folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dambıl Aldım, Nasıl Çalışayım?

Dambıl Aldım, Nasıl Çalışayım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:
    -----------------------------

DeaD_BY bunu yazdı:

bodyforumtrde tanınmış bodycilerin programlarını uygula,kafana estiği gibi yapma sakın

Mesela hocam kim? Link versen süper olur.

10 kg bi süre sonra yetmez sana tel bar ve 10 kg ağırlık var bide  plaka ve kısa bar al bi süre sonra ben şuan tek dumbellım 9kg onunla çalışıyorum

http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-dumbell-ile-al-ma-t13409.html

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

DeaD_BY bunu yazdı:

bodyforumtrde tanınmış bodycilerin programlarını uygula,kafana estiği gibi yapma sakın

Mesela hocam kim? Link versen süper olur.

http://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-layanlar-b-l-f53.html

hocam tanınmış derken,modlar adminlerin paylaştıgı sabit konulardan bahsediyorum.spor salonlarının programlarıda aynısı oluyo çünkü..üstteki linke bi göz at istersen

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

öncelikle ..

bench press ağırlıklı calışacaksın hocam
    pazuları güçlendirmek için ..

1.yarımşar saat aralıklarla önce kollarla yukarı aşşağı kapalı L cizeceksin ..
    2.yatarak on dakika elerin havada olarak aşşagıya doğru kapalı L çizeceksin
    3.sırtını birşeye vererek calışacaksın aynı şekilde ..
    4.önce sol elinle sırtının arka kesiminde, baş hizandan doğru kaldırıp indireceksin aynı şekilde sağ
    5.antreman esnasında bol su içme şişirir .. yorulduğunda ara ver..
    6.acıya karşı dayanıklı olmalısın (ağrı vb) sürekli yaptıgın zaman alışacaksın ..
    7.Şınav ve mekik düzenli olarak çekeceksin .. aralıklarla yani < 35 şınav 35 mekikten sora > 15'er 10'ar düşeceksin .. Tabiki dinlenerek
    1 gün antreman bir gün dinlenmeyi kendine felsefe edin :)
    bol kalorili ürünlere yönel.

ben her sabah ve akşam düzenli olarak 120 mekik 70 şınav çekiyorum .. Gıkım cıkmadan acıya karşı biraz direnç göstermen lazım
    düzenli olarak kendine program belirle .. internetten okuyup aynılarını yapmaya kalkışma
    yediğin bellidir içtiğin bellidir fazlası gercekten zararlı olur .. Yediklerine içtiklerine gore yapabilirsin ..

tavsiyemdir 2 tane damacana su dolu olsun tutmalıkları olan vardır .. onlarlada calışabilirsin
    1 ay sora 10'ar kilodan 20 kiloya cık..
    Göğüs kasların taş gibi yani sert olacak diye birşey yok aksine yumuşak olmalı ben hocalarımdan öyle öğrendim.

kim nasıl öğrenmiş beni ilgilendirmez..
    neden dersen bir zaman sora calışmama gibi bir isteksizlikte olabiliyor bıraktıgında düşme sarkma gibi pozisyonun olabilir ..
    Şınav ve mekiğe agırlık Bench press üzerinde yogunlaş.. Göğüs kasları bu yolla gelişir..
    ağırlıklı olarak protein almaya bak Ben dogal yoldan yumurtam hazırdır her zaman .. her şekilde beyazda sarıda yiyebilirsin ..

Uzun süreli calışmaların olursa bir anda aksatma , Zararını görürsün hantal durmamaya bak evde 5 10 kere şınav cekmen kaslarını 1.5 gün aktif hale getirir .
    zamanla baktın rahatsın zorlanmıyorsun yumruklarını sık o şekilde sınav vaziyeti al ..
    kendini rahat hissediyorsan yine şınav cekerken alkış tutmaya calış bu sayı günde 3 defa yeterli zorlamadan ama kendini bu hareket arka adelelerini zorlayarak şişirmeni sağlar .
    Bir kac ay sora tek elle cekmeye başlayabilirsinde sağ veya sol ayagının birini biraz aç tüm dengeni herhangibi bir koluna ver 10 tane gün içerisinde yeterilidir.
    bu hareket ile arka popo kasların ve hangi elinle cekiyorsan o elin pazu şeklini değiştirir dışa doğru elips şeklinde aşı oldugun yerde kas cıkmaya başlar ..
    bacaklarınıda yine aynı şekilde benchpress yaparak calıştırabilirsin ..

Önemli olan vucudun dinlenerek iş yapması kesinlikle zorlamaya gelme bıkarsın hemen ..
    Yediklerine ve içtiklerine dikkat et :)
    Fazla abanma, hemen hayvanlamayala hiç bir şey elde edemessin aksine cok yorulursun
    1 2 gün boyunca vucudunun alt tarafı yanmaya başlar bu hiç hoşuna gitmez ..

inş acıklayıcı olmuşumdur hocam daha da detaylı bilgi istersen PM atabilirsin :)

edit : http://www.pazucu.com/dumbell_ile_calisma.htm saglam calışma yönemleri var resimli bakabilirsin ..
    şınav ve mekiğe önem vermek şartı ile

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tantum
    tantum's avatar
    Erkek

10 kilo başlangıç için çok 5 ile başla 10 kiloya ileride geçersin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

tantum bunu yazdı:

10 kilo ile başladım demedim ki. 10 kiloluk set aldım sadece. 2 tane 1,5 kgyi setti bıraktım öyle çalışıyorum.

@Amd-x

Sağolasın hocam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tantum bunu yazdı:

zaten istesede 10kg ile hereketleri yapamaz küçükden büyüğe doğru gidiceksin proteinli beslen günlük 5 yumurta ye ama 2 sinin sarısını ye diğerlerininkinin beyazsını ye sadece ögneleri tonbalığı tavuk gögüsü felan bunları araştır

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

hoca azıcık harç, bi kaç petşişe araya da konulacak beton ya da tahta bide bakkal tartısı işini görürdü boşuna para vermişsin :| yalnız tartının üstüne poşet ser damlıyo namusuz harç, bakkalda çay söylettiriyo üstüne :D

Ben yurtta yapmıştım o kel müdür yardımcı tekin bi adam olmadığım gerekcesiyle el koydu :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

''Dambıl Aldım, Nasıl Çalışayım?'' konuyu görünce aklıma gelen ilk cevap ''İNDİR KALDIR''dı.

I am Jack's inflamed sense of rejection
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

biraz yağ var bende fit değilim yani

1.85 boy 85 kilo

kardiyomu yapmalıyım yoksa düzenli bu işemi başlıyayım direk?

edit:çok kilolu değilim ama sıfır yağmı olmak lazım, düzenli başlıyacam ona göre:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWRE
    EWRE's avatar
    Erkek

hacı gerçekten 10 fazla bende 8 lik var kaptırdım kendimi 1 ayda amele gibi oldum canım bunun kıyısına köşesine "ağır ol emi evladım, yavaş yavaş" falan diye yazmaları lazım ne bileyim bi klavuz mlavuz bişey versinler yanında şişecez derken kaldık ortada bi deri bi kemik :) ( demem o ki dikkat et)

karda iz bırakan makineye ne denir... karizmatik (fikret espri corp.)
Toplam Hit: 4975 Toplam Mesaj: 28