folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cumhurbaşkanı, Başbakan Ve Diğer Devlet Büyüklerinin Mektup Adresleri Lazım

Cumhurbaşkanı, Başbakan Ve Diğer Devlet Büyüklerinin Mektup Adresleri Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Beyler ;

Cumhurbaşkanı, Başbakan, Hava kuvvetleri komutanlığı, Dışişleri bakanı ve diğer bazı büyük devlet bakanlarının mektup adresleri lazım.

Bir mektup yazacağım.Ama gönderdiğim mektupları kendilerinin bizzat okumasını istiyorum.

Siyasi bir olay değil arkadaşlar.

Teşekkürler

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ashitaka
    Ashitaka's avatar
    Erkek
    Hocam bence bizzat ulaşabileceğin bir mail yoktur, yani direkt onların baktığı. O maillere yardımcı yada o tarz birinin bakıp onlara kayda değer olanları liste hâlinde sunduklarını düşünüyorum.

Süngerler asla kötü bir gün geçirmez.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

mail değil hocam normal posta adresi yazışma için.elle mektup yazacağım

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek
    öyle bir olay olsa günde bi kaç bin mektup alırlardı herhalde.Konu ciddiyse sitelerin iletişim bölümlerine falan bir bak drim.

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

ulastıracagını sanmıyorum :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

bir çok ünlü kişinin sadece kendilerinin girip kontrol ettiği twitter hesapları var diye duydum. bu twitter zımbırtıda kişilerin duvarlarına msj yazamıyormusun ?

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

sağda solda televizyonda gazetelerde daha önce gözüme çarpmıştı.Başbakana mektup gönderdi v.s gibi haberler ama mutlaka olmalı..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Çankaya köşküne yolla hocam?

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

şimdi biraz empati yap hocam

sen genelkurmay başkanı olsan yada başbakan olsan sağa sola msn yada e mail adresini yada ulaşılabilinecek bir bilgini verirmisin ?

yanlış anlama bu dediğim sadece senin mail atabilceğin en uç nokta sekreterlik geriside o masada oturanlara kalmış

iyi şanslar dilerim...

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CBukowski
    CBukowski's avatar
    Erkek

Cumhurbaşkanlığı
    Başbakanlık ve diğer Tüm Bakanlık'ların internet sitesinde yazışma adresleri var.

Özel Kalem Müdürleri altında direk şahsa yazacağın tüm mektuplar ilgili makamdaki kişiye uygun görülmesi halinde ulaştırılacaktır.

Özellikle Cumhurbaşkanlı'ğında direk Sayın Abdullah Gül'ün bu konuda çalışma yaptığını biliyorum.

Play the Piano Drunk Like a Percussion Instrument Until the Fingers Begin to Bleed a Bit.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

CBukowski bunu yazdı:
    -----------------------------

Cumhurbaşkanlığı
    Başbakanlık ve diğer Tüm Bakanlık'ların internet sitesinde yazışma adresleri var.

Özel Kalem Müdürleri altında direk şahsa yazacağın tüm mektuplar ilgili makamdaki kişiye uygun görülmesi halinde ulaştırılacaktır.

Özellikle Cumhurbaşkanlı'ğında direk Sayın Abdullah Gül'ün bu konuda çalışma yaptığını biliyorum.

-----------------------------

hacı haber bülteni sunucusu falan mısn sen?

He is finding himself.
Toplam Hit: 5354 Toplam Mesaj: 24