Cwnin Kuyrukacısı (Holyone@Tahribat.Com Dan Virüs Yollama Girişimleri)
-
Blacksword:
CW userlerinden geldiği nerden anlaşıldı peki. Ayrıca o guruba mensup olan birisi bi çeşitse hepsi öle olacak diye bi kaide yok. Aslında cw umrumda değil ama tahribat tahribattan başka hiç bir grubu küçük/Lamer/ezik vs görüyor nedense...
püff abü eziklikte son nokta
-
kafa basmiyorki adamlarin :)
-
LAmer topllulupundan ne beklenirdi ? ki .. .
-
Blacksword:
CW userlerinden geldiği nerden anlaşıldı peki. Ayrıca o guruba mensup olan birisi bi çeşitse hepsi öle olacak diye bi kaide yok. Aslında cw umrumda değil ama tahribat tahribattan başka hiç bir grubu küçük/Lamer/ezik vs görüyor nedense...
----------------------------
la biz öle görmüoz onnarın alayı ezik gerçekler yani bunnar :D az önce 1 wcli ile tartşıoduk bu konuyu gördüm kapak oldu ezie :D -
Cw De Bu Aralar Baya Bi Bayan Arkadas Yau.Holy Seyhimize Sölesekte Birini Bizimle Bas Göz Etse -
hiç sasirmadım bunu kim yaptı deseler ya cw derdim ya
isko derdim -
NE denilebilinirki ezikliğinize doymayin ..Yaw adamlarin isimleri geldiginde delleniyorum bu kadar mi ezik olunur ya...Az once formdada arkadasin biri tbt dier hack sitelerini kendilerinden ezik goruyor demis bu aciz lik deilde ne
-
ya neden öle diyosunuzki bide olayı şu yönden bakın , adamlar o kadar uğraşıyolar onlarada yazık ya bide eziq muhabbeti war zaten kullanmadığınız bi mailin şifresini atıverinde sevinsin garibanlar :):):) zuhahahahah :D
Toplam Hit: 4131 Toplam Mesaj: 21