Çukurovalı Nın Virüsü Yedim Ne Yapıcam :"(
-
evet çukurovalı nın yazdığı bir virüs vardı tıklayına tüm sürücülere format atan (c yi s...edinde d gitti amk) kardeşim sağolsun tıklamış ve tüm hdd format landı ben ne yapabilirim şimdi bir yolu varmı d yi geri getirmenin:(((((((((((
-
hoja valla makine uacak sama sadece c gidecek
şimdiden yedeklerini al saglam kalacak sora istersen üstüne kkur ama c gider bende demedi diger bölümülere dokunmuyordu testeri bendeim :):)
-
easy recovery diye bir proğram var hacı onu bul dosyalaın hepsini geri döndürür.
-
hoca benim c yi alla d gitti uçtu hiç bir halt yok makinada safdece d de bazı klasörlerin isimleri kalmış
-
bildigim kadariyla cukurovanin yaptigi virus partitionlari falan zikiyodu. kurtarma programlari falan pek bi ise yaramiyor diye biliyorum.
bence cukurovaya ulasmaya calis
-
underezo çalışıyorum bakalım benim bildiğim de öyle ziki tuttum gibime geliyor off allahım offf
-
easy recovery denemeni tavsiye ederim
-
şimdilik resimler vieolar mp3 ve rar lı dosyalar ı kurtardım ama exe olanlar hala yok ortada
-
kesinlikle hiç bişi deneme eminim yedekleyecek bişiyinde kalmamıştır ve kesinlikle sadece format çukurova ise tabi zaten ama çok güzel bişi ya çukurova yavaş yavaş önce d gidio sonra masa üstü simgelerin gidiyo tek tek wuavv:D çok holaşiom ben ondan :D
-
sanırım çukurova değil bir çünkü exe ler hariç hepsi şu an geldi bakalım son sürümünle yapıyorum şu an belki bununla exe ler de kurtulur anlaşıldıki yakında bir adet harici hdd yada dvd rw alıyoruz her haltı yedekliyoruz
-
git kardeşini bi güse döw :D
Toplam Hit: 4253 Toplam Mesaj: 13