Dabbe Cin Çarpması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Hasan Karacadağ' ın son filmi arkadaşlar dün izledim, beğendim valla, adam çıtayı her filmde yükseltiyor, çok fazla mantık aramadıkca film güzel ilerliyor, sonuda güzel bitti izlemeye değer bence, tavsiye ederim, Salonda toplasan 10 kişi yoktuk filimin bittiğinde benle beraber 4 kişi kaldık, :) 

Fragman,

http://www.youtube.com/watch?v=HkshL44Isf8

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

ne la bu ha hu ha diye bağırıyorlar paso :D

çok çakma geliyor bana bu dabbe filmi.yine de izleyebilirim belki.2i film miydi bu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

bu filmde niye adını düzgün yazmıyorlar @ kullanıyorlar :D 

hem korktum hem güldüm mk :D 

gerçek kayıtlar diyorlar :D maşallah ne güzel atladı son yerde :D 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

şahsi görüşüm bu tür korku filmlerinde cinlerin,hayaletlerinin suratlarının ekranda öyle 4-5 saniye kalması korkutuculuğunu yitirtiyor filmin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Şahsen bende beğendim, biraz daha az ses efekti eklenseydi - gerçekten güzel olurdu. Film gerçek olaylar üzerinden gidiyor, büyü ve tılsım sahnelerinde çıkan sakatatlar, orjinal büyü kağıtları çok enteresan. Hasan Karaçadağ bu işi gerçekten güzel yapmaya başladı ve seri filmleri içerisinde şuan Dabbe Cin Çarpması bende en iyisi oldu.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Ben bi sevemedim şu seriyi bi tane salak kız arkadaşım vardı onunla sinemaya gittiğimizde ciddi ciddi korktugunu görünce ayrılmaya karar verdiydim.

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

bana halkayı anımsattı nedense

İts My Life. NOW or NEVER
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    izlerken gülüyordum ben :)
    film konu olarak güzel olabilir ama begenmedim.
    Sozde korkunç yerlerde surekli kamera sallamalar, paso hayvan gibi çığlıklar falan. Beğenmedim açıkçası.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

klasik türk korku filmi :F biraz el kamerası görüntüsü + birazcık aniden çıkan korkunçlu karı + birazcıkda karanlıklıkta çekilen sahne işte :D 

daha adını söylemeye korkulan  bir şey olunca da konusu tutuyor işte :D 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Hasan Karacadağ' ın son filmi arkadaşlar dün izledim, beğendim valla, adam çıtayı her filmde yükseltiyor, çok fazla mantık aramadıkca film güzel ilerliyor, sonuda güzel bitti izlemeye değer bence, tavsiye ederim, Salonda toplasan 10 kişi yoktuk filimin bittiğinde benle beraber 4 kişi kaldık, :) 

Fragman,

http://www.youtube.com/watch?v=HkshL44Isf8

nerde izledin hoca, cevahirde dün bizde izledik toplasan 10 kişi yoktu :)
    artık şu yataktaki uzun siyah saçlı beyaz gecelikli genç kız klişesinden vazgeçilmeli diye düşünüyorum, dediğin gibi mantık aranmadıkça izlenebilir

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Arkaadaşlar o kadar kötü değil, sonu filan güzel bitti, bir çok şeyi açıklıyorlar filmde, spoiler olur diye yazamıyorum, dediğim gibi Hasan Karacadağ' ın en güzel filmi diye bilirim bu film için, 

acemi-webci

Nakipali' de Gaziantep' te,

Robinson_Crusoe tarafından 17/Ağu/13 14:20 tarihinde düzenlenmiştir

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 3145 Toplam Mesaj: 12