folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cumhur Onat Star Tv Fenomende

Cumhur Onat Star Tv Fenomende

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    Cumhur%20Onat

Cumhur Onat Kimdir?

1986 Ankara doğumlu..Bilişim şirketinde çalışıyor.Bilişim ve bilgisayara olan ilgisinin sebebi babası..Babasının Ona 6 yaşındayken hediye ettiği bir lap top, hayatının bu zamana kadar olan bölümünü bilgisayarlarla geçirmesine sebep olmuş.Cumhur okuma yazmayı bile lap top ta öğrendiğini söylüyor..

Küçük yaşarlında piyano çalmaya başlayan Cumhur, 3 yıldır mentalizmle ilgileniyor..Babasının görevi dolayısıyla birçok ülkeyi görme şansını da elde etmiş..Almanya, İsviçre, Fransa vs..Ancak bu sırada arkadaş edinme ve süreklilik kurma konusunda başarısız olmuş..

En yakın arkadaşlarım bilgisayarlar diyen Cumhura öğretmenleri okul hayatı boyunca hep sınıf atlatmak istemişler,ancak ailesi istemediği için bu durum gerçekleşmemiş..

Karnım aç değilse, başka bir sorunum da yoksa günlerimi bilgisayar başında geçirebilirim ve belkide sadece bu sebeple insanlardan uzaklaştım..

Sizin için imkansız olan bir şey başkaları için olmayabilir..İnsan kendi sınırlarını zorladıkça,imkansız kelimesi yaşantısından uzaklaşacaktır..

Mentalizmin içinde merak var, gizem var, iletişim var, imkansızı zorlamak var,ama imkansız yok..

Bundan yaklaşık 3 yıl önce benim için çok değerli olan mentalist bir insanın, gözümün önünde çatalları, kaşıkları bükmesi beni çok etkiledi ve O yapıyorsa ben de yapabilirim diyerek, kendimi mentalizme verdim..

Futbolla, özellikle türk futboluyla ilgili çok fazla bilgim olmamasına rağmen arkadaşlarım genelde iddaa tahminlerini benim yapmamı isterler, çünkü genelde yaptığım tahminler doğru çıkar..

Uri gellerle ilgili haberleri okuduğumda, Onunla ilgili videoları izlediğimde bana gerçekten çok sıra dışı gelmişti..Bugün burada olmamda çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum

http://startv.com.tr/Fenomen/YarismaciDetay.aspx?YarismaciID=9

HolyOne Notu:  Tahribata degerli katkıları olan cumur kardesimizi SMS lerimizle destekleyelim , arkadaş hacki aşmış direk matrix olmuş hakkını verelim.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    eskiden tahribattaydı ayrıca internethaber.com hacklemiş ve bir süre hapis yatmış

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

o herif bu herif

http://www.tahribat.com/members.asp?id=16337

http://www.milliyet.com.tr/2005/12/23/yasam/axyas02.html

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    eksisözlüğü martnyle birlikte hacklemesi son olaylarındandıda şimdi anlamadım hackerdı bu kaşıkmı eğecekmiş :||||

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bi sahneden diğerine 2sindede komedi ahaha

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Çok ucuz bi yarışma. Yarışmacıların hemen hemen hepsi daha önceden gösterilmiş ve dvdlerle öğretilen haraketleri yapıcak. Yarışmayı izlerseniz 1 2 tane pahalıya satılan orjinal ve öğrenemiyeceğiniz haraket görüceksiniz.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Tamer Şahin denilen zıppırık herifle kıyaslandığında yaptıkları pek de yadsıtılacak şeyler değil. Tek sorunu, ODTÜ için oluşturduğu siteyi yonja.com gibi sanal bir kerhaneye çevirmesi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    bu nasıl yarışma yaw.nerde arıza tipli adam war hepsi burda
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek
    sıradan bi ilizyonist büyütmeye gerek yok.ayrıca star tv deki bu yarışma sadece saçmalıklardan ibaret

Fak yu!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    cumhur onatı her gördüğümde tipi değişmiş oluyo bu tip iyi olmus bence.

Abra Kadabra
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

A.q iskoyu bile hacker yapan basın :|

Bunu niye sihirbaz yapmasın ki..

Toplam Hit: 7248 Toplam Mesaj: 50