folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cyber-Warriorla İlgili Komedi

Cyber-Warriorla İlgili Komedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

CWDoktorayın Yazısı : 

CW’ye Üye Olmak Zordur;
    Adresi yazması zordur, arada tire vardır. Alttan tire mi üstten tiremi diye bi bocalar sonra aklın başına gelir, alttan tireli internet adresi olmaz dersin..
    Ulan nasıl yazılıyordu bu Warrior tek R ile mi çift R ile mi?
    Hem .Org ’u nerden çıkarmışlar herkes .com kullanıyor. hey Allah’ım..
    Günlerce uğraşırsın belki, Kefil Bulamazsın, hiç tanımadığın adamlara yalvarırsın adeta..
    Çok kötü birşey bu.. Demek Üye formuna o mesajı boşuna yazmamışlar "CW ye üyelik zorlu bir süreçtir" diye..

Hadi buldun kefili formu gönderdin, Bazen olur ki sunucu saldırı yer, Sana denk gelir Mail Onayı gelmez bekle dur...
    Birşeyi yanlış yapmışsındır, ancak yardım alacak birini bulamazsın.

CW’de Kullanıcı Olmak Zordur;
    Binbir zorlukla üye oldun, hizmet ettin..
    Güzel başarılarını, açtığın teknik bir dökümanı, yaptıklarını birileri görmemiş olabilir, Hakkın yenilebilir.
    Ufak bir hatanda bir yöneticiden sert bir uyarı alabilirsin.
    Birileri açtığın konuyu yada yazdığın bir mesajı yanlış anlamış ve seni topa tutmuş, Açtığın konuyu - %100 lere taşımış olabilir..
    Hiç suçun yoktur, açtığın konuda kalitelidir ama birileri polemik çıkarmıştır konunun çöpe gitmiştir.
    Sen bağırmışsındır kimse duymamıştır.
    Sıkılmışsındır, ulan nasıl bu adamları mod yaparlar diye de hayıflanırsın. Baktın böyle olmuyor sen yönetici olmak istersin; Fakat ne mümkün birsürü başvuru yapmışsındır, bekletir dururlar, aklından da geçer ulan kimse bakmıyordur bile başvuruma.
    Bi bakmışsın senden daha az hak ettiğini düşündüğün birini mod yapmışlar. Şöyle bi sıkarsın dişlerini ve yumruklarını..

CW’de Yönetici Olmak Zordur;
    Zor bela biri sesini duymuş ve uzun bir bekleme sürecinden sonra başvurunun Strateji gündeminde olduğunu duymuşsundur.
    Son bir sabır göstermek gerek diye düşündün... ve yönetime girdin.
    Herkesi memnun etmek bir tarafa dursun, Üst Yönetim Kurucuyu/Administrator ’u hiç bir zaman memnun edemezsin.
    Adamlar aç gözlü hep daya iyisini isterler senden, hep çalışmıyorsun diye suçlarlar.
    Üyelere iyi davranmamız gerektiği yönünde fırçalar dururlar, yeri gelir kullanıcıların önünde fırça atarlar. Düşünürsün oysa bizde user olduk. Bizim zamanımızda yöneticilere saygı vardı, Oysa bunlara bak hiç saygı yok dersin.

CW’den Atılmış Olmak Zordur;
    Çok kızmışsındır, Beni banlayın diye konu açıp avazın çıktığı kadar bağırmışsındır.
    Aslında seviyorsundur ama gördüğün çok yanlışlar vardır.  Bu yüzden sevmiyorum dersin, Girmezsin bir süre.. MSN iletilerine iğneleyici mesajlar yazarsın hatta küfür de edersin.
    Ama aklın hep ordadır..

CW’yi Sevmek zordur...

------------

İlk Yorum : 

Zor olanıda zorlu adamlar yapar. 

http://yigitdemirag.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

üye olmak mı zor :W 5 dakikada kefil bulmuştum :D bide zaten kuralları mı ne vardı. kefil havuzundan bol miktarda kişiye kefil olun falan diye. daha ne anladık bu işten D:

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Konuyla pek alakalı değil ama dikkatimi çekti CW yi ters çevirince WC oluyor  :|

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hekimba$i mi yazmi$ bunu :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

anubisx bunu yazdı:
    -----------------------------

CWDoktorayın Yazısı : 

CW’yi Sevmek zordur...

------------

Evet katılıyorum.Mustafa Kemal Atatürk  yasaklı kelimelerdeymiş neyse...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dengbej bunu yazdı:

Konuyla pek alakalı değil ama dikkatimi çekti CW yi ters çevirince WC oluyor  :|

vay bee :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

cw de  ib*e admin olmak zordur önce bir site açarsın sonra allaha kitaba küfredersin ardından hackledim dersin ve bunu hep yaparsın

cw de ib*e admin olmak zordur önce Atatürke küfredersin sonra başkalarınada ettirirsin edenlerede rütbe veririsin

cw de i*ne admin olmak zordur hergün anana bacına küfredilir onların kulakları çınlar sakallılara götürürsün üfletirsin iyileşirler

cw de i*ne admin olmak zordur ne kadar yobaz var tahmin bile edemessin hepsine nasıl versem diye düşünürsün

Hele hele cw de doktoray gibi bir i*ne olmak gerçekten çok zordur .

zor olanıda doktoray gibi bir i*ne yapar

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

hastayım tedavi olmam lazım :) doktoray ı cagırın ..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaslar CW de mod ve/veya yonetici olmak icin cok tecrubeli veya bilgili olmaniza gerek yoktur. Tek yapmaniz gereken doktoray denilen pustun banka hesabina aylik 25tl(benim zamanimda 25 milyon idi) yatirmak. Ve bunu her ay tekrarladiginiz takdirde tekrar sayisi kadar mod olursunuz.

Bende orada yoneticiydim, doktoray pustu para isteyince gondermedim daha sonra baktimki rutbemi yuzbasiliga dusurmusler.

Bende rutbemdeki 3 tane yildizin birini doktorayin annesine.. digerini kizkardesine digerini de hanimina verip ayrildim.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

opensource2009 bunu yazdı:

anubisx bunu yazdı:

CWDoktorayın Yazısı : 

CW’yi Sevmek zordur...

------------

Evet katılıyorum.Mustafa Kemal Atatürk  yasaklı kelimelerdeymiş neyse...

hadi ya ciddi mi diyosun...

o sitede takıldım ama sadece progragmalama bölümü konularına girip çıkmışımdır hiç fark etmemişim

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

ha siktirlan :D olmak zormuş oraya kefillik satan 5 tlye arkadaşim vardi haha

Bozamaz Aramızı Yarasa
Toplam Hit: 5056 Toplam Mesaj: 24