Dağ II Filmi 4 Kasım'da Sinemalarda
-
logas bunu yazdıdo_som bunu yazdı
aslında güzel olmus isidle savasıyorlarmıs ben begendim aq :D
vallaha güzelmiş lan
hocam iki mesajını okuyunca direk sunu anladım ilk basta pkk ile savasıyorlar sanıyorsun kötü diyorsun sonra isid ile savastıklarını ögrenince vallaha güzelmiş diyorsun film e direk siyasi yaklaştıgın net bir sekilde belli oluyor
pkklı degilim pkkla ilgili birşey duymak istemedigimden onlar bide 30 saniyesine bakdım o kadını komutan sandım öyle komutanmı oluır diyip kapadım fragmanı meger gazeticiymiş :d uykudan kalkdıgım için oldu onlar siyesetlede alakam yok
-
Film harika silahlar yerli giyisiler anafarta yerli uretim kullanilan baslik haric tamamiyla yerli uretim..
Filme mutlaka gitmenizi öneririm.
Özellikle fırtına sahnesi.
-
10 numara 5 yıldız mutlaka gidin. 1 Türk dünyaya bedel ise 15 temmuz da gölbaşında şehit olan 43 özel hareketçı ?
-
leadertay bunu yazdı
10 numara 5 yıldız mutlaka gidin. 1 Türk dünyaya bedel ise 15 temmuz da gölbaşında şehit olan 43 özel hareketçı ?
Amerikalılar kaybettikleri savaştan bile kahramanlık film i çıkarıyor. Bizim tarih boyunca kahramanlıklarımızı film yapsak ayrı bir endüstri olur
kaldıki amerikanın tarihi yok:)
-
DJ_Alper bunu yazdıleadertay bunu yazdı
Amerikalılar kaybettikleri savaştan bile kahramanlık film i çıkarıyor. Bizim tarih boyunca kahramanlıklarımızı film yapsak ayrı bir endüstri olur
Katiliyorum sadece kurtulus savasi ve yasanan lar i film yapsalaklr 100 film olmasi gerekir Turk yonetmenler bu konuda iyi degiller sanirim
Imdb de nasil puan veriliyor bir bilen anlativersin
-
İlk filmin direkt linki var mıdır acep? Şirkette indirme siteleri problemli biraz :)
-
sunyy2003 bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıleadertay bunu yazdı
Katiliyorum sadece kurtulus savasi ve yasanan lar i film yapsalaklr 100 film olmasi gerekir Turk yonetmenler bu konuda iyi degiller sanirim
Konu iyi oldu ben ilk flimi izlemedim dün gece izledim , güzelmiş askerlik anılarım depreşti.
Evet gecen gün bir flim izledim adamlar tarihi boyunca savaşa girmemişler bir kes bariş gücü olarak afganistanda çalişmaya girmişler destansı flim yapmişlar dfsafdassf :D
-
beyler filmi bugün izledim ve gercekten harika bir film 0 hata ne mantıksal nede cekim hatası izlemeyen düşünmesim izlesin abartısız türklerin yaptıgı en iyi film
-
AmoR bunu yazdısunyy2003 bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıleadertay bunu yazdı
Konu iyi oldu ben ilk flimi izlemedim dün gece izledim , güzelmiş askerlik anılarım depreşti.
Evet gecen gün bir flim izledim adamlar tarihi boyunca savaşa girmemişler bir kes bariş gücü olarak afganistanda çalişmaya girmişler destansı flim yapmişlar dfsafdassf :D
İzlediğin film buydu sanırım konusu oldukça yakın çünkü http://www.imdb.com/title/tt3922798/
Bu filmde güzeldi, izlemeyenlere (Dağ2'yi daha izleme şansım olmadı artık ilk fırsatta bu kadar övgüye bakılırsa) 1'i oldukça iyiydi sonuçta.
-
logas bunu yazdı
beyler filmi bugün izledim ve gercekten harika bir film 0 hata ne mantıksal nede cekim hatası izlemeyen düşünmesim izlesin abartısız türklerin yaptıgı en iyi film
Katılıyorum, beni ağlattı bile bu film.