D-Smartta Ne İstersiniz
-
Dansöz dsmart hayatta işim olmaz.Digitürk desen onlarda şerefsizlerin en önde gidenidir verirken hepsi iyi bide bırakmaya çalış bakalım kaç türlü dalavere yapıyorlar bi seyrette anla herşeyi gelip alırlar evinden uyduyu vs sonra arada 3 sene sonra bizim uydumuz sizde kalmış verin derler zaten aldınız manyakmısınız dediğinde belgeniz varmı derler teslim ettiğinize dair yoksa işte o zaman bi güzel geçiriyorlar al bi dreambox hd falan takıl en güzeli.
-
altuca bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar Dsmart şuda olsun dedikleriniz üzerine konu başlıklarını burada toprlayalım
istediğiniz fikir ve önerileriniz doğrultusunda uygulanabilirliği konusunda çalışmalara başlayacağım
ps:Dsmart teknolojileri bölümünde çalışmaktayı
-----------------------------hayirdir ne calismasi tahribatin lafiyla konsepte kanal mi ekleyecekler ?
musteriyi yanlis yerde ariyon,tavliyon. dun bedava hack,yama,download,program pesinde kosup foruma uye olan adamlarin bugun dsmartci sifatiyla racon kesmesi nasil bir fiyaskodur.. acacaksan dsmart nasil bedava izlenirin konusunu acsaydin denyo. telekoma kafa kol bacak sokmaktan bi sey kaldi artik o da bizde kalsin.
avrupada takim yok, maclar stara kaldi dolanin forumlarda, kim ne yapsin dsmarti ?? .insanlarin gozune, zevkine kilit vurmayi birakin , hazirlik maclarina sifre koymak ne demek la ? , tele10 ve cine5 in yine bir serefi vardi.
kendine is ariyorsan bedava kacak dsmart izliyom gel beni kovala :)
-
d yesilcamda sacma sapan filmler oynuyor ve bir film gunde 2-3 kere oynuyo.bi ara cuneyt arkinin bi filmi vardi bitti ardindan yine aynisi basladi yuhh artik dedim
-
D-Smart tam bir üçkağıtçı, dolandırıcı platformdur.
-
up-linkten Mustafa,Ahmet,Özcan,Tarkan,Nurettin,Bahadır'a selam söylemek isterim.(gerçek kişilerdir.)
-
istediğim zaman aboneliğimi iptal ettirmek isterim dingiller 5 aydır uğraştırıyo geçende 5 aylık fatura yollamışlar bana göre tam üçkağıtçı ve dolandırıcılar bir yakamı kurtarayım ağızları ile kuş tutup onu profesör yapabilseler bile daha abone olmam
-
hojucuk bunu yazdı:
altuca bunu yazdı:
Arkadaşlar Dsmart şuda olsun dedikleriniz üzerine konu başlıklarını burada toprlayalım
istediğiniz fikir ve önerileriniz doğrultusunda uygulanabilirliği konusunda çalışmalara başlayacağım
ps:Dsmart teknolojileri bölümünde çalışmaktayı
-----------------------------hayirdir ne calismasi tahribatin lafiyla konsepte kanal mi ekleyecekler ?
musteriyi yanlis yerde ariyon,tavliyon. dun bedava hack,yama,download,program pesinde kosup foruma uye olan adamlarin bugun dsmartci sifatiyla racon kesmesi nasil bir fiyaskodur.. acacaksan dsmart nasil bedava izlenirin konusunu acsaydin denyo. telekoma kafa kol bacak sokmaktan bi sey kaldi artik o da bizde kalsin.
avrupada takim yok, maclar stara kaldi dolanin forumlarda, kim ne yapsin dsmarti ?? .insanlarin gozune, zevkine kilit vurmayi birakin , hazirlik maclarina sifre koymak ne demek la ? , tele10 ve cine5 in yine bir serefi vardi.
kendine is ariyorsan bedava kacak dsmart izliyom gel beni kovala :)
-----------------------------benim üyeliğim 2007 den beri var burda ben dsmarta müşteri aramaıyorum teknolojik anlamda ne yapsak daha iyi olur diye fikir almak istedik senin gibi lafını konuyu bilmezlerle muhatap olduk yazıklar olsun diyorum sana
-
şu discovery nin kablotv den kalkması kötü oldu ya zaten televizyon izleyen tip değilim. sırf discovery içni dsmarta geçicem :|
-
I love Dreambox diyesim var ama ondada sağlam server bulmak zor ya... İlk alıyorsun bir-iki ay iyi hoş güzel, sonra başlıyor sapıtmalar...
-
mescarine bunu yazdı:
I love Dreambox diyesim var ama ondada sağlam server bulmak zor ya... İlk alıyorsun bir-iki ay iyi hoş güzel, sonra başlıyor sapıtmalar...
-----------------------------olsun yinede dreambox candır canandır (=