Daha Yeni Başladım...
-
şöyle söyliyim cs2 yle cs4 ün arasında çok fark var. milattan önce milattan sonra gibi bişey :D cs4 te akıllı filtreler falan var. 3d var cs2 de bunların hiç biri yok. cs4 ün yanında cs2 paint gibi kalır anliican
-
anlaşılan sen cs4 kullanmışsın daha önce. nerden indirdn kardiş :D. bi yrdmcı oluver
-
ya arkadaşlar yapmayın ettmeyin c# tan başlatılırmı daha algoritma bilmeyen insana :S
-
cevaplardan yola cıkarak bu işin o kadar kolay olmayacaını anladım :D. programmer deil webprogrammer daha kolay bi iş sanırım o yuzden html ya da asp üzerinde yogunlaşcam. 2si arasındaki farkları göz önüne aldıktan sonra herşey için teşekkürler. bu farklar hakkında bilgi de verebilirsiniz...
-
Kaltz bunu yazdı:
-----------------------------cevaplardan yola cıkarak bu işin o kadar kolay olmayacaını anladım :D. programmer deil webprogrammer daha kolay bi iş sanırım o yuzden html ya da asp üzerinde yogunlaşcam. 2si arasındaki farkları göz önüne aldıktan sonra herşey için teşekkürler. bu farklar hakkında bilgi de verebilirsiniz...
-----------------------------web programmer olaarak başlicaksan html + CSS öğren daha sonra ister php ye geç ister asp.net e
artık asp ye destek verilmiyor günümüzün teknolojisi .net ve ajaxtır
dedigim gibi bence asp.net veya php ye geç html den sonra
fark oalrakta şudur
html statik sayfadır asp.net php asp falan bunlar dinamik sayfadır
şimdi diceksin static ne dinamik ne
html de sadece tasarladığın gibi kalır sadece kendi dosylaarıyla çalışır
fakat dinamik sayfalarda veri tabanı bağlantısı kurabilir çeşitli işlemlerler yaptırabilirsin
-
sen photoshop a bence cs3 ile başla ;)
daha yrni başladığın için eminim cs2-cs3-cs4 bunlar arasında bir fark göremeyeceksin(arayüzleri dışında) bende her ikiside kurulu cs3 kullanıyorum genelde ama cs4 birkaç özelliği lazım oluyor arada :D
çalışma alanımda cs2 düzeninde her ikiside :D
birde bana cs4 dün extended versiyornu lazım bana geçen (bayağı oluyor) embesil bir arkadaşımız paylaşmıştı dedim
bunun extended olduğuna eminmisin ewt dedi indirdik normal sürümüydü banada 3d painting özelliği için lazım :S
karakter modelleme olayına girecem :s
-
@The_FCN
mükemmelsin kardeş daha ne diyebilirimki sana :). bilgiler için cok sağol.
ama hala bi fotoşop programı arıorum. her hangi bitanesi olabilir. yeterki tek link tam sürüm olsun...
-
15 yaşındayken school bus kullanıyodum milletle dalga geçiyodum :)
şimdikiler çok şanslı la :)
-
adobe.com trial indir ben sana crack yollarım
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------
ya arkadaşlar yapmayın ettmeyin c# tan başlatılırmı daha algoritma bilmeyen insana :S
-----------------------------basbaya başlatılır ne yapıcak yani oturup evde buble sortmu çözücek divide and conquere mı yapsam stack mi yapsam diyicek....algoritma dedigin şey kod yazarken ögrenilir ele kagıt kalem alıp sabahlara kadar flowchart çizerek degil.