folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Csoynayin.Com Açıldı. C-S 1.5 Online Gaming

Csoynayin.Com Açıldı. C-S 1.5 Online Gaming

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Selamin Aleyküm ;

Counter-Strike 1.5 Alemine Yoğun İstek Üzerine Hizmet Vermeye Başlamış Bulunmaktayız.Amacımız Sizlere Counter-Strike 1.5 Oyunun da Hizmet Vermektir.CsOynayın ile Eğlenceli Oyunlar ve Bol Fraglar Dileriz...  Ben Yazdım :)

Counter-Strike 1.5

cs1.csoynayin.com 

cs2.csoynayin.com 

cs3.csoynayin.com 

cs4.csoynayin.com 

cs5.csoynayin.com 

cs6.csoynayin.com 

cs7.csoynayin.com 

cs8.csoynayin.com 

cs9.csoynayin.com    FuLL Csdm | Server

cs10.csoynayin.com  WarcraFt | Server

====================================================================

Son olarakta yapmış olduğum web sitesine  ziyaretçi defterine yorumlarınızı Bekliyore...

www.csoynayin.com

MSN : admin@csoynayin.com

====================================================================

Reklam Deil lütfen çöp tenekesine Yerleştirmeyin.

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Hacım iyi güzelde " selamın , bekliyore , deil "  birşeyleri anlatırken özünü kullan :)

Hayırlı olsun 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacım iyi güzelde " selamın , bekliyore , deil "  birşeyleri anlatırken özünü kullan :)

Hayırlı olsun 

pardon hacıya o an öle yazdım :) sen z defterine yorum yazdınmı

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    Öncelikle yanlış anlama .. Çömezliğin kalkana kadar site kurallarına dikkat etmeni tavsiye ederim :) . Çömez olmayan üyeler için hacım vs gibi kelimeler kullanma :) hocam müridim yada müride diye He site sorumlularına üstad diye seslen . sakın yanlış anlama uyarı olarak soylüyorum yine kelimeleri katlediyorsun :S xD | hepimiz bi aileyiz konuşmanı yaparken güzel bir şekilde dile getir ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    bu müride ben kefilim çömezlik filanda problem değil sitede sanki bana askeriye .. senin üye numarandan önce kayıt olmuş hem senden daha çok siteyi tanıyordur mesaj yazmıyordur kafanıza göre şeyler uydurmayın sitede. başarılar dostum serverların güzel ama cok mod ve eklenti var biraz sadeleştirsen daha çok tutulur bir sorun olursa burdan pm atarsan hallederiz kolay gelsin.

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Konsola ne yazarak giriliyordu servere oyuna nereden bu aralar eskilere dündüm 3-4 sene önce oynuyordum half life yine depreşti 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Connect adres

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    Konsola ne yazarak giriliyordu servere oyuna nereden bu aralar eskilere dündüm 3-4 sene önce oynuyordum half life yine depreşti 

ilk önce consola tıklıyosun ve

connect cs1.csoynayin.com 

yazarak entere bas açılır..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:
    Öncelikle yanlış anlama .. Çömezliğin kalkana kadar site kurallarına dikkat etmeni tavsiye ederim :) . Çömez olmayan üyeler için hacım vs gibi kelimeler kullanma :) hocam müridim yada müride diye He site sorumlularına üstad diye seslen . sakın yanlış anlama uyarı olarak soylüyorum yine kelimeleri katlediyorsun :S xD | hepimiz bi aileyiz konuşmanı yaparken güzel bir şekilde dile getir ;)

yok artık Ali Sami :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Allah analı babalı büyütsün :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:
    Öncelikle yanlış anlama .. Çömezliğin kalkana kadar site kurallarına dikkat etmeni tavsiye ederim :) . Çömez olmayan üyeler için hacım vs gibi kelimeler kullanma :) hocam müridim yada müride diye He site sorumlularına üstad diye seslen . sakın yanlış anlama uyarı olarak soylüyorum
    Ne alaka? Hacım da der hocam da der kardeş de der aga da der.Cılkını çıkarmayın işin.Hiç yoktan problem yaratıyorsunuz.

Toplam Hit: 3327 Toplam Mesaj: 29