Css Oluşturucu Coded By Ajan1111
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
eywallah arkadaşlar
@gzx
hocam söylediğin ii oldu unutmuşum (:
renk paleti de var tabi. menu'de. hem renk paleti hemde link oluşturucu.
renk paleti biraz amatör işi ama :D 48 çeşit renk var
-----------------------------şu textbox mudur nedir (renk kodlarının yazıldığı yer) oraya tiklayinca otamatik renk paleti açılsın ;)
ayrıca program tasarımı 0 :D en azından düz ve ince yazı fontları kullan 12px in üstüne çıkma başlıklar 14-16 olabilir :)
kalın ve comic sans çok amatör durmuş
-
Gzx bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
eywallah arkadaşlar
@gzx
hocam söylediğin ii oldu unutmuşum (:
renk paleti de var tabi. menu'de. hem renk paleti hemde link oluşturucu.
renk paleti biraz amatör işi ama :D 48 çeşit renk var
-----------------------------şu textbox mudur nedir (renk kodlarının yazıldığı yer) oraya tiklayinca otamatik renk paleti açılsın ;)
ayrıca program tasarımı 0 :D en azından düz ve ince yazı fontları kullan 12px in üstüne çıkma başlıklar 14-16 olabilir :)
kalın ve comic sans çok amatör durmuş
-----------------------------yazımın başında tasarımı özürlü olduğumu yazdım :D
fikirlere açığım. birkaç şeyler daha olursa 2. versionu da yazarım yani
-
güzel bi girişim güzel hocam, geliştirebilmek dileğiyle
-
kardeş süper olmuş eline sağlık. tasarım da çok güzel olmuş. umarım üst versiyonları da çıkar :)
-
saolun arkadaşlar (:
-
Hocam bu da bana bi fikir verdi :D tahribat için tema oluşturucusu yapsam ben de fena olmaz ;)
-
Blitz bunu yazdı:
Hocam bu da bana bi fikir verdi :D tahribat için tema oluşturucusu yapsam ben de fena olmaz ;)
-----------------------------güzel olur vallaha :)
-
çentik atalım bakeeem işe yarar :)
-
psd de tasarlarığımız button ve textboxlarla vs tema yapilabilirse pm at o konuda ben yardımcı olurum:)
-
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------psd de tasarlarığımız button ve textboxlarla vs tema yapilabilirse pm at o konuda ben yardımcı olurum:)
O kadar uğraşılmaz kaldı ki o butonlar css e dahil edilmemis yapabileceğim bişey yok. Sen öyle bişey yapmak istiyorsan slice tool var onu kullanarak yapabilirsin :)