Csste Yardıma İhtiyacım Var

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    http://u100110068.byethost5.com

    jqueryle hazırlanılmış bi menü ekledim ama menüyü menu div'inin içinde ortalayamıyorum...aynı şekilde flash bannerıda bikaç px aşağı çekmem lazım ama yapamıyorum.


    :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    inatla yukarı...ya muhtemelen iki satır kod olcak ama googleda bulamadım,menü için 2 css bide js dosyası var,ayrıca sayfada head kısmınada eklenen kodları var neresinden ortalayacağımı bulamadım yokmu bilen eden :/


    :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mstraker
    mstraker's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Haziran/2007
    Erkek

    menünün bulunduğu div in style ına "text-align: center;" yaz ortalar fakat menunun içindeki elemanları da ortalayabilir öyle bir sakıncası olabilir...flash bannerı da aşağı almak istiyorsan, o bannerın bulunduğu elementi div olur ,span olur artık ne olacaksa onun style ına "margin-top: 5px" yazarsan 5px boşluk bırakmış olursun..

     


    what makes you think i am not?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2007
    Erkek

    hocam tasarımı biraz daha sade tut cok göz yormasın , orjinal bir site olsun diyosanda siyahdan uzak dur .


    ....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    media_center bunu yazdı:
    -----------------------------

    hocam tasarımı biraz daha sade tut cok göz yormasın , orjinal bir site olsun diyosanda siyahdan uzak dur .


    -----------------------------

    O flash banner yandaki gifler falan hocanın istediği çalışma örnekleri sadece,ders için bu şu an,kendim için olacağı zaman bu dediklerini göz önünde bulundurucam çok sağol :)

     

    mstraker bunu yazdı:
    -----------------------------

    menünün bulunduğu div in style ına "text-align: center;" yaz ortalar fakat menunun içindeki elemanları da ortalayabilir öyle bir sakıncası olabilir...flash bannerı da aşağı almak istiyorsan, o bannerın bulunduğu elementi div olur ,span olur artık ne olacaksa onun style ına "margin-top: 5px" yazarsan 5px boşluk bırakmış olursun..
    -----------------------------

    "text-align:center;" yazıları ortalar, "margin-left:auto;" ve "margin-right:auto;" demem lazım ama nereye yazıcam bulamadım :/ sayfanın kendisi bu sayede tam ortada


    :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek

    ddsmoothmenu.css içine gir  en üstte

    .ddsmoothmenu{
    font: bold 12px Verdana;
    background: #414141; /*background of menu bar (default state)*/
    width: 100%;
    }


    bunu

    .ddsmoothmenu{
    font: bold 12px Verdana;
    background: #414141; /*background of menu bar (default state)*/
    width: 100%;
    padding-top: 0px;
    padding-right: 0px;
    padding-bottom: 0px;
    padding-left: 20%;

    }

    değiştirip denermisin

     

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    taşma yaptı ama "width: 60%;" yapınca o da halloldu :) çok sağol


    :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    azcık yukarı :) flash bannerı hala indiremedim aşağı :D


    :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MoonShine
    MoonShine's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ağustos/2010
    Erkek

    hocam su kısmı:

    <object type="application/x-shockwave-flash" data="http://u100110068.byethost5.com/flash/banner.swf" width="990" height="140">

    sununla degstır

    <object type="application/x-shockwave-flash" data="http://u100110068.byethost5.com/flash/banner.swf" width="990" height="140" class="banner">

    css dosyasına da .banner{margin-top:5px;} ekle olması lazım

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    dreamweaver tasarım kısmında oldu görünüyo ama firefoxta açınca hiçbişey değişmiyo :/


    :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek

    bannerla ilgili sorunun devam ediyormu??

Toplam Hit: 1694 Toplam Mesaj: 12