D-Smart
-
Uydu Bedava Birde Üstüne Card'lı Uydu Al Her İstedeğini İzLe :) :D
-
Mini_FaLcon bunu yazdı:
-----------------------------
Uydu Bedava Birde Üstüne Card'lı Uydu Al Her İstedeğini İzLe :) :D
-----------------------------bnm dedigim uydu ile internete baglanma , digiturk fln izlemek diil :D
-
kablolu tv taraftarı oalrak tebrik ediyorum çok güzel reklam yapıyorlar.Fakat illa kart alcan şu bu...Vestel uydusu var discovery yada neyşınıl kanalı yok.Kartlıymış aq böyle uydunun.Çek kablolu tv abicim 7.5 ytl mi ne..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
kablolu tv taraftarı oalrak tebrik ediyorum çok güzel reklam yapıyorlar.Fakat illa kart alcan şu bu...Vestel uydusu var discovery yada neyşınıl kanalı yok.Kartlıymış aq böyle uydunun.Çek kablolu tv abicim 7.5 ytl mi ne..
-----------------------------dai bizde kartsız uydu var dicovery felan açık animal planette açıktı bi ara sonra kapandı ama discoveryi paşalar gibi izliom
-
kablolu yayının internet ve teleffon hizmetide var. İnternet adsl den daha ekonomik
-
hacı al bı uydu kur nekı yanı reklamlara kanmayın bunlar para tuzagı bosuna almayn ne gerek var al bı receıver gıt kır sıfrelı yayınlar kullan babalar gıbı hatta suraya bak ıstersen yardımcı olurlar www.doruksat.net
-
bosverin d-smart almayın. aydın dogana para yedirmeyin. kablolu iyidir. uydu alın oda olmadı digi alın. en olmadı folyodan anten yapın ama aydın dogana yedirmeyin paranızı (:
-
arkadaşlar adamlar güzel reklam yapmış
-
-
D-smart ın tek özelliği d- pakedindeki bazı şifreli kanalları açması yoksa diğer uydulardan bi farkı yoq
bana kalırsa goldmaster veya dectron gibi kartlı receiverlar isini daha iyi görür hiç gerek yoq