Dan Brown 5 Ebook

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben içlerinden ençok digital kaleyi merak ediyoruum çok övüyorlar

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:
    -----------------------------

Digital kale şifreleme algoritma ile ilgili bi kitap en son sayfada bir şifre veriyor bulmanızı istiyor vs. gayet güzel bir kitaptı.

Tek melekler ve şeytanları okumadım ama filmini seyrettim diğerlerinin hepsini okudum bi 20-30 sayfa sıkıcı gelir ama olaya kendinizi kaptırdınızmı bitirmek için can atarsınız.

Cagito ergo sum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

MrAmor bunu yazdı:

dead_march bunu yazdı:

Digital kale şifreleme algoritma ile ilgili bi kitap en son sayfada bir şifre veriyor bulmanızı istiyor vs. gayet güzel bir kitaptı.

Tek melekler ve şeytanları okumadım ama filmini seyrettim diğerlerinin hepsini okudum bi 20-30 sayfa sıkıcı gelir ama olaya kendinizi kaptırdınızmı bitirmek için can atarsınız.

Dijital kale'yi bende okudum. harika bi kitapti bence de :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

zaten melekler şeytanlar danvinci şifresi  kayıp sembol sırasıyla üçleme :D direkt kayıp sembolü felan okursanız anlamayabilirsiniz bağzı şeyleri 5 kitap da mükemmel 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

Aquila bunu yazdı:

zaten melekler şeytanlar danvinci şifresi  kayıp sembol sırasıyla üçleme :D direkt kayıp sembolü felan okursanız anlamayabilirsiniz bağzı şeyleri 5 kitap da mükemmel 

davinci şifresi melekler ve şeytanlar kayıp sembol dü sanırım o sıra ama bende emin değilim. birde ben kitaptaki ana karakter hariç pek bi konu bağı döremedim. bence sondan başada okunabilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

oksijen bunu yazdı:

Aquila bunu yazdı:

davinci şifresi melekler ve şeytanlar kayıp sembol dü sanırım o sıra ama bende emin değilim. birde ben kitaptaki ana karakter hariç pek bi konu bağı döremedim. bence sondan başada okunabilir.

yok hocam hatta da vinci şifresinde melekler şeytanlardan bilgi var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

oksijen bunu yazdı:

Aquila bunu yazdı:

sıralaman doğrudur. fakat davinci şifresinde, esas oğlanı betimliyor. melekler ve şeytanlarda robert longdom ın kim olduğu nasıl bri olduğuna pek öle yer verilmemiş.sırayla okuyunca adamın esasında nekadar zeki olduğu, bulduğu şeylerin pekte tesadüf olmadığı belli oluyor. mesela ikinci kitaptada kapalı yerde kalma var ama ilk kitapta neden klostrofobisi olduğu daha açık olarak anlatılıyor diye hatırlıyorum.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

dijtal kale yi tavsiye ederim.

twitter.com/KezzapliMakarna
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

e-book diyince  indiriyoz o bizim yerimize okumuyor mu yaw? yani masal dinler gibi değil mi bu melet?

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

kivanc bunu yazdı:

e-book diyince  indiriyoz o bizim yerimize okumuyor mu yaw? yani masal dinler gibi değil mi bu melet?

sesli kitapla karıştırma :) e book adı üstünde ELEKTRONİK KİTAP. yani pdf yada word hali ile.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 4431 Toplam Mesaj: 24