Cute Ftp Prgram Lisansı Alınır
-
cute ftp (versiyon çok eski olmamak kaydıyla) lisansı satın almak istiyorum.
Kullanmayan ve satmak isteyen olursa almak isterim.
-
-
-
hocam ctp ftp pro zaten 30 gün deneme sürümüyle kullanabiliyorsun
30 gün sonra programın appdata da bulunan dosyalarını silerek tekrar bi 30 gün daha kullanabilirsin
böyle böyle yıllarca kullanıyorum ben =)
-
snnyk bunu yazdı
hocam ctp ftp pro zaten 30 gün deneme sürümüyle kullanabiliyorsun
30 gün sonra programın appdata da bulunan dosyalarını silerek tekrar bi 30 gün daha kullanabilirsin
böyle böyle yıllarca kullanıyorum ben =)
Allah appdata'na zeval vermesin :))
-
-
Öncelikle link veren sansar55 müride teşekkürler lakin kaçak program kullanmıyorum. Appdata da aynı şekilde kaçak programın başka türlüsü oluyor :)
lisans şimdi 59$ olmadı vereceğiz parasını lakin ucuza 2 el lisans bulabilirsem bulayım.
-
Bolvadinli bunu yazdı
Öncelikle link veren sansar55 müride teşekkürler lakin kaçak program kullanmıyorum. Appdata da aynı şekilde kaçak programın başka türlüsü oluyor :)
lisans şimdi 59$ olmadı vereceğiz parasını lakin ucuza 2 el lisans bulabilirsem bulayım.
herşey lisanslımı makinedeki winrara kadar ?
-
DevilKingtr bunu yazdıBolvadinli bunu yazdı
herşey lisanslımı makinedeki winrara kadar ?
Makinada herşey lisanslı winrar yerine pea zip kullanıyorum yasal ücretsiz bir program. (ofis2016+win10 da dahil lisanslı reiz. Bu güne kadar 19.000 TL ye yakın para vermişim lisansa reiz. )
-
kişiselmi şirketmi hocam ?
-
DevilKingtr bunu yazdı
kişiselmi şirketmi hocam ?
Tek kişilik dev kadroyum. Yani hem kişisel hem şirket olarak kullanıyorum bilgisayarımı hali ile karışık bir bütçe bu rakam. Tabi büyük kısmı mesleki programlar lakin kişisel işlerim için de lisans tercih ediyorum.