D:\ Silindi Durduk Yere

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    1 tb lik hdd pat diye silindi yok oldu allahın cezası bi hirenboot cd mi ne bi yarram ı indirdim o yapdı heralde gitti film dizi arşivi %70 inide izlememiştim ve önemli şifrelre wardı nasıl geri getirebilirim 1 mbit ile 1 tb i doldurmakda kolay bir iş değildir :S E:\ gitseydi üzülmezdim 70 gb felandı zaten 2 gün önce laptop unda tüm hdd leri silindi norton ghost lada ugraşıyordum ghost böyle bi bok yiyebilirmi acaba :S

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek
    Çok gizemli bir olaydır bu. Bir gün benim de başıma geldi. Bir daha o dosyaları gören olmadı (Belgeler dizini D sürücüsündeydi, bir bardak soğuk su ile üfledim ardından).

anlıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    buzukatak bunu yazdı:
    -----------------------------
    Çok gizemli bir olaydır bu. Bir gün benim de başıma geldi. Bir daha o dosyaları gören olmadı (Belgeler dizini D sürücüsündeydi, bir bardak soğuk su ile üfledim ardından).
    allah kahretsin yaw atacam camdan aşaya pc yi şimdi sinirim bozuldu şifrelrede gitti :S ne bok anlamadım yaw

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek
    Aynen senin gibi düşünmüştüm ben de. Toz oldu birden. Ama hiç araştırmadım ardını. Belki benzeri bir durumu araştıran, bir şeyler bilen varsa yazarlar.

anlıyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Hdd-Deki-Arsiv-Silindi-121794/

bi göz at, şimdi baktım ama dosya hotfileden silinmiş. tekrar yükliyeyim senin için.

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    saftiriksincap bunu yazdı:

bi göz at, şimdi baktım ama dosya hotfileden silinmiş. tekrar yükliyeyim senin için.

çok iyi olur :S tekrar upload edersen %50 sini bile kurtarsam yeter izlemediğim 720p film wardı 1 hafta ugraşıyoz indirmek için silinio aq

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    hocam live linuxla erişmeye çalış bi ?

!!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mr_Dark bunu yazdı:
    hocam live linuxla erişmeye çalış bi ?
    geri getirdimde D:\ olarak içi boş allahın cezası hirenboot cd bu yapdı garanti

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

disk yöneticisinden bak belki sadece sürücü harfi silinmiştir o zaman belgelere bişey olmaz.Bi şansını dene bakalım.(Nerde diye sorarsan aygıt yöneticisinin bulunduğu pencerede daha aşşada :D .tıkla ona hdd ve içindeki bölümlere bir bak.Belki bölüm duruyordurda harf atanmamıştır.o zaman kurtarırsın)

İmzalamazsam ne olcak?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:
    saftiriksincap bunu yazdı:

çok iyi olur :S tekrar upload edersen %50 sini bile kurtarsam yeter izlemediğim 720p film wardı 1 hafta ugraşıyoz indirmek için silinio aq

Yükledim hocam buyur, Bu uyarıyı diğer konudada yapmıştım göz önünde bulundurursan tam sürüm oalrak kullanabilirsin.

"Seriali içindedir. SAKIN BU SERİAL İLE GÜNCELLEME YAPMA. Programı güncellersen SERİAL İPTAL OLUYOR ve bulunan dosyaları pc e yükleyemiyorsun."

Link:  http://hotfile.com/dl/76387569/19dabb3/saftiriksincap.rar.html

Kullanımı:

1

Bulmak istediğin dosyaların uzantılarını işaretlersen çok daha rahat bulur, gereksiz dosyalar yüzünden vakit kaybetmezsin.

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    indirdim deniyorum hocam saolasın soguk su içicez heralde bu gidişde film zevkimizi de sikdiler :S edit : film lerin caps ları çıkıyo :D eski günler ah

Toplam Hit: 2886 Toplam Mesaj: 16