Dabbe-2
-
http://www.youtube.com/watch?v=HNFMhJCYodQ
Sonunda Gene Bir Gacı Çıkıp Bağırıyor Dikkat
-
güzel olmuş izlemek lazım
-
abi Türkler yapamıyolar doğru düzgün :\
-
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------
abi Türkler yapamıyolar doğru düzgün :\
-----------------------------aynen.. ama yavaş yavaş iyiye doğru gidiyor diye düşünüyorum.
-
Www.Dabbe2.CoM Filmin Sitesi Sitesi Bilene Azıcıktan Korkunc Dikkat !!! :D
-
İlkinden de hoşlanmamıştım
-
halka serisinin türk versionu.
anket yapsanız halka mı daha etkileyici dabbemi diye. halka büyük farkla birinci olur :D
ne fark var amk ikiside aynı :D
-
dabbeye kadar piyasada şöle adam akıllı korku filmi yokki. böyle işetcek bi filmler lazım :) varsa güzel film tavsiyeleriniz çok güzel olurdu valla.
-
Filmin 3. serisinde kıyamet kopcakmış. dabbe 1 kötü sayılmazdıda bundan ümitliyim baya..
Direk Türkler yapamıyor demek yanlış zaten yapmıyorlardı..Bu adamda gelecek var diye düşünüyorum ve Semum'u çok beğenmiştim..
-
abi sektör gelişecek yavaş yavaş.Öyle evden oturup hea dabbe birşey değil, halka dağıtır, ezer geçer demekle Türk sinemasını geliştiremezsiniz.
İyi film için yükset bütçeli film gerekir.Buda kumar demektir risk demektir.Hele ki korsanın yaygın olduğu ülkemizde bu tarz bir film çekmek çok çok risklidir.
---
9 milyon dolar harcamış cem yılmaz gora için.Bizim millet yine gitti recep ivedik'i beğendi.O 1 milyon harcamış.Baktığın zaman sinemasal olarak recep ivedikte çok mu birşey vardı ? Cem yılmaz uçma, kaçma, ışınlanma vs.. alayını yaptı.
---
Benim anladığım şu; Türk'e öyle yüksek bütçeli film yaramaz.Hanzoları, dingilleri dikeceksin, sokakta gördüğü tipleri orda görecek öyle mutlu oluyorlar.Yada film yapacaksın , filmde dayı, yiğen, ana, bacı, teyze, hala alayı bir birinle ilişkiye girecek.
Sen bu adama trilyonlar harcayıp efektli filmde yapsan, konusu güzelde yapsan içinde hanzo yada ensest ilişki yoksa TINNNNNNN...
-
bi lazımlık alıp da geleyim linki öyle açayım :D