Daha Yeni Başladım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    şöyle söyliyim cs2 yle cs4 ün arasında çok fark var. milattan önce milattan sonra gibi bişey :D cs4 te akıllı filtreler falan var. 3d var cs2 de bunların hiç biri yok. cs4 ün yanında cs2 paint gibi kalır anliican
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaltz
    Kaltz's avatar
    Erkek
    anlaşılan sen cs4 kullanmışsın daha önce. nerden indirdn kardiş :D. bi yrdmcı oluver

365 gün 6 saat %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle Hosting, domain, web tasarım, grafik tasarım hizmeti veren BS Web Group, siz müşterilerimiz için web sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerde sizlere özel %15 indirim imkânı sunuyor. Bizi tercih ettiğiniz için TEŞEKKÜR EDERİZ... www.bswebgroup.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar yapmayın ettmeyin c# tan başlatılırmı daha algoritma bilmeyen insana :S 
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaltz
    Kaltz's avatar
    Erkek

cevaplardan yola cıkarak bu işin o kadar kolay olmayacaını anladım :D. programmer deil webprogrammer daha kolay bi iş sanırım o yuzden html ya da asp üzerinde yogunlaşcam. 2si arasındaki farkları göz önüne aldıktan sonra herşey için teşekkürler. bu farklar hakkında bilgi de verebilirsiniz...

365 gün 6 saat %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle Hosting, domain, web tasarım, grafik tasarım hizmeti veren BS Web Group, siz müşterilerimiz için web sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerde sizlere özel %15 indirim imkânı sunuyor. Bizi tercih ettiğiniz için TEŞEKKÜR EDERİZ... www.bswebgroup.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

Kaltz bunu yazdı:
    -----------------------------

cevaplardan yola cıkarak bu işin o kadar kolay olmayacaını anladım :D. programmer deil webprogrammer daha kolay bi iş sanırım o yuzden html ya da asp üzerinde yogunlaşcam. 2si arasındaki farkları göz önüne aldıktan sonra herşey için teşekkürler. bu farklar hakkında bilgi de verebilirsiniz...

web programmer olaarak başlicaksan html + CSS öğren daha sonra  ister php ye geç ister asp.net   e

artık asp ye destek verilmiyor günümüzün teknolojisi .net ve ajaxtır

dedigim gibi bence asp.net veya php ye geç html den sonra

fark oalrakta şudur

html statik sayfadır  asp.net php asp falan bunlar dinamik sayfadır    

şimdi diceksin static ne dinamik ne

html de sadece tasarladığın gibi kalır sadece kendi dosylaarıyla çalışır

fakat dinamik sayfalarda veri tabanı bağlantısı kurabilir çeşitli işlemlerler yaptırabilirsin 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

sen photoshop a bence cs3 ile başla ;)

daha yrni başladığın için eminim cs2-cs3-cs4 bunlar arasında bir fark göremeyeceksin(arayüzleri dışında) bende her ikiside kurulu cs3 kullanıyorum genelde ama cs4 birkaç özelliği lazım oluyor arada :D

çalışma alanımda cs2 düzeninde her ikiside :D

birde bana cs4 dün extended versiyornu lazım bana geçen (bayağı oluyor) embesil bir arkadaşımız paylaşmıştı dedim

bunun extended olduğuna eminmisin ewt dedi indirdik normal sürümüydü banada 3d painting özelliği için lazım :S 

karakter modelleme olayına girecem :s 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaltz
    Kaltz's avatar
    Erkek

@The_FCN

mükemmelsin kardeş daha ne diyebilirimki sana :). bilgiler için cok sağol.

ama hala bi fotoşop programı arıorum. her hangi bitanesi olabilir. yeterki tek link tam sürüm olsun... 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

15 yaşındayken school bus kullanıyodum milletle dalga geçiyodum :)

şimdikiler çok şanslı la :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    adobe.com trial indir ben sana crack yollarım

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

The_FCN bunu yazdı:
    ya arkadaşlar yapmayın ettmeyin c# tan başlatılırmı daha algoritma bilmeyen insana :S 

basbaya başlatılır ne yapıcak yani oturup evde buble sortmu çözücek divide and conquere mı yapsam stack mi yapsam diyicek....algoritma dedigin şey kod yazarken ögrenilir ele kagıt kalem alıp sabahlara kadar flowchart çizerek degil.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
Toplam Hit: 4611 Toplam Mesaj: 31