Cute Ftp 9 Serial Lazım. Veya Başka Bir Versiyonun.
-
Arkadaşlar bilerek böyle bir program için crack kullanmıyorum ki zaten manyak gibi ötüyor cracklar.
Bu yüzden bana 9.0 serial lazım. Ama 9,0 için yok başkasının seriali var diyorsanız onuda paylaşabilirsiniz.
filezilla demeyin o sıçtımın prog. yüzünden başıma gelmeyen kalmadı
-
CUTEFTP8 pro serial
A5URGT78BUCDQ9
A5URGT78BUCDQ9
-------------
A9DXE7V7P8LVQF
------------
A5URGT78BUCDQ9
-------------
AT9K9M9C4JXFXFşöyle bir şey buldum. kat.ph'den veya oldapps gibi bir siteden eski sürümünü bulabilirsin sanırım.
edit: calısmıyorlar. en mantıklısı virtualbox / sandbox ile trial sürüm kullanmak gibi.
YekteranBaymedir tarafından 22/Oca/13 11:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Daft bunu yazdıCUTEFTP8 pro serial
A5URGT78BUCDQ9
A5URGT78BUCDQ9
-------------
A9DXE7V7P8LVQF
------------
A5URGT78BUCDQ9
-------------
AT9K9M9C4JXFXFşöyle bir şey buldum. kat.ph'den veya oldapps gibi bir siteden eski sürümünü bulabilirsin sanırım.
edit: calısmıyorlar. en mantıklısı virtualbox / sandbox ile trial sürüm kullanmak gibi.
Pm dede yazmıştım hocam o tip şeylerce hiç uğraşmak istemiyorum.
artık hani rahat bir kullanım arıyorum her alanda.
bildiğin yaşladım ya lan :D
O yüzden bulmam lazım bir şekilde.
-
filezilla kullan bence hem açık kaynak hemde cuteden daha iyi
-
juniourfalcon bunu yazdı
filezilla kullan bence hem açık kaynak hemde cuteden daha iyi
"filezilla demeyin o sıçtımın prog. yüzünden başıma gelmeyen kalmadı"
-
AÇık kaynağı her şekilde desteklerim ama güvenlik programi açık kaynak olurmu amk ? Yemediğim iframe veya dosya hatası kalmadı siktimin filezilla sı yüzünden. cute ftp dışında hiç bişi kullanmam hacım.
-
Hala arayışlardayım
-
Filezilla'dan uzak durun.
Javascript dosyalarına frame kodları atıyor. Birgün sitenizi ararken "Bu site güvenli değildir" diye karşılaşırsanız hiç şaşırmayın.
ontedi tarafından 22/Oca/13 14:41 tarihinde düzenlenmiştir -
ontedi bunu yazdı
Filezilla'dan uzak durun.
Javascript dosyalarına frame kodları atıyor. Birgün sitenizi ararken "Bu site güvenli değildir" diye karşılaşırsanız hiç şaşırmayın.
ayriyetten bütün username password filan text halinde tutuyor..
bukadar ahmakça bişi olabilir mi amk.
Yardır çalıştıra : C:\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\FileZilla\sitemanager.xml
-
Abi serial konuları açılırken es geçemiyorum kaspersky 2012 deli gibi arıyorum :D
-
rahat kullanım ? korsan ?
ama harbiden 59 dolar da çok windows u 29tl ye almışım.