Cuteftp PRO + Crack +Türkçe
-
http://www.megaupload.com/?d=IVCZXA0H
tıklayarak indirebileceğiniz gibi megamanager ile sadece link i kopyalarayarak da indirebilrsiniz =)
-
Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir
proksi den olmuyor :/
-
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir
proksi den olmuyor :/
-----------------------------bunu yap artık hiç sorunun kalmaz
Firefox’da: Araçlar > Seçenekler > Gelişmiş > Ağ > Ayarlar > Vekil Sunucu Ayarları Kutucuğunu işaretleyin ve HTTP vekil sunucusu Kutucuğuna 200.65.127.161 ve Port Kutucuğuna 3128 yazın. Sonra Tamam’a basın. Artık engellenen bütün siteler girebilirsiniz!
Internet Explorer 6’da: Araçlar > İnternet Seçenekleri > Bağlantılar > Yerel Ağ Lan Ayarları > Proxy Sunucusu kutucuğunu işaretleyin ve adres kutucuğuna 200.65.127.161 ve B. Nok. Kutucuğuna 3128 yazın. Sonra Tamam’a basın. Artık engellenen bütün siteler girebilirsiniz!
İnternet Explorer 7’da: Araçlar > İnternet Seçenekleri > Yerel Ağ (LAN) Ayarları > Proxy sunucu kısmındaki adres kutucuğuna 200.65.127.161 ve B. Nok. Kutucuğuna 3128 yazın. Sonra Tamam’a basın. Artık engellenen bütün siteler girebilirsiniz!
Opera için: Araçlar > Tercihler > Gelişmiş > Vekil Sunucular > HTTPS kutucuğuna 200.65.127.161 ve Bağ. N. Kutucuğuna 3128 yazın. Sonra Tamam’a basın. Artık engellenen bütün siteler girebilirsiniz!
Adres: 165.228.128.11 Port: 80
Adres: 165.228.132.11 Port: 80
Adres: 203.144.144.163 Port:80
Adres: 203.144.144.164 Port:80
Adres: 203.144.144.163 Port:8080 -
boşverin hepsini sendspace.com a yükleyin daha iyi
-
demodor bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------en iyi upload sitesi konuşturma beni megaupload 4ever :D kullanamayan utansın :P
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------demodor bunu yazdı:
-----------------------------en iyi upload sitesi konuşturma beni megaupload 4ever :D kullanamayan utansın :P
çok utandım şimdi :)) -
demodor bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
çok utandım şimdi :))
-----------------------------boşver geçer heleki bize mega da 1gb olarak arşivini upload edersen daha çabuk geçer :=)
-
dns değişince gimiyorumu yaf ?
hiç proxy kasmayın zaten hız yavaşlar pc yavaşlar ugraştırır vs :)
alın opendns kullanın :)
yok ben biliyom siteyi adresleri unuttum diyernler için
208.67.222.222
208.67.220.220(size tavsiyem 2. adresi ilk sıraya yazmanız, herkes 1. yi ilk sıraya yazar normalde herkes 1. kullanıyo kasmasın siz 2.ye gwçin :)
biride anlatıversın bilmeyenler için :)
-
kullandıgım en kral ftp programı bu bide file zilla var 2 mb bişey arada dosyaları atmıyo donuyo ama cute ftp dehset tavsiyemdir
-
PanxeR bunu yazdı:
demodor bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
çok utandım şimdi :))
-----------------------------boşver geçer heleki bize mega da 1gb olarak arşivini upload edersen daha çabuk geçer :=)
hangi arşiv panxer :)))))))