Damar Şarkılar
-
adam doğru demiş antikky.ibrahim tatlıses'in o kadar hbaerleri fotoları çıktı mafyayla çeteyle o kadar davası anladı ki gtü sıkışmaya başladı hemen m.vekilli adayı olup dokunulmazlık kazanma arayışlarına girdi.
-
yaw adamın ben amk:) siz kavga etmeyin adamın kişiliği beni ilgilendirmez ruh halime bağlı ahmet kaya bi ton küfür eder kafam bozuk oldugunda onu dinlerim adam sölüyo yigidi öldür hakkını yeme......
Kani kürklü gelinliğinle gel bir kuğu gibi şarkısı kimde var.. -
valla beyler zevkler ve renkler tartıiılmaz ama ben bu iki şerefsizin şarkılarını da sevmem kendilerini de
gidin müslüm dinleyin a.q. :)) bok mu var onları dinliyonuz. gidip albümlerini de alanları kınıyorum a.q. onların albümlerini alanların -
Takım Böyle Tutulur: " JİX - Mr. Andersson - nerVouS_M - Bedir - GameR - ArniS - EgaliX " Sitemizi Geri İstiyoruz :(
-----------------------------------------------------------------------------
sen gevsemıssın sıkmak lazım herhalde mısyonlarını bılmıyomusun? -
lan gecsek senin sülalen lan totoş :D sıkabiliyosan gel olm seni tutanmı...yoksa sendemi bizden yaralısın..Dokundurdularmı sanada..
-
kafamı bozma sana bı dokundurursam bıdaha ayaga kalkamazsın
-
bi ton hristiyan, yahudi, ve sair gayrimüslim sanatçıyı, şarkıları dinliyorsunuz bişi olmuyo!!! bi sürü gayrı TÜRK sanatçı müzik dinliyorsunuz bişi olmuyo, yani milliyetçiliğiniz, müslümanlığınız, milletiniz, dininiz aklınıza gelmiyo. konu İBO olunca herkes birden milliyetçi ve müslüman kesiliyo!!!
Ne iş? Kıskanıyomusunuz adamı? -
Mesaj cancanBey tarafindan 7 Temmuz 2006 (Cuma) tarihinde yazildi.
bi ton hristiyan, yahudi, ve sair gayrimüslim sanatçıyı, şarkıları dinliyorsunuz bişi olmuyo!!! bi sürü gayrı TÜRK sanatçı müzik dinliyorsunuz bişi olmuyo, yani milliyetçiliğiniz, müslümanlığınız, milletiniz, dininiz aklınıza gelmiyo. konu İBO olunca herkes birden milliyetçi ve müslüman kesiliyo!!! Ne iş? Kıskanıyomusunuz adamı?
ne alakası var? adam pkk ya yardım edio dios sen hala kürt-türk ayrımı yapmaya çalışion -
"cran_s" kardeş, her nedense bu PKK"ya yardım ettiği falan konusu hep ağızlarda sakız olmasına sakız da, peki bu sakızı çiğnerken Türkiye Cumhuriyeti Devleti"ni sakız ettiğinizin farkında değilmisiniz?
Yani PKK"ya yardım ettiğini Siz biliyorsunuz da, DEVLET bilmiyomu?
İtiraf edin artık; kıskanıyoruz bu adamı deyin. Adam seviliyo, adam güçlü, adam sempatik, adam sayılıyo, adama kadınlar hasta, adam güzel giyiniyo, adam, herşeye rağmen hala müzik de 1 numara, adam şu , adam bu...
PKK"ya yardım etmiş olsa idi emin olun ki bu DEVLET İbo"nun esamesini bırakmazdı ortalıkta. Bu maskenin ardından çıkın artık.
Her ne için eleştirecekseniz onun için eleştirin. Ama artık "PKK"ya yardım ediyo maskesi" yırtıldı, içi görünüyo... -
sorunda orda zaten maskenin içi görünüoda ,hala göremeyenler var yazık . akere kurşun sıkanlara yardım edenleri herzaman ANNELERİYLE
Toplam Hit: 3123 Toplam Mesaj: 28