Dağ II Filmi 4 Kasım'da Sinemalarda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    logas bunu yazdı
    do_som bunu yazdı

aslında güzel olmus isidle savasıyorlarmıs ben begendim aq :D

vallaha güzelmiş lan

hocam iki mesajını okuyunca direk sunu anladım ilk basta pkk ile savasıyorlar sanıyorsun kötü diyorsun sonra isid ile savastıklarını ögrenince vallaha güzelmiş diyorsun film e direk siyasi yaklaştıgın net bir sekilde belli oluyor

pkklı degilim pkkla ilgili birşey duymak istemedigimden onlar bide 30 saniyesine bakdım o kadını komutan sandım  öyle komutanmı oluır diyip kapadım fragmanı meger gazeticiymiş :d uykudan kalkdıgım için oldu onlar siyesetlede alakam yok

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Film harika silahlar yerli giyisiler anafarta yerli uretim kullanilan baslik haric tamamiyla yerli uretim..

Filme mutlaka gitmenizi öneririm.

Özellikle fırtına sahnesi.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

10 numara 5 yıldız mutlaka gidin. 1 Türk dünyaya bedel ise 15 temmuz da gölbaşında şehit olan 43 özel hareketçı ? 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    leadertay bunu yazdı

10 numara 5 yıldız mutlaka gidin. 1 Türk dünyaya bedel ise 15 temmuz da gölbaşında şehit olan 43 özel hareketçı ? 

Amerikalılar kaybettikleri savaştan bile kahramanlık film i çıkarıyor. Bizim tarih boyunca kahramanlıklarımızı film yapsak ayrı bir endüstri olur

kaldıki amerikanın tarihi yok:)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı

Amerikalılar kaybettikleri savaştan bile kahramanlık film i çıkarıyor. Bizim tarih boyunca kahramanlıklarımızı film yapsak ayrı bir endüstri olur

Katiliyorum sadece kurtulus savasi ve yasanan lar i film yapsalaklr 100 film olmasi gerekir Turk yonetmenler bu konuda iyi degiller sanirim

Imdb de nasil puan veriliyor bir bilen anlativersin

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İlk filmin direkt linki var mıdır acep? Şirkette indirme siteleri problemli biraz :)

Wingardium Leviosa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı

Katiliyorum sadece kurtulus savasi ve yasanan lar i film yapsalaklr 100 film olmasi gerekir Turk yonetmenler bu konuda iyi degiller sanirim

Konu iyi oldu ben ilk flimi izlemedim dün gece izledim , güzelmiş askerlik anılarım depreşti.

Evet gecen gün bir flim izledim adamlar tarihi boyunca savaşa girmemişler bir kes bariş gücü olarak afganistanda çalişmaya girmişler destansı flim yapmişlar dfsafdassf :D

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

beyler filmi bugün izledim ve gercekten harika bir film 0 hata ne mantıksal nede cekim hatası izlemeyen düşünmesim  izlesin abartısız türklerin yaptıgı en iyi film

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cohndoe
    cohndoe's avatar
    Erkek
    AmoR bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı

Konu iyi oldu ben ilk flimi izlemedim dün gece izledim , güzelmiş askerlik anılarım depreşti.

Evet gecen gün bir flim izledim adamlar tarihi boyunca savaşa girmemişler bir kes bariş gücü olarak afganistanda çalişmaya girmişler destansı flim yapmişlar dfsafdassf :D

İzlediğin film buydu sanırım konusu oldukça yakın çünkü http://www.imdb.com/title/tt3922798/

Bu filmde güzeldi, izlemeyenlere (Dağ2'yi daha izleme şansım olmadı artık ilk fırsatta bu kadar övgüye bakılırsa) 1'i oldukça iyiydi sonuçta.

cohndoe ///// ygzkoc ///// R10 YaÖzKo
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    logas bunu yazdı

beyler filmi bugün izledim ve gercekten harika bir film 0 hata ne mantıksal nede cekim hatası izlemeyen düşünmesim  izlesin abartısız türklerin yaptıgı en iyi film

Katılıyorum, beni ağlattı bile bu film.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
Toplam Hit: 11278 Toplam Mesaj: 81
dağ 2 filmi