folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Çukurovalı Nın Virüsü Yedim Ne Yapıcam :"(

Çukurovalı Nın Virüsü Yedim Ne Yapıcam :"(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    evet çukurovalı nın yazdığı bir virüs vardı tıklayına tüm sürücülere format atan (c yi s...edinde d gitti amk) kardeşim sağolsun tıklamış ve tüm hdd format landı ben ne yapabilirim şimdi bir yolu varmı d yi geri getirmenin:(((((((((((

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hoja valla makine uacak sama sadece c gidecek

şimdiden yedeklerini al saglam kalacak sora istersen üstüne kkur ama c gider bende demedi diger bölümülere dokunmuyordu testeri bendeim :):) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    easy recovery diye bir proğram var hacı onu bul dosyalaın hepsini geri döndürür.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    hoca benim c yi alla d gitti uçtu hiç bir halt yok makinada safdece d de bazı klasörlerin isimleri kalmış

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bildigim kadariyla cukurovanin yaptigi virus partitionlari falan zikiyodu. kurtarma programlari falan pek bi ise yaramiyor diye biliyorum.

bence cukurovaya ulasmaya calis  

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    underezo çalışıyorum bakalım benim bildiğim de öyle ziki tuttum gibime geliyor off allahım offf

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek
    easy recovery  denemeni tavsiye ederim

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    şimdilik resimler vieolar mp3 ve rar lı dosyalar ı kurtardım ama exe olanlar hala yok ortada

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bir
    Bir's avatar
    Erkek

kesinlikle hiç bişi deneme  eminim yedekleyecek bişiyinde kalmamıştır ve kesinlikle sadece format çukurova ise tabi zaten ama çok güzel bişi ya çukurova yavaş yavaş önce d gidio sonra masa üstü simgelerin gidiyo tek tek wuavv:D çok holaşiom ben ondan :D

Tam otuz yıl sattim çalışmış ben durmuşum , gökyüzünden habersiz uçurtmauçurtmuşum!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    sanırım çukurova değil bir çünkü exe ler hariç hepsi şu an geldi bakalım son sürümünle yapıyorum şu an belki bununla exe ler de kurtulur anlaşıldıki yakında bir adet harici hdd yada dvd rw alıyoruz her haltı yedekliyoruz

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hbgrstyle
    hbgrstyle's avatar
    Erkek
    git kardeşini bi güse döw :D

iTiNayLa c/p YaPıLıR
Toplam Hit: 4251 Toplam Mesaj: 13