folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Css Header Login Box Yapabilecek Mürid



Css Header Login Box Yapabilecek Mürid

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek

    Öncelikle Selamlar Gece bu saate kadar uğraştım bir türlü beceremedim

    Hayrına resimdeki gibi bana css kodu yazabilecek varmı


    #....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ağustos/2012
    Erkek

    hocam bunu photoshopta yaptın diye tahmin ediyorum slice tolla divlere böl sonra html ve images diye kaydettir..düzenlemeleri dreamweaverda yaparsın..


    İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek

    yok hocam bunu Photofiltre ile yaptım Photoshoptan anlamıyorum yayok mu yardım edecek

     


    #....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Haziran/2008
    Erkek
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    </head>
    
    <body style="background:#333;font-family:'Lucida Sans Unicode', 'Lucida Grande', sans-serif">
    <div style="float:left; width:100%;">
    <div style="padding:10px;border-radius:10px;font-size:40px; background:#666; float:left; margin:10px;">LOGO</div>
    <div style="float:left; margin:25px;"><a href="#" style="float:left; border-radius:5px 0 0 5px; background:#666; padding:5px; text-decoration:none;color:#fff;">Giriş</a><a href="#" style="float:left; border-radius:0 5px 5px 0; margin-left:1px; background:#666; padding:5px; text-decoration:none;color:#fff;">Üye Ol</a></div></div>
    </body>
    </html>
    

    ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Haziran/2008
    Erkek

    edit edemedim bozuldu görüntü : http://prntscr.com/gy5m3


    ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mart/2010
    Erkek
    acemi-webci bunu yazdı

    edit edemedim bozuldu görüntü : http://prntscr.com/gy5m3

    giriş yapılacak divin float:left; yerine float:right; olarak denersen düzelecektir tahminimce 


    I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek

    acemi-webci emeğine sağlık ta hocam ben header olarak istiyorum aynı şekilde gözüktüğü gibi yokmu yapacak up olsun

    risk53 tarafından 08/Eki/12 03:19 tarihinde düzenlenmiştir

    #....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Haziran/2008
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı
    acemi-webci bunu yazdı

    edit edemedim bozuldu görüntü : http://prntscr.com/gy5m3

    giriş yapılacak divin float:left; yerine float:right; olarak denersen düzelecektir tahminimce 

    :) öyle değil attığım kodların oldugu entryi düzenleyip görüntüsünün linkini koyacaktım düzenle dedim editörünün görüntüsü bozuldu onu kastetmiştim.

    risk53

    body e eklediğim style i başka bir div aç içine geçir, biraz kurcala yaparsın zor değil

    son ek: aceni-wepçi nedir ? :W

    acemi-webci tarafından 08/Eki/12 00:02 tarihinde düzenlenmiştir

    ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek

    Css den hiç anlamıyom ki yapayım mybb temasının üstüne koyacaktım ya neyse sıkıldım uğraşmaktan zaten nickini yanlış yazmışım kusura bakma yardımların için sağol :)


    #....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2011
    Erkek

    Al hacim asan kodlari yazdim...

    Lakin css kodlarini ornek dosyanin icine yazdim onlari istersen ayri stil dosyasina al

    takildigin yer olursa sorabilirsin

    Bu kodlarla hic bir grafik kullanmadan yaptim. Eger daha eski IE 6 gibi surumleri destkleme istiyorsan .htc dosyasi veya gif resimlerine ihtiyac var.

    KOdlar :

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    </head>
    <style type="text/css">
    body
    {
    	font-family:Verdana, Geneva, sans-serif;
    }
    #login-box
    {
    	width:400px;
    	padding:10px;
    	height:100px;
    	background:#333;
    			
    }
    #logo
    {
    	width:200px;
    	height:50px;
    	padding:10px;
    	text-align:center;
    	background:#515151;
    	border-radius:10px;
    	-moz-border-radius:10px;
    	-webkit-border-radius:10px;
    	-khtml-border-radius:10px;
    	color:#fff;
    	font-size:28pt;
    	float:left;
    }
    #logo-text
    {
    	width:200px;
    	height:20px;
    	color:#fff;
    	float:left;
    }
    #login-buttons
    {
    	width:150px;
    	height:40px;
    	float:right;
    	font-size:14px;
    	margin-top:20px;
    	text-align:center;
    }
    #register-button
    {
    	width:50px;
    	height:20px;
    	background:#515151;
    	float:right;
    	color:#fff;
    	margin:1px;
    	padding:5px;
    	border-top-right-radius:5px;
    	border-bottom-right-radius:5px;
    	-moz-border-radius-topright:5px;
    	-moz-border-radius-bottomright:5px;
    	-webkit-border-top-right-radius:5px;
    	-webkit-border-bottom-right-radius:5px;
    	-khtml-border-top-right-radius:5px;
    	-khtml-border-bottom-right-radisu:5px;
    	
    }
    #login-button
    {
    	width:50px;
    	height:20px;
    	background:#515151;
    	float:right;
    	color:#fff;
    	margin:1px;	
    	padding:5px;;
    	border-top-left-radius:5px;
    	border-bottom-left-radius:5px;
    	-moz-border-radius-topleft:5px;
    	-moz-border-radius-bottomleft:5px;
    	-webkit-border-top-left-radius:5px;
    	-webkit-border-bottom-left-radius:5px;
    	-khtml-border-top-left-radius:5px;
    	-khtml-border-bottom-left-radisu:5px;
    }
    		
    
    </style>
    <body>
    <div id="login-box">
    	<div id="logo">Logo</div>
        <div id="login-buttons">
            <div id="register-button">Uye Ol</div>
            <div id="login-button">Giris</div>
        </div>
        <div id="logo-text">Metin alani</div>
        
    </div>
    </body>
    </html>
    
    dhmm tarafından 08/Eki/12 11:27 tarihinde düzenlenmiştir

    🌌 Deniz kiyisina gidip... Yapayalniz dalgalari saatlerce seyretmek istiyorum.... 🌌
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek

    Çok Sağol Hocam baya bi yaptım ama bu login-box kısmını belli bir büyüklükte değilde sayfaya trayıcının çözünürlüğüne göre felan otomatik ayarlaması için ne yapabiliriiz 


    #....
Toplam Hit: 1222 Toplam Mesaj: 18