Csste Yardıma İhtiyacım Var

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    http://u100110068.byethost5.com

    jqueryle hazırlanılmış bi menü ekledim ama menüyü menu div'inin içinde ortalayamıyorum...aynı şekilde flash bannerıda bikaç px aşağı çekmem lazım ama yapamıyorum.


    Hackerlar gece ölür bunu yalnız hacker bilir Botnet değmiş gibi, DDoS yemiş gibi Malware bitmiş gibi, hackerlar gece ölür...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    inatla yukarı...ya muhtemelen iki satır kod olcak ama googleda bulamadım,menü için 2 css bide js dosyası var,ayrıca sayfada head kısmınada eklenen kodları var neresinden ortalayacağımı bulamadım yokmu bilen eden :/


    Hackerlar gece ölür bunu yalnız hacker bilir Botnet değmiş gibi, DDoS yemiş gibi Malware bitmiş gibi, hackerlar gece ölür...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mstraker
    mstraker's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Haziran/2007
    Erkek

    menünün bulunduğu div in style ına "text-align: center;" yaz ortalar fakat menunun içindeki elemanları da ortalayabilir öyle bir sakıncası olabilir...flash bannerı da aşağı almak istiyorsan, o bannerın bulunduğu elementi div olur ,span olur artık ne olacaksa onun style ına "margin-top: 5px" yazarsan 5px boşluk bırakmış olursun..

     


    what makes you think i am not?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2007
    Erkek

    hocam tasarımı biraz daha sade tut cok göz yormasın , orjinal bir site olsun diyosanda siyahdan uzak dur .


    ....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    media_center bunu yazdı:
    -----------------------------

    hocam tasarımı biraz daha sade tut cok göz yormasın , orjinal bir site olsun diyosanda siyahdan uzak dur .


    -----------------------------

    O flash banner yandaki gifler falan hocanın istediği çalışma örnekleri sadece,ders için bu şu an,kendim için olacağı zaman bu dediklerini göz önünde bulundurucam çok sağol :)

     

    mstraker bunu yazdı:
    -----------------------------

    menünün bulunduğu div in style ına "text-align: center;" yaz ortalar fakat menunun içindeki elemanları da ortalayabilir öyle bir sakıncası olabilir...flash bannerı da aşağı almak istiyorsan, o bannerın bulunduğu elementi div olur ,span olur artık ne olacaksa onun style ına "margin-top: 5px" yazarsan 5px boşluk bırakmış olursun..
    -----------------------------

    "text-align:center;" yazıları ortalar, "margin-left:auto;" ve "margin-right:auto;" demem lazım ama nereye yazıcam bulamadım :/ sayfanın kendisi bu sayede tam ortada


    Hackerlar gece ölür bunu yalnız hacker bilir Botnet değmiş gibi, DDoS yemiş gibi Malware bitmiş gibi, hackerlar gece ölür...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek

    ddsmoothmenu.css içine gir  en üstte

    .ddsmoothmenu{
    font: bold 12px Verdana;
    background: #414141; /*background of menu bar (default state)*/
    width: 100%;
    }


    bunu

    .ddsmoothmenu{
    font: bold 12px Verdana;
    background: #414141; /*background of menu bar (default state)*/
    width: 100%;
    padding-top: 0px;
    padding-right: 0px;
    padding-bottom: 0px;
    padding-left: 20%;

    }

    değiştirip denermisin

     

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    taşma yaptı ama "width: 60%;" yapınca o da halloldu :) çok sağol


    Hackerlar gece ölür bunu yalnız hacker bilir Botnet değmiş gibi, DDoS yemiş gibi Malware bitmiş gibi, hackerlar gece ölür...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    azcık yukarı :) flash bannerı hala indiremedim aşağı :D


    Hackerlar gece ölür bunu yalnız hacker bilir Botnet değmiş gibi, DDoS yemiş gibi Malware bitmiş gibi, hackerlar gece ölür...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MoonShine
    MoonShine's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ağustos/2010
    Erkek

    hocam su kısmı:

    <object type="application/x-shockwave-flash" data="http://u100110068.byethost5.com/flash/banner.swf" width="990" height="140">

    sununla degstır

    <object type="application/x-shockwave-flash" data="http://u100110068.byethost5.com/flash/banner.swf" width="990" height="140" class="banner">

    css dosyasına da .banner{margin-top:5px;} ekle olması lazım

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    dreamweaver tasarım kısmında oldu görünüyo ama firefoxta açınca hiçbişey değişmiyo :/


    Hackerlar gece ölür bunu yalnız hacker bilir Botnet değmiş gibi, DDoS yemiş gibi Malware bitmiş gibi, hackerlar gece ölür...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek

    bannerla ilgili sorunun devam ediyormu??

Toplam Hit: 1626 Toplam Mesaj: 12