Cumhurbaşkanlığı Seçimi [Kafam Karıştı Şimdi]
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------inşallah en hayırlısı gelir ve ülkemiz kaybetmez...
-----------------------------İnşallah...
-
kocak33 bunu yazdı:
-----------------------------
hikmet çetin olabilir cumhurbaşkanı bence olursa iyi olur
TÜRKİYE CUMHURİYETİ cumhurbaşkanı neden bir musevi olsun? şuan hikmet çetinle ilgili yazılar okuyourm en önemli aday olarak gösteriliyor fakat ilginç bulduğum şey bu adam musevi :S -
hacı musevi olduğunu bilmiyordum sen yazınca araştırdım haklısın galiba
-
kocak33 bunu yazdı:
hacı musevi olduğunu bilmiyordum sen yazınca araştırdım haklısın galiba
hocam link koysana benim şuan okudugumla karşılaştırayım aynısımı değilmi ona göre iyice araştırırım... -
-
radikalin sitesinde okuyorum ve uzun bir yazıdan şunu dikkatim çekti ;
Hikmet Çetin'in Afganistan'daki NATO Kıdemli Temsilciliği görevi dün sona erdi. Çetin bu zor görevi iki yıldan fazladır sürdürüyordu. Afganistan 2002'de başlayan ABD ve NATO önderliğinde BM destekli harekâttan bu yana ne tamamıyla bir terör üssü olma niteliğini yitirdi, ne de Çetin'in ayrılışı ardından daha parlak günlerin ülkeyi beklediği söylenebilir. Afganistan, 11 Eylül 2001'de El Kaide'nin saldırılarıyla başlayan küresel gerilla savaşının tam odağında. El Kaide lider kadrosunun hâlâ Afganistan-Pakistan sınırındaki dağlarda barınıp, dünyanın dört köşesindeki terör eylemlerini oradan yönettiği tahmin ediliyor. Ama şimdi konumuz bu değil.
Çetin, Afganistan'da, başkent Kâbil dışına rahatlıkla çıkabilen, şehir içinde koruma ordusu olmadan dolaşabilen belki de tek yabancı güç temsilcisi olarak biliniyordu. Türkiye'den Afganistan'a her dönüşünde, ABD destekli devlet başkanı Hamid Karzai'ye baklava götürüyordu. Kendisini belli ki, Karzai'den sokaktaki seyyar satıcıya dek çoğu kişiye sevdirmişti.az önce başka bir sitede de
- 1992 senesinde, Ermeniler Nahcivan’a saldırdığında, apar topar, “Türkiye’nin Nahcivan üzerinde garantörlük hakkı yoktur!” diyen Dışişleri Bakanıdır.
-Aynı dönemde, Irak Türkleri için, Talabani’nin verdiği rakam olan 400 bin’i geçerli sayan Dışişleri Bakanı da Çetin’dir.
-Yine bu dönemde, bir konferansta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dememek için inat edip bir kere Kuzey Kıbrıs, fakat onlarca defa Kıbrıs diyebilen Dışişleri Bakanı da Bay Çetin’di.
-KKTC’yi tanıyan, o zamanki Çeçenistan Devlet Başkanı Dudayev’i, tam da Denktaş Beğ’in davetlisi olarak KKTC’ye giderken yoldan çevirip, Ankara’da gidişini engellemeye çalışan da, yine aynı Bay Çetin’di.
-Efendilerine yaranabilmek için, Denktaş Beğ’i, Butros Gali’nin raporunu kabul etsin diye zorla Nev York’a gönderen de…
-Davos’ta, Demirel’le kafa kafaya verip Yunanistan’a taviz üstüne taviz veren de…
-Ta o zaman, Heybeliada’daki Papaz Okulunun açılması için Yunan Elçisiyle görüşüp Yeşil Işık yakan da, hep bu, başımıza sokulmaya çalışılan çuvalın bir parçası olan Hikmet Çetin’dir.
Böylece Bay Çetin, efendilerine ne kadar sadık olduğunu bir değil birçok kereler kanıtlamış durumdadır.
İŞTE DURUM BU...
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Kim seçerse seçsin umarım Atatürk ilkelerini savunan,susan değilde müdahale edebilen,ülkenin gidişatını iyi sindirebilmiş,kötü gidişatını sindiremeyecek biri olur.
Umarım..
bence Abdullah Gül de bu vizyon var dışişleri bakanlığı yaptı tecrübeli ve tayyip erdoğan gibi değil daha ılımlı ve sakin birisi ülke elden gidiyor diyenler ise yanlış yapıyor bana göre chp nin yaptığı anlamsız açıkca diyemiyorlar ama düşündükleri chp den birisi olsun solcu olsun.Ama sonuçta halk seçeceği için göreceğiz bakalım kim seçilecek bende merak ediyorum. -
Ülkenin elden gittiğini söyleyenler, ülkenin hiçbir yere gitmediğini en iyi bilenlerdir.
Kulak asmayın böylelerine.
-
mugato bunu yazdı:
-----------------------------Ülkenin elden gittiğini söyleyenler, ülkenin hiçbir yere gitmediğini en iyi bilenlerdir.
Kulak asmayın böylelerine.
-----------------------------madem birseyden anlamıyorsun ozaman konusmamak en hayırlısıdır. bugun cari acık 35 milyar doları bulmustur. 4 sene once 160 milyar dolar olan toplam borc bugun 400 milyar doları gecmistir. 84 yılda 160 milyar dolar olan borcu 4 senede 240 milyar dolar arttırarak belkide dunya rekoru kırmıslardır. 82 devlet kurulusu ozellestirilmistir bunların buyuk cogunlugu yabancı sirketlere satılmıstır. birde yetmiyormus gibi memleket toprakları parsel parsel yabancıya satılmıstır. vergiler artık rekor duzeye ulasmak uzere. boyle giderse soludugumuz hava icin vergi odeyecez. meclisteki 200 akp milletvekili hakkında suc duyurusu olan insanlardır. sakal-ı şerifi bile satmaya kalkan bu şerefsizler ulkede ekonomi diye birsey bırakmadılar. abd osursa bu ekonomi birdaha toparlanamaz. akp ve tayyip hakkında diger seylerden bahsetmeyecegim bile. ulkelerin bel kemigi ekonomidir ve ekonomiden bahsetmek istedim. oy kullanma hakkına universite mezunu olma sartı koyulmalı bu ulkede. sozum meclisten dısarı ama hicbirseyden anlamayan insanların verdigi oylar yuzunden bu haldeyiz. akp ye oy verenler hicbir yere bakmadan bana cari acıgı tanımlasınlar bende akp ye oy vericem.
lordvader'ın ilk mesajındaki ilk soruyu robotix cevaplamıs. ikinci soruna gelirsek, Baykal meclisin dısından secilmesini istiyor cunku suan meclisteki milletvekillerinin yarısından cogu hakkında suc duyurusu olan ve dokunulmazlıkları olmasa mapusu boylayacak dolandırıcı serefsizlerdir. ha meclisten secmissin ha bayrampasa ceza evinden. boyle bir meclisten cumhurbaskanı secilirmi sorarım ben sana? son soruna gelincede adaylar belli olmadan birsey soylemek imkansız.
-
RhiFaT bunu yazdı:
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Kim seçerse seçsin umarım Atatürk ilkelerini savunan,susan değilde müdahale edebilen,ülkenin gidişatını iyi sindirebilmiş,kötü gidişatını sindiremeyecek biri olur.
Umarım..
bence Abdullah Gül de bu vizyon var dışişleri bakanlığı yaptı tecrübeli ve tayyip erdoğan gibi değil daha ılımlı ve sakin birisi ülke elden gidiyor diyenler ise yanlış yapıyor bana göre chp nin yaptığı anlamsız açıkca diyemiyorlar ama düşündükleri chp den birisi olsun solcu olsun.Ama sonuçta halk seçeceği için göreceğiz bakalım kim seçilecek bende merak ediyorum.
Abdullah Gül; TÜRKİYEDE CUMHURİYETİN SONU GELDİ DİYEN PEZEVENKDİR o seçilirse ülkemiz tam anlamıyla gerilemeye başlar o gelirse kaos yaşanır...Abdullah Gül ılımlı sakin sessiz duruyor şuan ama bunlar sahte oyunlar umarım seçilmez Gül...