D-Smart - Digiturk - Superonline
-
Ben bu internetin yavaşlığından dolayı küfür etmekten artık ciğerim soldu, verdikleri zaten alt tarafı 8mbit(DSL) amk onu bile tam yapamıyorlar kafayı yicem.
Şimdi aklıma şöyle bir şey geldi, evde salonda ki tv'de ingiltere de ki futbol maçları ve HD kanallar için digitürk var, kendi odam da ise ispanya ligi maçları ve HD kanallar için d-smart var. Digitürk taahhüt'ü 1 ay sonra bitiyor. Şuan kullanmış olduğum lanet olası superonline taahhüt'ü de bitti. Digitürk ve interneti alsam mı diye düşünüyorum acaba nasıl kullanan var mı problem yaşayan var mı ? Ve bir de bu amk şeylerinin kotasız olanı yok mu ? Yapmak istediğim lig tv kanalları ve hd kanallar yine duracak birde ekstra internet olacak. Digitürk sitesinden baktım fiyatlara filan da sizce Digitürk ve interneti birleştirmem gerekir mi ? Bütün işim internet üzerinden o yüzden problem yaşamak istemiyorum. Kullanan varsa biraz bilgilendirir ise iyi olur.
-
ttnet in metronet i var kota sınırı yok. fiyat tuzlu ama.
-
tR0jaN bunu yazdı
Ben bu internetin yavaşlığından dolayı küfür etmekten artık ciğerim soldu, verdikleri zaten alt tarafı 8mbit(DSL) amk onu bile tam yapamıyorlar kafayı yicem.
Şimdi aklıma şöyle bir şey geldi, evde salonda ki tv'de ingiltere de ki futbol maçları ve HD kanallar için digitürk var, kendi odam da ise ispanya ligi maçları ve HD kanallar için d-smart var. Digitürk taahhüt'ü 1 ay sonra bitiyor. Şuan kullanmış olduğum lanet olası superonline taahhüt'ü de bitti. Digitürk ve interneti alsam mı diye düşünüyorum acaba nasıl kullanan var mı problem yaşayan var mı ? Ve bir de bu amk şeylerinin kotasız olanı yok mu ? Yapmak istediğim lig tv kanalları ve hd kanallar yine duracak birde ekstra internet olacak. Digitürk sitesinden baktım fiyatlara filan da sizce Digitürk ve interneti birleştirmem gerekir mi ? Bütün işim internet üzerinden o yüzden problem yaşamak istemiyorum. Kullanan varsa biraz bilgilendirir ise iyi olur.
cok ararsin sen buralarin netini 10 kurusu sinirsiz 100mgbitleri :D:D
-
DSmart + İnternet 70 küsür liraya. Yeni geçtik internetinden memnunum..
-
Şuan haldeyim. Buradaki internet superonline. Torrentten video,program çekeyim dedim. Kiskass dan seedi de iyi 1000 e 25 inanın 1 ile 20 kb arası mb bile değil hızı. Torrentte sorun var dedik normal indirdik o hep felç. Wifiyi kapadım kablosuzu giren vardır diye oda yok. Deliriyorum burada :)
-
Türkiyede heralde şuanda kötüye giden en önemli konulardan biri internet. Bu ne böle ttneti superonline ı hepsi birbirinden beter hale geldi. İşin garibi bi geliştirmede yapmıyorlar. Resmen devlet işine döndü herşey çok ağır ilerliyor. Altyapı dersen ne uydunet nede fiber hala yerinde sayıyor. Belirli bölgelere verilmiş bir altyapı var o kadar. biz hala bekliyoruz bir değişim olacak diye. Ciddi anlamda sıkıntı var. üstüne gerçekten zeka,kültür ve düşünce yapıları çok farklı olan insanların koydukları internet yasakları var.
Kısacası sabahtan beri 190 mb lik bir videoyu daha yeni yükledim. hiç bir iyi dileğim yok amk. müşteri hizmetlerine koymuşlar ikitane nazik kişilik. millet arıo bagrıo çagrıo rahatlayıp kapıyo. bu müşteri hizmetlerinde de bir yıldır hep aynı kelime ayarlarınızı güncelliyoruz yemezse arıza kaydı bıraktık sizi arayacaklar. çözüm gerçekten sıfıra indi. ne aramak geliyo artık içimden ne de baska bişi. tükettiler herşeyi. Ama gerçekten bir helallik kavramı varsa helal etmeyeceğim tek sektör internet sağlayacılarıdır. hiç bir etik yanları kalmadı ayıp amk.
-
Absolut bunu yazdıtR0jaN bunu yazdı
Ya amk sorma kafayı yiyorum lanet olsun böyle ülkeye vallaha billaha herşeyi ile beni delirtiyorlar. İnternetten adam gibi hiç bir şey yapamıyorum, yaptırmıyorlar bir türlü.
Şu elektrik internet hakkında bilgisi olan var mı ? Değişik bir şeydi apartmana gelip server kuruyorlar vs vs gibi bir şeyler vardı.
-
x-files bunu yazdıttnet in metronet i var kota sınırı yok. fiyat tuzlu ama.
metronet tamamen ayrı ıdı ttnet ıle hıcbır alakası yok
daha sonra superonline satın aldı bırlestıler metronet.com.tr yazınca bıle superonline a yonleniyor
-
Hacı superonline kullanma da ne kullanırsan kullan.
-
tR0jaN bunu yazdıAbsolut bunu yazdıtR0jaN bunu yazdı
Ya amk sorma kafayı yiyorum lanet olsun böyle ülkeye vallaha billaha herşeyi ile beni delirtiyorlar. İnternetten adam gibi hiç bir şey yapamıyorum, yaptırmıyorlar bir türlü.
Şu elektrik internet hakkında bilgisi olan var mı ? Değişik bir şeydi apartmana gelip server kuruyorlar vs vs gibi bir şeyler vardı.
gel ufak bi ofis tutalim sana bu tarafda serverlari falan kurariz isletiriz :D:D calisma izni cikartim sana takilak sahil kenarinda :D :D
-
Superonlineda sorun bölgeden bölgeye yaşanıyor olabilir. Bilmiyorum şuan 3 aylık abone falanım superonlinede sadece ilk interneti bağlatırken sorun yaşadım. Onun dışında ne AKK da ne de hızda bir problem oldu. 75 AKK 16 MB ye kadar olanı kullanıyorum..