D-Smartta Ne İstersiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Dansöz dsmart hayatta işim olmaz.Digitürk desen onlarda şerefsizlerin en önde gidenidir verirken hepsi iyi bide bırakmaya çalış bakalım kaç türlü dalavere yapıyorlar bi seyrette anla herşeyi gelip alırlar evinden uyduyu vs sonra arada 3 sene sonra bizim uydumuz sizde kalmış verin derler zaten aldınız manyakmısınız dediğinde belgeniz varmı derler teslim ettiğinize dair yoksa işte o zaman bi güzel geçiriyorlar al bi dreambox hd falan takıl en güzeli.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

altuca bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar Dsmart şuda olsun dedikleriniz üzerine konu başlıklarını burada toprlayalım

istediğiniz fikir ve önerileriniz doğrultusunda uygulanabilirliği konusunda çalışmalara başlayacağım

ps:Dsmart teknolojileri bölümünde çalışmaktayı

hayirdir ne calismasi tahribatin lafiyla konsepte kanal mi ekleyecekler ?

musteriyi yanlis yerde ariyon,tavliyon. dun bedava hack,yama,download,program pesinde kosup foruma uye olan adamlarin bugun dsmartci sifatiyla racon kesmesi nasil bir fiyaskodur.. acacaksan dsmart nasil bedava izlenirin konusunu acsaydin denyo. telekoma kafa kol bacak sokmaktan bi sey kaldi artik o da bizde kalsin.

avrupada takim yok, maclar stara kaldi dolanin forumlarda, kim ne yapsin dsmarti ?? .insanlarin gozune, zevkine kilit vurmayi birakin , hazirlik maclarina sifre koymak ne demek la ? , tele10 ve cine5 in yine bir serefi vardi.

kendine is ariyorsan bedava kacak dsmart izliyom gel beni kovala :)

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

d yesilcamda sacma sapan filmler oynuyor ve bir film gunde 2-3 kere oynuyo.bi ara cuneyt arkinin bi filmi vardi bitti ardindan yine aynisi basladi yuhh artik dedim

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

D-Smart tam bir üçkağıtçı, dolandırıcı platformdur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    up-linkten Mustafa,Ahmet,Özcan,Tarkan,Nurettin,Bahadır'a selam söylemek isterim.(gerçek kişilerdir.)

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

istediğim zaman aboneliğimi iptal ettirmek isterim dingiller 5 aydır uğraştırıyo geçende 5 aylık fatura yollamışlar bana göre tam üçkağıtçı ve dolandırıcılar bir yakamı kurtarayım ağızları ile kuş tutup onu profesör yapabilseler bile daha abone olmam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    altuca
    altuca's avatar
    Erkek

hojucuk bunu yazdı:

altuca bunu yazdı:

Arkadaşlar Dsmart şuda olsun dedikleriniz üzerine konu başlıklarını burada toprlayalım

istediğiniz fikir ve önerileriniz doğrultusunda uygulanabilirliği konusunda çalışmalara başlayacağım

ps:Dsmart teknolojileri bölümünde çalışmaktayı

hayirdir ne calismasi tahribatin lafiyla konsepte kanal mi ekleyecekler ?

musteriyi yanlis yerde ariyon,tavliyon. dun bedava hack,yama,download,program pesinde kosup foruma uye olan adamlarin bugun dsmartci sifatiyla racon kesmesi nasil bir fiyaskodur.. acacaksan dsmart nasil bedava izlenirin konusunu acsaydin denyo. telekoma kafa kol bacak sokmaktan bi sey kaldi artik o da bizde kalsin.

avrupada takim yok, maclar stara kaldi dolanin forumlarda, kim ne yapsin dsmarti ?? .insanlarin gozune, zevkine kilit vurmayi birakin , hazirlik maclarina sifre koymak ne demek la ? , tele10 ve cine5 in yine bir serefi vardi.

kendine is ariyorsan bedava kacak dsmart izliyom gel beni kovala :)

benim üyeliğim 2007 den beri var burda ben dsmarta müşteri aramaıyorum teknolojik anlamda ne yapsak daha iyi olur diye fikir almak istedik senin gibi lafını konuyu bilmezlerle muhatap olduk yazıklar olsun diyorum sana

üç beş soysuzun ardından zağarlık yapamam,hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

şu discovery nin kablotv den kalkması kötü oldu ya zaten televizyon izleyen tip değilim. sırf discovery içni dsmarta geçicem :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

I love Dreambox diyesim var ama ondada sağlam server bulmak zor ya... İlk alıyorsun bir-iki ay iyi hoş güzel, sonra başlıyor sapıtmalar...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

mescarine bunu yazdı:

I love Dreambox diyesim var ama ondada sağlam server bulmak zor ya... İlk alıyorsun bir-iki ay iyi hoş güzel, sonra başlıyor sapıtmalar...

olsun yinede dreambox candır canandır (=

imza
Toplam Hit: 6777 Toplam Mesaj: 51