D:\ Erişilemez Hatası - ( Yardım )
-
ya dun dısk bırlestırıcısını kullandım D için yeterlı bos alan yok %14 boıs alan var %15 olması lazım .gereksız bazı dfosyaları sılın dıyordu bırkac gb sıldım ama degısen bı boyut olmadı.. bende sallamadım ve yınede bırlestır dedım.. neyse bu sabah bı D: ye gırmeye calıstım ama gıremıyorum ne denedıysem
" D:\ erişilemez.
Sayfa içi işlem gerçekleştirme hatası. "diye bır uyarı verıyor nasıl halledebılırm yardımcı olursanız sevinirim..
-
Hayatımda ilk defa böyle bişi duyuyorum
-
Flash zararlısı olabilir :/
ne kadar kullandığın flash bellek vs varsa hepsini tak bilgisayara,aşağıda verdiğim linkten programı indir çalıştır temizlicektir.
http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/Flash_Disinfector.exe
-
dısk bırlestırıcısındende olmayabılır emin değilim sadece öle olabılır die düşündüm..ayrıca ben C: ye deepfreeze kurarım hep.. D: ye kurmam acık kalır o ve şimdi D: ye sag tıklayıp ozellıkler dedııgmde
Dosya Sistemi: RAW
Kullanılan Alan : 0 Bayt
Boş Alan : 0 Bayt:\.. sakın butun D dekı dosyalarım gitti demeyın dunya kadar dosya muzık program vardı :S...
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------Flash zararlısı olabilir :/
ne kadar kullandığın flash bellek vs varsa hepsini tak bilgisayara,aşağıda verdiğim linkten programı indir çalıştır temizlicektir.
http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/Flash_Disinfector.exe
-----------------------------
söylediğin programı ındırıp calıstırdım ama bı işe yaramadı.. flash ı takın makıneye felan dıyo tama dıyosun sonra " done " yazısı cıkıyor ok dıyosun o kadar.. bi değişiklik olmadı .. yokmu yardım edebılecek yaa -
en önemlisi dosya sistemi NTFS olması gerekırsen RAW olmuş.. bu dosyalarımı nasıl geti getırırm yada ulaşırım ya ?
-
GetDataBack v3.30
hic daha fazla kurcalamadan bununla dene, %70 kurtarir.
tecrubeyle sabit, bende gecen sene buna benzer bi bok yemi$tim, cok onemli bilgilerim gitmi$ti ama yinede bicogu kurtulmu$tu.
-
Baslat > Calistir > D: > Enter
-
hocam çöp kutusundanda sildinmi sen ?
2. autorun virüslerini temizleyen küçük proğramlar var onları dene windowsunki yerine alternatifbir disk birleştirici dene
-
bende de bazen oluyor öle autorun bulasıyor ve gizli dosyalarını falanda göstermiyor. google amcama combofix yazıyorsun ordan doctus.org'den indiriyorsun gerisini gösteriyor zaten.
-
adres Çubuğuna D:/ yaz gir ;)