Cumhurbaşkanı, Başbakan Ve Diğer Devlet Büyüklerinin Mektup Adresleri Lazım
-
Beyler ;
Cumhurbaşkanı, Başbakan, Hava kuvvetleri komutanlığı, Dışişleri bakanı ve diğer bazı büyük devlet bakanlarının mektup adresleri lazım.
Bir mektup yazacağım.Ama gönderdiğim mektupları kendilerinin bizzat okumasını istiyorum.
Siyasi bir olay değil arkadaşlar.
Teşekkürler
-
Hocam bence bizzat ulaşabileceğin bir mail yoktur, yani direkt onların baktığı. O maillere yardımcı yada o tarz birinin bakıp onlara kayda değer olanları liste hâlinde sunduklarını düşünüyorum.
-
mail değil hocam normal posta adresi yazışma için.elle mektup yazacağım
-
öyle bir olay olsa günde bi kaç bin mektup alırlardı herhalde.Konu ciddiyse sitelerin iletişim bölümlerine falan bir bak drim.
-
ulastıracagını sanmıyorum :)
-
bir çok ünlü kişinin sadece kendilerinin girip kontrol ettiği twitter hesapları var diye duydum. bu twitter zımbırtıda kişilerin duvarlarına msj yazamıyormusun ?
-
sağda solda televizyonda gazetelerde daha önce gözüme çarpmıştı.Başbakana mektup gönderdi v.s gibi haberler ama mutlaka olmalı..
-
Çankaya köşküne yolla hocam?
-
şimdi biraz empati yap hocam
sen genelkurmay başkanı olsan yada başbakan olsan sağa sola msn yada e mail adresini yada ulaşılabilinecek bir bilgini verirmisin ?
yanlış anlama bu dediğim sadece senin mail atabilceğin en uç nokta sekreterlik geriside o masada oturanlara kalmış
iyi şanslar dilerim...
-
Cumhurbaşkanlığı
Başbakanlık ve diğer Tüm Bakanlık'ların internet sitesinde yazışma adresleri var.Özel Kalem Müdürleri altında direk şahsa yazacağın tüm mektuplar ilgili makamdaki kişiye uygun görülmesi halinde ulaştırılacaktır.
Özellikle Cumhurbaşkanlı'ğında direk Sayın Abdullah Gül'ün bu konuda çalışma yaptığını biliyorum.
-
CBukowski bunu yazdı:
-----------------------------
Cumhurbaşkanlığı
Başbakanlık ve diğer Tüm Bakanlık'ların internet sitesinde yazışma adresleri var.Özel Kalem Müdürleri altında direk şahsa yazacağın tüm mektuplar ilgili makamdaki kişiye uygun görülmesi halinde ulaştırılacaktır.
Özellikle Cumhurbaşkanlı'ğında direk Sayın Abdullah Gül'ün bu konuda çalışma yaptığını biliyorum.
-----------------------------hacı haber bülteni sunucusu falan mısn sen?