folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Cumhurbaşkanı"Nın Oğlu Bill Gates"İ Örnek Alıyor...

Cumhurbaşkanı"Nın Oğlu Bill Gates"İ Örnek Alıyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bill Gates'i Görse Tecavüzcü Çoşkun Die Polise Haber Salar Ak ( :

ne anlar lan bu bilgisayardan hazır portallarla emiri verior babasının torpiLi sayesinde site kurdum ben yaptım ben şey yaptım dior

bill gates kendi kendini geliştirerekk yaptı , bu malın bill amcanın hayat hikayesini okumadıgı ne kadar cok belli ( :

[22817//kaanabak]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek

bunun babası ne ki kendisi ne olsun a.q

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    bunlar boş iş gel sen yol yakınken hacker ol iskoyla cd sat

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

fivestar bunu yazdı:
    -----------------------------
    belki alakası yok ama aklıma geldi isko dedinde.

ben tarih 2003 mü desem 2002 mi desem bilmiyorum,

bir konu açmıştım iskonun sitesinde sezarın hakkı sezara diye ve bayagıda destek görmüştüm holy i ön plana çıkamış ve yaptığı programları örnek göstermiştim haklı olarak övgüyle bahsetmştim...

diyeceğim şu ki sezarın hakkı sezara ,artık herşeyde holy veya isko diyip durmayın.

sende yapsana öyle bir cd.?

isteyen holy i isteyen isko yu isteyen reneyi isteyen bill i örnek alır bukadar basit.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nightmare22
    Nightmare22's avatar
    Erkek

http://www.hemenal.com/ 1 günde sanal mağzanıızı kuralım..

ya parayla site yaptırmış bide billgatesi örnek alıorum diyor...hadi o bunları dediide bunu haber yapıpda bu siteyi meşhur eden zihniyetin ben amk

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Umarım bulundurduğu imkanları insanları götten sikmek yerine yapıcı bir şekilde kullanır. Bariz Adresimgelsin.com blue çağındaki yapıcı birşeyler yaratıp kendi parasını kazanma isteği. Mısır satmada insanlara kesinlikle lazım olmıyan bişiyi arz talep yüzünden kar amacıyla yaptığı çok belli. Büyük ihtimalle hayata atılmadan önce annesinin yardımıyla bişiyler becermeyi ve deneyim kazanmaya çalışıyo. Bence babasının altında çalışmaktan çok kendini bi birey olarak görüp kendisi babasının yardımı olmadan bişi başarmak istiyo. Tabi bu ilerde ne hale gelir bilinemez. Şu anda uğraştığı konular basit yoldan para kazanma ve hiç yapıcı değil, gayet ne istediğini bilmiyenlerin para vericeği şeylerle uğraşıyo. Bill gates ve google ı örnek alıyorum demesi acayip kolpalama olmuş. Eğer onları örnek alıyo olsa oturur össye çalışıp babasının torpiliyle yurtdışında okumamaya ve türkiyeye katkı sağlıyıcak yapıcı şeylerle uğraşırdı.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Sana Harry Poter'ın asası girsin : P
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:

fivestar bunu yazdı:
    belki alakası yok ama aklıma geldi isko dedinde.

ben tarih 2003 mü desem 2002 mi desem bilmiyorum,

bir konu açmıştım iskonun sitesinde sezarın hakkı sezara diye ve bayagıda destek görmüştüm holy i ön plana çıkamış ve yaptığı programları örnek göstermiştim haklı olarak övgüyle bahsetmştim...

diyeceğim şu ki sezarın hakkı sezara ,artık herşeyde holy veya isko diyip durmayın.

sende yapsana öyle bir cd.?

isteyen holy i isteyen isko yu isteyen reneyi isteyen bill i örnek alır bukadar basit.

bende var böyle bi cd tek farkı satmıyorum..

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

satman şart değil hoja ben zaten sat demedim sende yapsana öyle bir cd dedim.

madem var ve satmıyorsun göndersene paylaşalım ??

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Erkek
    ya ne war aq ne güzel işte elindeki imkanları degerlendiriyor bu yasta bende olsam bende yapardm aq böle  ki bizim burda da mısır dükkanı acıldı adam günde 1 milyar  ciro cekior ki bunların büyük bir kısmı kar   nie bu kadar cocugun internet sitesi ve mısır işine karışıorsnz laf yapiosnz anlamadım aq sizin elinizde böle bi imkan olsa siz oturup okulunuzamı giderdiniz sadece Büyük bi cogunlugunuz hayırr en azından cocuk parayı yemior adam akıllı para kazanmaya calisior      http://www.forumcampus.com/index.php?s=c0a35229ba0c880f243739a4a72ad7d5&showtopic=19692&pid=31649&st=0&#entry31649  sunada bi bakın

ßiz İnSanLar Yemİn eTTik İmaNımız Var ÖzGürLük İçiN ÖzgÜrLük aŞkına.....
Toplam Hit: 10553 Toplam Mesaj: 39