Csoynayin.Com Açıldı. C-S 1.5 Online Gaming
-
Selamin Aleyküm ;
Counter-Strike 1.5 Alemine Yoğun İstek Üzerine Hizmet Vermeye Başlamış Bulunmaktayız.Amacımız Sizlere Counter-Strike 1.5 Oyunun da Hizmet Vermektir.CsOynayın ile Eğlenceli Oyunlar ve Bol Fraglar Dileriz... Ben Yazdım :)
Counter-Strike 1.5
cs1.csoynayin.com
cs2.csoynayin.com
cs3.csoynayin.com
cs4.csoynayin.com
cs5.csoynayin.com
cs6.csoynayin.com
cs7.csoynayin.com
cs8.csoynayin.com
cs9.csoynayin.com FuLL Csdm | Server
cs10.csoynayin.com WarcraFt | Server
====================================================================
Son olarakta yapmış olduğum web sitesine ziyaretçi defterine yorumlarınızı Bekliyore...
www.csoynayin.com
MSN : admin@csoynayin.com
====================================================================
Reklam Deil lütfen çöp tenekesine Yerleştirmeyin.
-
Hacım iyi güzelde " selamın , bekliyore , deil " birşeyleri anlatırken özünü kullan :)
Hayırlı olsun
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Hacım iyi güzelde " selamın , bekliyore , deil " birşeyleri anlatırken özünü kullan :)
Hayırlı olsun
-----------------------------pardon hacıya o an öle yazdım :) sen z defterine yorum yazdınmı
-
Öncelikle yanlış anlama .. Çömezliğin kalkana kadar site kurallarına dikkat etmeni tavsiye ederim :) . Çömez olmayan üyeler için hacım vs gibi kelimeler kullanma :) hocam müridim yada müride diye He site sorumlularına üstad diye seslen . sakın yanlış anlama uyarı olarak soylüyorum yine kelimeleri katlediyorsun :S xD | hepimiz bi aileyiz konuşmanı yaparken güzel bir şekilde dile getir ;)
-
bu müride ben kefilim çömezlik filanda problem değil sitede sanki bana askeriye .. senin üye numarandan önce kayıt olmuş hem senden daha çok siteyi tanıyordur mesaj yazmıyordur kafanıza göre şeyler uydurmayın sitede. başarılar dostum serverların güzel ama cok mod ve eklenti var biraz sadeleştirsen daha çok tutulur bir sorun olursa burdan pm atarsan hallederiz kolay gelsin.
-
Konsola ne yazarak giriliyordu servere oyuna nereden bu aralar eskilere dündüm 3-4 sene önce oynuyordum half life yine depreşti
-
Connect adres
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Konsola ne yazarak giriliyordu servere oyuna nereden bu aralar eskilere dündüm 3-4 sene önce oynuyordum half life yine depreşti
-----------------------------ilk önce consola tıklıyosun ve
connect cs1.csoynayin.com
yazarak entere bas açılır..
-
Amd-x bunu yazdı:
Öncelikle yanlış anlama .. Çömezliğin kalkana kadar site kurallarına dikkat etmeni tavsiye ederim :) . Çömez olmayan üyeler için hacım vs gibi kelimeler kullanma :) hocam müridim yada müride diye He site sorumlularına üstad diye seslen . sakın yanlış anlama uyarı olarak soylüyorum yine kelimeleri katlediyorsun :S xD | hepimiz bi aileyiz konuşmanı yaparken güzel bir şekilde dile getir ;)
-----------------------------yok artık Ali Sami :W
-
Allah analı babalı büyütsün :)
-
Amd-x bunu yazdı:
Öncelikle yanlış anlama .. Çömezliğin kalkana kadar site kurallarına dikkat etmeni tavsiye ederim :) . Çömez olmayan üyeler için hacım vs gibi kelimeler kullanma :) hocam müridim yada müride diye He site sorumlularına üstad diye seslen . sakın yanlış anlama uyarı olarak soylüyorum
Ne alaka? Hacım da der hocam da der kardeş de der aga da der.Cılkını çıkarmayın işin.Hiç yoktan problem yaratıyorsunuz.