folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Dandik Tablet Mi Kindle Paperwhite Mi

Dandik Tablet Mi Kindle Paperwhite Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

çok kitap okuyorum 

her zaman heryere götüremiyorum yanımda sabit olmuyor gün içerisinde 3 şehir değiştirdiğim oluyor fotoğraf makinası laptop çantası filan derken birden fazla kitap bazen onu bile götüremiyorum. 

kindle paperwhite serdar kuzuoğlunun blogunda incelemede gördüm daha öncede amazonun oldugunu bılıyordum ucretı 140 dolar 

bu cihazı birşekilde temin ettirip alayım mı yoksa dandik bi tablet mi alayım 

birçok kitabı zaten piyasada ücretsiz olarak bulabiliyoruz yeni  kitaplarında neredeyse tamamı dnr sitesinde satılıyor. 

kindle a direkt olarak pdf filan atabılıyormuyuz yoksa ios taki gibi epub olarak mı atmamız gerekiyor kullanan varsa yada alternatifide olabilir. 

birde normal digital ajanda gibi not tutabilecegımz bır alet olsa buna dahil olarak cok guzel olur 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocam bende bi tablet var 2 yil garantili cin mali. Andr 4.0 yuklu sorun yok cihazi 1 hafta once promosyon olarak aldim. Almayi dusunursen sahibinden e ilan acmayacagim bi sure daha kullanacgm haberin olsun kardesim

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Poly-Neden-Bu-Kadar-Kotu-Pad-Uretti-159534/

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Tablet ekranında kitap okumak gözleri s*ker atar hacı. Kitabı kindle da okuyacaksın eğer gözlerini seviyosan, ve onlara hayatının geri kalanında ihtiyacın varsa.

http://en.wikipedia.org/wiki/E_Ink

Ehl-i Byte
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

en iyi o kitabı eline alacan öyle okuyacan :F gerçi zevk meselesi orası ayrı

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

en iyi o kitabı eline alacan öyle okuyacan :F gerçi zevk meselesi orası ayrı

dostum orası öyle kitap konusu bambaşka  fakat her zaman götüremiyorum yanımda kitap okudugum kıtaplarda kalın oluyor genelde amk oguz atay tutunamayanlar vardı bır turlu bıtırememıstım bildiğin tugla boyutunda laptop cantasnın enınden daha buyuktu kalınlıgı :) 

@zeybek Poly Book W631 var ama amk bunun fıyatıda 600 filan diyor kindle a baktım netten wifi liler 250 300 liraya satıyor adamlar üstelik 1 yıl ıcınde sorun olursa dırekt degısım yapıyorlar zaten reklamsız kindle 140 dolar amazondada. e-ink olayı onemli tablette göz yorucu olur diye düşünüyorum ama ipad alsak oradan mı yapsam diye dusunuyorum ama ipodda vardı iphone da ipoddan kitap okumak olmuyordu ekran kucuk kalıyordu. bu arada link verdin konuyu okurken güldüm bayaa bi sinir bozucu olmuş :) 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Ben de bir tane e-kitap okuyucu almak istiyorum. Gözü yormayacak, renkli ekran olmasa da olur. Bütün formatları desteklesin yeter. Aslında yerli bir firma böyle birşey yapsa çok iyi olur.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    SpoofU bunu yazdı
    Ben de bir tane e-kitap okuyucu almak istiyorum. Gözü yormayacak, renkli ekran olmasa da olur. Bütün formatları desteklesin yeter. Aslında yerli bir firma böyle birşey yapsa çok iyi olur.

yerlisi dediğin polyler var 600 700 lira anasını satayım 
    amazon kindle paper white 140 dolar kargo 20 dolar ortalama 280 300 lira zaten gittigidiyorda satıyorlar aynısını 

ya gidicem ipad alıcam yada pilot bi arkadaşım var rica edicem ona kindle aldıracagım 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Kitap kapıda basılı olmalı ve öyle okunmalı başka türlü kitap okuduğumumu anlamıyorum ben,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Abi gozlerin icin ve okuma zevki icin Kindle al derim..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Kindle iyidir de, pdfler rahat okunmuyor. Kitapların parayı basıp epub versiyonlarını fln alacaksan Kindle tabi.

The king is bleeding.
Toplam Hit: 3663 Toplam Mesaj: 15