"Darbe" Gelirmi ? "Balyoz Operasyonunda 8 Tutuklama".
-
Darbeciler içerideyken darbe nasıl gelsin?
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------
bende iyimser senaryo kurayım canım sıkıldı:P
Darbe olur bütün yabancı sermaye parasını çekmeye çalışır.bütün özelleştirmeler iptal edilip hiç karşılık verilmeden devlete geri alınır.Ülke içindeki likitin dışarı çıkmasına izin verilmez.Yeni hükümet kurulur cumhuriyetin ilk yıllarındaki gibi devlet desteğiyle fabrikalar yapılır vs vs:P
Not:evet çok bilgisayar oyunu oynuyorum
-----------------------------senin mantığına göre hareket edersek darbe ile ülke yaklaşık 87 yıl geri gidecek.
-
inşallah bi darbe olur demeye başladım ülke geriye gider deniyoda böyle çok ileri gittiğimiz söylenemezen azından bi kez geri gideriz ondan sonra adam akıllıbi hükümet kurulursa o geri gittiğimiz zaman telafi edilir zaar
-
HaYVaN bunu yazdı:
Darbeciler içerideyken darbe nasıl gelsin?
-----------------------------peşin hüküm veriyorsun. Daha yargılama devam ediyor.
Daha sonra
AKP'nin kürt açılıma ne oldu? E Ekonominin hali belli.
Hemen arka plana itildi. TEKEL direnişinin başlamasından daha da önce. AKP açılım dozunu düşürmeye başladı.
Seçimler de geliyor , 1 senesi mi ne var.
Ya arkadaş düşünüyorum da , zihniyet çok önemli. cidden .Hani demokrasi adına demokrasi'yi katlemek bu olsa gerek.
AKP'nin dünü/öncesi belli.Aç bak.Başbakan ve kabinesi'nin tümü.
Laiklik karşıtı söylemlerin bir odağı olmuş siyasi oluşum Nasıl Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürkçülük ile örtüşebilir?
Bu mudur?
-
akp çöküşte ama seçim zamanı geldiğinde yine ALLAH der müslümanım der kandırır bizim koyun milletimizi.
askeriyeye olan güveni bu şekilde sarsmalarındaki amaç nedir bilinmez ama kaç aydır ergenekondu balyozdu birsürü gözaltı ve hiç cezaevine giden 1 ALLAH ın kulu olmadı .
oyun oyun bizim millet koyun . yine gelirse akp seçimlerde iktidara hiç şaşırmam .
darbe çıkmaz amerika bunu istemiyor. sadece darbe girişimleriyle ülkeyi yıpratmak insanların yada askeri güç ile halkın birbirine olan güvenni sarsmak amaç .başarıyorlarda.
sonumuz hayır olsun ..
-
Ya asker Fetullahçıları tayyibi sikecek yada tayyip askeri... bu durum buraya doğru gidiyor...
Olan güzel Türkiyeme olmaz inşallah...
-
Tekel işçilerinin sayısı 10.000
Türkiye nüfusu: 80.000.000
Bu nüfusun içerisinde bulunan üniversite mezunlarından daha fazla maaş alması mantıksızıdr. İnkar mı edeceksiniz?
Tekel telekom ve diğer kurumların salla başı al maaşı olayına vicdanınız nasıl el veriyor?
Diğer özelleşen kurumlar:
-Abi benim tapu işi var hallet.
Tabii ki sakalı dökül halledelim.
-Nüfusu çıkaracam bir yardım etsen.
Elinde gazete olan lütfü bey koltuğuna yaslanmıştır; bugün git yarın gel.
vs...
Bir vatandaş olarak bu olayların kaldırılması bana göre çok iyi birşeydir. Darbe sebebi değil; hükümete saygı duyma sebebimdir. Çünkü bunlara el atmaya kimse cesaret edememişti.
...
Şeriat diyorsunuz..
Şeriatle yönetilmek istenen bir ülkenin ab'ye girmek için bu kadar değişiklik yapması gerçekten düşündürücü.
...
Netice olarak halk bunu yorumlar kararını verir. Halk doğru karar verir. Halk kendi seçtiği kişilerin emrinde olmak ister. Halk kendi seçmediği kişilerin anayasasına itaat etmek istemez ve bu halk Mustafa Kemal Atatürk'ü babası anası gibi sahiplenir.
Onun için rahatınıza bakın. İçerdekiler içeride olduğu muhdetçe darbe falan da olmaz kafanızdan atın.
-
bişey merak ediyorum.. şimdi bu tutuklanan askerler gerçekten suçluysa.. darbe planları gerçekse vb herşey şuan gösterildiği gibiyse.. bu tutuklamalara karşı çıkan arkadaslar ne cvp verirdir.. hadi onlar çıksın bu yorumun altına darbe planları % 100 gerçek oldugunu varsayıp yorum yazsın..
-
rhodostethia bunu yazdı:
bişey merak ediyorum.. şimdi bu tutuklanan askerler gerçekten suçluysa.. darbe planları gerçekse vb herşey şuan gösterildiği gibiyse.. bu tutuklamalara karşı çıkan arkadaslar ne cvp verirdir.. hadi onlar çıksın bu yorumun altına darbe planları % 100 gerçek oldugunu varsayıp yorum yazsın..
Medya gündeme getirmiyor senin de haberin yok.Sayısız ses kaydı youtube'da var. Savcının cumhurbaşkanı olacağım diye feryadları var.
Komutanların günlükleri var vs.. vs..
-
Kenan paşa zamanında yapmışta ne olmuş? Adamın arkasından etmedikleri laf kalmadı. Hatta suçlu çıkartmak için binbir komplo teorisi uydurmuşlar. Bu ülkenin insanlarına yaranılmaz. Mevcut askeri yönetime bakıldığında darbe yapabilecek potansiyelde birisini açıkçası görmüyorum. Darbe yapmak büyük cesaret ister. Başarılı olsanız bile 20-30 seneye vatan haini ilan ederler. Hakkınızda en ağır ithamları kullanır, sizi destekleyenler varsa onlara da salak derler. Diğer konu ülkemiz bu devirde darbeyle birşeyleri çözemez. Bütün Dünyanın gözü üstümüzde. İç işlerimize karışıyorlar. Eskisi kadar başıboş değiliz. Binbir yerde bezimiz var. Bütün ekonomik, siyasal denge alt üst olur. Daha bugünkü askeri yönetim açılımlar yapılırken şehitlerimizin hakkını savunamadı. Ülkemizi mi yönetecek?