Yapılır ?
-
Günaydın hocalar.
Dün gece oyunda adama 8 tane silah geldi. Nasıl aldın dedim. Bet yaptım dedi.
Bunu bilen varmı ? Ön araştırmama göre binevi iddaa gibi bişey. Ama nasıl yapılır bilmiyorum :(
Yardımcı olabilcek biri varmı ?
-
konu açmak yerine googlea cs go betting nasıl yapılır? Yazsaydın yeterli olurdu
-
mataramasuko bunu yazdı
Vallamı hocam ? :D
şuan bende bu konuyu açtım nasıl olsa cevap yazarlar deyip yan gelip yatmıyorum. Adam gibi öğrenirsem yazıcam zaten buraya.
-
oyunu ilk çıktığında aldım ve bu zamana kadar bana sadece 1 silah + 1 çanta düştü.. çantayı 10 kuruşa sattım. Drop düşme olayını bir türlü çözemedim ben.
-
pesimistzombie bunu yazdı
oyunu ilk çıktığında aldım ve bu zamana kadar bana sadece 1 silah + 1 çanta düştü.. çantayı 10 kuruşa sattım. Drop düşme olayını bir türlü çözemedim ben.
ben perşembe girmedim oyuna. Cuma günüde sadece gece girdim biraz.
2 oyunda 1 tane deagle 1 tane chroma kase düştü. sonra kapattım oyunu :)
Yani sanırsam ne kadar aktifsen kutu düşme oranı o kadar AZALIYOR.
-
csgolounge.com a giriosun hocam mac yayinlari saatleri vs yazior ck detayli yazardim ama youtubda csgolounge kullanimi die yazarsan gorsel sekilde guzel anlatimlar bulursun daha yayarli olur takildigin nokta olursa yaz cvplarim bet pismanlikdir bunuda belirtiyim 90 dolar suana kadar icerdeyim :) dun 8 dolar aldik gerci ama sans :D
-
GodKlaus bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Vallamı hocam ? :D
şuan bende bu konuyu açtım nasıl olsa cevap yazarlar deyip yan gelip yatmıyorum. Adam gibi öğrenirsem yazıcam zaten buraya.
Ya ne olacağdı :)
-
Absolut bunu yazdı
csgolounge.com a giriosun hocam mac yayinlari saatleri vs yazior ck detayli yazardim ama youtubda csgolounge kullanimi die yazarsan gorsel sekilde guzel anlatimlar bulursun daha yayarli olur takildigin nokta olursa yaz cvplarim bet pismanlikdir bunuda belirtiyim 90 dolar suana kadar icerdeyim :) dun 8 dolar aldik gerci ama sans :D
Ben en ustteki maca 3 tane item koydum. Toplasan 1 dolar etmez. My bets kiskinda bi ara göründü. Sonra oyunda mesaj geldi. Takas var falan diye bi baktim. Sitenin botu takas islemi filan baslatmis. Hee tamam yanlis bisey yok dedim. Sonra baktim my betssayfasina tekrar. Simdi hic bisey gorunmuyor ☺
-
sen botdan taksi kabul ettinmi ? skinleri ona aktardinmi eger aktrardiysan cikmasi gerekli mybets kisminda bi kac kere refresh yap gec cikabilir
-
Bana 3 gunde 2 tane chrome case dustu sattim muzik takimi aldim Mvp de havasi oluyor :)
-
oyundaki turuncu silahların görüntüsü dışında bi farklılığı varmı