folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cumhuriyet Gazetesi Ve Çizgisi

Cumhuriyet Gazetesi Ve Çizgisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Dostlar tekrar merhaba,sorumu yineleme ihtiyacı hissettim verilen cevaplar üzerine..Cumhuriyet gazetesi iyidir kötüdür olayını sormuyorum..Eskiden İslam Dinine yönelik olumlu manşetler atabilen bu gazetenin şimdi neden böyle manşetler atmadığını soruyorum..Sahibinden mi kaynaklı,genel yayın yönetmeninden mi?Yazarlardan mı?Herhangi bir baskıdan dolayı mı?Yoksa benim gözlemim mi yanlış,halan bu şekilde manşetler mevcut mudur?

Çekil,Önümden Çekil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:
    -----------------------------
    MuTReFT bunu yazdı:

Bazı kişilerin ve partilerin oyuncağı olmuş bir gazete artık :(( Yazık...

-----------------------------+

bu yorumu yapabılmek ıcın kackere okudun merak edıyoru.... ve vakıttmı yoksa zamanmı yoksa satılmıs baska bır gazetemı okuyorsun? bırde ona acıklık getır....

Şimdi sorunun kendisi saçma olduğu için cevap versem mi vermesim mi die düşüyorum, bir defa okumakla bin defa okumanın ne farkı var? ilk önce bana bunu açıkla, sonra gel gelelim diğer mevzuya, Her türlü basın yayın organı ki özellikle Gazete ve Haber kanalları kesinlikle ve kesinlikle tarafsız olmalıdır! belli bir idolojiye kesime hitap eden bir yayın organı zaten tarafsız değildir ki bunu "Tehlikenin Farkındamısınız" reklam kampanyaları ile hepimiz gördük! benim burdan çıkarttığım sunuç şudur; insanların dikkati kendi üzerine çekmek için bazı kesimlerle saldırmak onları kışkırtmak ve tartışma ortamı yaratıp sonrada çıkan kaos ortamında kendi kasalarını doldurmakta olduğu, gazetenin bu yöndeki haberleri, yazarlarının köşe yazısı dizileri vs.vs. gazetenin trajını oldukca arttırdı! ama Saygınlığını Yitirdi. Kampanyadan öncesine bir bakalım isterseniz, Kampanyalardan önce cumhuriyet gazetesi trajının düşük olması nedeni ile 25 yıldır çalıştığı Babıali binasının kira bedeli ile olan anlaşmazlık yüzünden Mecidiyeköy'de başka bir binaya taşınmak zorunda kalması, ve gittikce durumun kötüye gitmesini engellemek için bir takım çalışmalar yapma ihtiyacı doğurdu ve günlerce tartışılan Arapcaya benzetillerek  "Tehlikenin Farkındamısız" yazısı ile  ilk reklam çalışmalarına başladı. Ve o dönemlerde sıkca tartışılan Seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusundaki tartışmalarda sıkça adını duyurdu, Ve kasasını doldurdu.

Tıpkı Deniz BAYKAL gibi Cumhuriyet Gazetisi'de artık bir çok insanın gözünde saygısını yitirdiğine inanıyorum, Her İkiside kesinlikle benim saygımı yitirdi, bu onlar için pek bi kayıp olmasa gerek :D

ve vakıttmı yoksa zamanmı yoksa satılmıs baska bır gazetemı okuyorsun? bırde ona acıklık getır....

Ne okuyup okumadığım sadece beni ilgilendir! neden beni bir katagoriye sokmaya çalışıyorsun ki? nedir bu ayrımcılık hevesin?

Sen,
    Zaman, Vakit, Yeni Şafak okuyorsun Örümcek beyinlisin, Molla rejimcisin,
    Cumhuriyet, Radikal, Sabah, Hürriyet okuyorsun, Laiksin, Aydınsın. Nedir bu ya! Yıllardır bunları tartışmaktan sadece yerimizde Sayıyoruz!

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    MuTReFT bunu yazdı:
    cyrpt bunu yazdı:
    MuTReFT bunu yazdı:

bu yorumu yapabılmek ıcın kackere okudun merak edıyoru.... ve vakıttmı yoksa zamanmı yoksa satılmıs baska bır gazetemı okuyorsun? bırde ona acıklık getır....

bir defa okumakla bin defa okumanın ne farkı var? i

ve vakıttmı yoksa zamanmı yoksa satılmıs baska bır gazetemı okuyorsun? bırde ona acıklık getır....

Ne okuyup okumadığım sadece beni ilgilendir! neden beni bir katagoriye sokmaya çalışıyorsun ki? nedir bu ayrımcılık hevesin

İlk olarak cevap verme lutfunda bulundugun ıcın sagol ama sen 1 defa taraflı olarak yarım yamalak okumakla ya bu adamlar ne demeye calısıyor dıyıp bınlerce kere okumak arasındakı farkı bılmıyorsan benım sana bunun egıtımını vermem oldukca zor! Evet ne okuyup ne okumadıgın senı ılgılendırır ama BELKİ 1 defa elıne alıp yarım yamalak okudugun yada goz gezdırdıgın bır gazete hakkında yorum yapmaya ıse ne denır bunu cevabını sen sen ver. Bir laf vardır yanlıs yazabılırım duzeltılırse sevınırım "soz bılırsen ............ , SÖZ BİLMEZSEN SUKUT EYLE......." senınkı soz bılmeden konusmak olmus.....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek

bazı gazeteler okunur bazı gazeteler kullanılır olurya bazen lazım olur. üzerinde domates kesilir ekme sarılır yada cam silinir daha da ileri gidipil tuvalet de hacet yapıldıktan sonra hijyen maksatı ile de kullanılabilir

malesefki bu kullanılabilir gazeteler arasında Vakit ve malesefki taşıdıgı isme ihanet eden söylemeye dilim varmıyor cumhuriyet gazetesi liderlik için birbiri ile yarışıyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    radikal,cumhuriyet yaptıkları 3 haberin 2 si yalan veya değiştirilmiş.

Ses Etme Hallederiz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:
    MuTReFT bunu yazdı:
    cyrpt bunu yazdı:
    MuTReFT bunu yazdı:

Ne okuyup okumadığım sadece beni ilgilendir! neden beni bir katagoriye sokmaya çalışıyorsun ki? nedir bu ayrımcılık hevesin

İlk olarak cevap verme lutfunda bulundugun ıcın sagol ama sen 1 defa taraflı olarak yarım yamalak okumakla ya bu adamlar ne demeye calısıyor dıyıp bınlerce kere okumak arasındakı farkı bılmıyorsan benım sana bunun egıtımını vermem oldukca zor! Evet ne okuyup ne okumadıgın senı ılgılendırır ama BELKİ 1 defa elıne alıp yarım yamalak okudugun yada goz gezdırdıgın bır gazete hakkında yorum yapmaya ıse ne denır bunu cevabını sen sen ver. Bir laf vardır yanlıs yazabılırım duzeltılırse sevınırım "soz bılırsen ............ , SÖZ BİLMEZSEN SUKUT EYLE......." senınkı soz bılmeden konusmak olmus.....

Biraz önce bir dünya şey yazdım ama tarayıcının acizliği üzerine hepsi gitti :( düşündüm de tartışmaya gerek yok yeniden yazmayada. Söylemek istediğim bir şey var Sen nerden biliyorsun benim Cumhuriyet Gazetesini bir kere ve yarım yamalak okuduğumu? Egon(uz) bu kadar mı beyninizi ele geçirdi?  de saçma sapan ve sadece yazmak için yazıyorsun(uz)

Not olarak: Hani merakın geçsin diye söylüyorum, gazeteye hiç para vermem bir çok gazeteyi internet üzerinden rss aracılığı ile takip ediyorum, hani internet ile yaşayan bir insan olarak.

bu konu üzerine daha fazla tartışacak birşey olduğunu düşünmüyorum, size iyi geceler... konuyada...

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    MuTReFT bunu yazdı:
    cyrpt bunu yazdı:
    MuTReFT bunu yazdı:
    cyrpt bunu yazdı:
    MuTReFT bunu yazdı:

Biraz önce bir dünya şey yazdım ama tarayıcının acizliği üzerine hepsi gitti :( düşündüm de tartışmaya gerek yok yeniden yazmayada. Söylemek istediğim bir şey var Sen nerden biliyorsun benim Cumhuriyet Gazetesini bir kere ve yarım yamalak okuduğumu? Egon(uz) bu kadar mı beyninizi ele geçirdi? de saçma sapan ve sadece yazmak için yazıyorsun(uz)

Not olarak: Hani merakın geçsin diye söylüyorum, gazeteye hiç para vermem bir çok gazeteyi internet üzerinden rss aracılığı ile takip ediyorum, hani internet ile yaşayan bir insan olarak.

bu konu üzerine daha fazla tartışacak birşey olduğunu düşünmüyorum, size iyi geceler... konuyada...

Egomun bır yerımı ele gecırdıgı falan yok sadece amacım ınasnların bılmedıklerı konu hakkında fıkırlerı olmadıkları halde sadece "kısılerı yazmıs olmakla ıcın yazmak la suclamak" gorunce dayanamıyorum ne yapayım. bır kere verdıgın cevaplardan analıyorum cuhurıyet okumadıgını yada ne yazıldıgı konusunda fıkrının olmadıgını . gazete para vermem oda guzel ama cumhurıyetın sayfasına bıle gırmeydıgın bukadar bellı etme lutfen sonra ayıbın orataya cıkar.... cumhurıyet uyelık almadan sadece ınternetten kapagını okuyabılırsın kı ama pardon gazeteye para vermemen ınternetten uyelık alamana enegel olamdıgını unutmusum :) (buna ben bıle ınamadım ya neyse) ve sukut eylemenı soylememın sebebı bır sadece kapagını okuyrak yorum yapman cooook komık cunku cumhurıyet senın zannettıgın gıb dıger gazetelerdan farkı obur gazetelerdekı gıbı mansettte yazanı tekraralamıyor....  buda ne yazıkkı yarım yamalak okumatır bılmedıgın okumadıgın sadece bazı gunler kapagına goz gezdırerek baktıgın bır gazete hakkında ne kadar bılgı sahıbı olabılırsınkı boyle bır yaorum yapa bılıryosun benım tavsıyem bılmedıgın bır konu hakkında bence yorum yapma SUKUT EYLE

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

:)) :)) bir kere daha :))

Hala bilmediğin konular hakkında yorum yapma diyorsun.... bu bir düşün...

ek olarakta belki işine yarar :) bedava gazete okumak için yane

http://www.cnnturk.com/Servisler/rss/index.asp
    http://www.ntvmsnbc.com/tools/rss/NEWS.XML
    http://www.haberturk.com/haberturk.xml
    http://www.radikal.com.tr/xml.php
    http://www.zaman.com.tr/pop-up/rss-xml.jsp

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    MuTReFT bunu yazdı:

:)) :)) bir kere daha :))

Hala bilmediğin konular hakkında yorum yapma diyorsun.... bu bir düşün...

ek olarakta belki işine yarar :) bedava gazete okumak için yane

http://www.cnnturk.com/Servisler/rss/index.asp
    http://www.ntvmsnbc.com/tools/rss/NEWS.XML
    http://www.haberturk.com/haberturk.xml
    http://www.radikal.com.tr/xml.php
    http://www.zaman.com.tr/pop-up/rss-xml.jsp

hocam anlaman bıraz zor galıba ben sana herhangı bır gazeteden yada herhangı bır haber sayfasından behsetmıyorum bak bakalım konu baslıgımda ne yazıyor "Cumhuriyet Gazetesi ve Çizgisi" :) ben bedava gazete okumaktan bahsetmıyorum ne yazıkkı ben orada cumhurıyetın sayfalarından 1 tanesını goremedım helede kose yazarlarının yazılrını hıc goremedım :) ya ben okuma yazam bılmıyorum yada verdıgın lınklerden hıcbır cumhurıyetın sayfalarına cıkmıyor :(

Ben sana lınk vereyım hanı cumhurıyet gazetesının lınkını falan bulamazsan dıye

http://www.cumhuriyet.com.tr/

al buda uyelık olmadan 2. sayfaya gecıs ıcın verdıgı uyarı

http://www.cumhuriyet.com.tr/?em=cumhuriyet/w/c02.html

lınklere dıkkat ettıysen bunlar cumhurıyete aıt sırasa rss lere degıl umarım sımdı anlaya bılmıssındır....

Edit: ya hangı akla mantıga uyuyor okumadıgın bır gazet hkında bılgı sahıbı oldugunu ıdda etmek daha ne kadar komık duruma dusecen bılmedıgın okumadıgın bır gazete hakkında yorum yapmaya calısarak... 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1. Haberleri online okuyorum derken ben orda Cumhuriyet gazetesi demedim.
    2. Benim sana demek istediğim, cumhuriyet gazetesini okuyup okumadıma nasıl bu kadar emin konuşuyorsun! bunu tartışıyorduk, sen konuyu faklı yere çektin. Konumuz cumhuriyet gazetesinin online okunması veya benim okumam değil kaldıki sitesi zaten bir facia yorenet.com die bir firmaya yaptırmışlar, eğer web işi ile uğraşanlar web standartlarını bilenler niye facia dediğimi anlarlar. Bunun Cumhuriyet Gazetesi ile ilgisi yok sadece kullanılabilirlik mevzusu.
    3.Uzun zamandır Cumhuriyet Gazetesi almadığım doğrudur("Tehlikenin Farkındamısız" Kampanyasından sonra), Şu anki mantelitesini bilmiyorum. İki - üç ay gibi bir sürede değiştiğinide sanmıyorum.
    4.Linkleri yazmamın nedeni senin soruna, (Hangi gazeteleri okuyorsun) cevap vermekti. Ordada online okuduğumu söylemiştim. dikkatli okursan hani bide yazarken mevzuları karıştırmazsan yanlış anlama olmaz. Cevaplar alakasız gibi algılanıyor.
    5.Sıkıdım bu mevzudan çünkü sende Cumhuriyet Gazetesi gibi olaylara taraflı yaklaşıyorsun! Ben burda yorum yaparken tarafsızlığımı korumaya çalışıyorum. Dikkat edersen eğer rakipleri ile ilgili tek kelime etmedim, veya onu idolojisinin karşıtı.

Söylediğim şeyler seninle alakalı Kim olduğumu bilmiyorsun, nasıl bir hayat yaşadığımı bilmiyorsun bunları bırak sormuyorsun bile, çıkıp benim Cumhuriyet Gazetesinden onun idolojisinden uzak, bihaber olduğumu iddia ediyorsun! Bu yüzden seninle bu konuyu daha fazla tartışmayacağımı bilmeni istiyorum. Bu konu ile ilgili sana söyleyeceğim son söz budur, istediğin gibi sataş, laf sok, cevap vermeyeceğim. Hayatta en haz almadığım ve sevmedim şey olaylara kişilere ön yargı ile yaklaşıp ona göre kafasında bir yere koyup sonra bu konuda benim dediğim doğrudur, sen busun diyenlerdir. Tekrardan iyi geceler. Benden bu kadar, arkadaşım.

Toplam Hit: 5893 Toplam Mesaj: 46