Dandik Tablet Mi Kindle Paperwhite Mi
-
çok kitap okuyorum
her zaman heryere götüremiyorum yanımda sabit olmuyor gün içerisinde 3 şehir değiştirdiğim oluyor fotoğraf makinası laptop çantası filan derken birden fazla kitap bazen onu bile götüremiyorum.
kindle paperwhite serdar kuzuoğlunun blogunda incelemede gördüm daha öncede amazonun oldugunu bılıyordum ucretı 140 dolar
bu cihazı birşekilde temin ettirip alayım mı yoksa dandik bi tablet mi alayım
birçok kitabı zaten piyasada ücretsiz olarak bulabiliyoruz yeni kitaplarında neredeyse tamamı dnr sitesinde satılıyor.
kindle a direkt olarak pdf filan atabılıyormuyuz yoksa ios taki gibi epub olarak mı atmamız gerekiyor kullanan varsa yada alternatifide olabilir.
birde normal digital ajanda gibi not tutabilecegımz bır alet olsa buna dahil olarak cok guzel olur
-
Hocam bende bi tablet var 2 yil garantili cin mali. Andr 4.0 yuklu sorun yok cihazi 1 hafta once promosyon olarak aldim. Almayi dusunursen sahibinden e ilan acmayacagim bi sure daha kullanacgm haberin olsun kardesim
-
http://www.tahribat.com/Forum-Poly-Neden-Bu-Kadar-Kotu-Pad-Uretti-159534/
-
Tablet ekranında kitap okumak gözleri s*ker atar hacı. Kitabı kindle da okuyacaksın eğer gözlerini seviyosan, ve onlara hayatının geri kalanında ihtiyacın varsa.
http://en.wikipedia.org/wiki/E_Ink
-
en iyi o kitabı eline alacan öyle okuyacan :F gerçi zevk meselesi orası ayrı
-
ArmadA bunu yazdı
en iyi o kitabı eline alacan öyle okuyacan :F gerçi zevk meselesi orası ayrı
dostum orası öyle kitap konusu bambaşka fakat her zaman götüremiyorum yanımda kitap okudugum kıtaplarda kalın oluyor genelde amk oguz atay tutunamayanlar vardı bır turlu bıtırememıstım bildiğin tugla boyutunda laptop cantasnın enınden daha buyuktu kalınlıgı :)
@zeybek Poly Book W631 var ama amk bunun fıyatıda 600 filan diyor kindle a baktım netten wifi liler 250 300 liraya satıyor adamlar üstelik 1 yıl ıcınde sorun olursa dırekt degısım yapıyorlar zaten reklamsız kindle 140 dolar amazondada. e-ink olayı onemli tablette göz yorucu olur diye düşünüyorum ama ipad alsak oradan mı yapsam diye dusunuyorum ama ipodda vardı iphone da ipoddan kitap okumak olmuyordu ekran kucuk kalıyordu. bu arada link verdin konuyu okurken güldüm bayaa bi sinir bozucu olmuş :)
-
Ben de bir tane e-kitap okuyucu almak istiyorum. Gözü yormayacak, renkli ekran olmasa da olur. Bütün formatları desteklesin yeter. Aslında yerli bir firma böyle birşey yapsa çok iyi olur.
-
SpoofU bunu yazdıBen de bir tane e-kitap okuyucu almak istiyorum. Gözü yormayacak, renkli ekran olmasa da olur. Bütün formatları desteklesin yeter. Aslında yerli bir firma böyle birşey yapsa çok iyi olur.
yerlisi dediğin polyler var 600 700 lira anasını satayım
amazon kindle paper white 140 dolar kargo 20 dolar ortalama 280 300 lira zaten gittigidiyorda satıyorlar aynısınıya gidicem ipad alıcam yada pilot bi arkadaşım var rica edicem ona kindle aldıracagım
-
Kitap kapıda basılı olmalı ve öyle okunmalı başka türlü kitap okuduğumumu anlamıyorum ben,
-
Abi gozlerin icin ve okuma zevki icin Kindle al derim..
-
Kindle iyidir de, pdfler rahat okunmuyor. Kitapların parayı basıp epub versiyonlarını fln alacaksan Kindle tabi.