Cs:Go Haftasonu İndirimi (21-24 Ağustos 2015)
-
piiiranha9242 bunu yazdı
mobil ödeme dedim cep nosu felan girdim enter dedim hata verdi , tekrar denemelerimi de kabul etmiyor gerçekleştirilen işleminiz var diyo cebe de mesaj geldi ödeme işlemi tamamlanamadı felan sokarım böle go ya mk
sepetine eklemissinde ondan . sepetinden sil csgoyu ondan sonra tekrar dene
-
2 hafta önce satın almıştım a.q 24 tl verdim . sans işte
-
Vac bunu yazdıpiiiranha9242 bunu yazdı
mobil ödeme dedim cep nosu felan girdim enter dedim hata verdi , tekrar denemelerimi de kabul etmiyor gerçekleştirilen işleminiz var diyo cebe de mesaj geldi ödeme işlemi tamamlanamadı felan sokarım böle go ya mk
sepetine eklemissinde ondan . sepetinden sil csgoyu ondan sonra tekrar dene
sepeti sildim tekrar deneyebildim sonunda ama aynı hatayı veriyo yine ,onun da nedenini buldum vadofon la anlaşmaları yokmuş mobil ödemede :/
-
Bu demek oluyor ki yakında ban dalgası gelecek hilecilere yeni hesap alın diye küçük bir uyarı :D Standart Valve hareketleri :D
-
Bi boş vakit bulayım da alayım diyodum, İndirim boş vakit yarattı, sağol =)
Edit: banka seçince havale istedi uğraşamadım, mobil ödeme yapayım dedim kontör yükledim, avea 15 liraya hediye 12 lira kontör verdi, oyun bedavaya gelmiş gibi bişey oldu :D
-
iyi oldu haber verdiğin için sağol
bi smurf kasalım
-
eee hocam cs go yu aldık birazdan oynama fırsatı bulucaz da yapmamız gereken bişi varmı ayarlar vs ne bileyim hediye silah verir flan.. ?
yoksa direk oyuna girip mermi manyağımı olucaz?
-
rekabetçi girmeden önce bol bol pratik yapmak ve en az 3. seviye olmak
-
la taradın mı ölmüyo bunlar aralıklı ateş etmek lazım mış bide vurma hissiyatı alamıyorum, adama mı duvarama ateş ettim belli değil ama değşik alışıcaz artık :)
-
2 gb 256bit grafik
3 gb ddr3 ram
core 2 quad 2.80 ghz cpu
iş görürmü ? sıkıntı yaşatırmı ? alayımmı ?