Dan Brown 5 Ebook
-
ben içlerinden ençok digital kaleyi merak ediyoruum çok övüyorlar
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Digital kale şifreleme algoritma ile ilgili bi kitap en son sayfada bir şifre veriyor bulmanızı istiyor vs. gayet güzel bir kitaptı.
Tek melekler ve şeytanları okumadım ama filmini seyrettim diğerlerinin hepsini okudum bi 20-30 sayfa sıkıcı gelir ama olaya kendinizi kaptırdınızmı bitirmek için can atarsınız.
-
MrAmor bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------Digital kale şifreleme algoritma ile ilgili bi kitap en son sayfada bir şifre veriyor bulmanızı istiyor vs. gayet güzel bir kitaptı.
Tek melekler ve şeytanları okumadım ama filmini seyrettim diğerlerinin hepsini okudum bi 20-30 sayfa sıkıcı gelir ama olaya kendinizi kaptırdınızmı bitirmek için can atarsınız.
-----------------------------Dijital kale'yi bende okudum. harika bi kitapti bence de :)
-
zaten melekler şeytanlar danvinci şifresi kayıp sembol sırasıyla üçleme :D direkt kayıp sembolü felan okursanız anlamayabilirsiniz bağzı şeyleri 5 kitap da mükemmel
-
Aquila bunu yazdı:
zaten melekler şeytanlar danvinci şifresi kayıp sembol sırasıyla üçleme :D direkt kayıp sembolü felan okursanız anlamayabilirsiniz bağzı şeyleri 5 kitap da mükemmel
-----------------------------davinci şifresi melekler ve şeytanlar kayıp sembol dü sanırım o sıra ama bende emin değilim. birde ben kitaptaki ana karakter hariç pek bi konu bağı döremedim. bence sondan başada okunabilir.
-
oksijen bunu yazdı:
Aquila bunu yazdı:
-----------------------------davinci şifresi melekler ve şeytanlar kayıp sembol dü sanırım o sıra ama bende emin değilim. birde ben kitaptaki ana karakter hariç pek bi konu bağı döremedim. bence sondan başada okunabilir.
-----------------------------yok hocam hatta da vinci şifresinde melekler şeytanlardan bilgi var.
-
oksijen bunu yazdı:
-----------------------------Aquila bunu yazdı:
-----------------------------sıralaman doğrudur. fakat davinci şifresinde, esas oğlanı betimliyor. melekler ve şeytanlarda robert longdom ın kim olduğu nasıl bri olduğuna pek öle yer verilmemiş.sırayla okuyunca adamın esasında nekadar zeki olduğu, bulduğu şeylerin pekte tesadüf olmadığı belli oluyor. mesela ikinci kitaptada kapalı yerde kalma var ama ilk kitapta neden klostrofobisi olduğu daha açık olarak anlatılıyor diye hatırlıyorum.
-
dijtal kale yi tavsiye ederim.
-
e-book diyince indiriyoz o bizim yerimize okumuyor mu yaw? yani masal dinler gibi değil mi bu melet?
-
kivanc bunu yazdı:
-----------------------------e-book diyince indiriyoz o bizim yerimize okumuyor mu yaw? yani masal dinler gibi değil mi bu melet?
-----------------------------sesli kitapla karıştırma :) e book adı üstünde ELEKTRONİK KİTAP. yani pdf yada word hali ile.