Darbe Yakışıyor Mu Size Hocam
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
elevator bunu yazdı:
-----------------------------sorgulamayan gençliğe ve duyduklarına inanan gençliğedir öfkem,araştırmayan solculuğun gerçek anlamını bilmeyen cahilleredir sözüm .. kellesini koltuğa almayanlaradır sözüm.
ayrıca şu an için solcu bir kişilik yok ..
ne baykal ne ecevit ne sezer .. idama giderken böylesine rahatlıkla gidemezlerdi,burası ayrı ...
benim devlete tek kurşun sıkmamış olmam beni masum kılmaz..
sıktırılan kurşunlara ne demeli?
3 ünv li düştü gökten biri sovyetlere biri kübaya biride sana ..sende inandın.
sana bir sır vereyim mi?
-----------------------------ne guzel soyluyorsun vatan haini olmak icin illa devlete kursun SIKMIS olmak gerekmez diye.
buna katiliyorsun ama vatan haini kelimesinin genisletip de ucu sana dokununca veryansin ediyorsun.
-----------------------------nereye kadar genişletirsen genişlet ucu bana dokunmaz.biz mermi sıktıysak bu;hükümetin TSK nın izniyle oldu ..
öyle üç kişi çıkıp bazılarının yaşama haklarına el koyup saatlerini nefeslerini esir almadık .
ayrıca arkamızda ne sovyet nede küba vardı .
bizim arkamızda hükümet ve TSK vardı.
üzerimizde üniforma başımızda bere elimizde iki atar bir yatar kalbimizdeyse ay yıldız vardı.
üstelik birşey düşünmedik ne kahramanlığı ne gaziliği nede şehitliği...düşndüğümüz tek şey vatanımızın varlığıydı.
deniz gezmiş yaşıyor olsaydı belkide zavallı ülkem bir deniz baykal a daha sahip olacaktı..
asılmaları onları kahraman yaptı..
kahramanların peşindenmi gidiyorsun?
ozaman benim peşimden gel en azından 3 5 garip abd li esir almadım. pkk ya mermi sıktım sen benle gel gerisini boşver.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------elevator kendin yaz kendin oyna haci.
@student , buda kilifi iste.Ulan terorist ariyorsan niye bilmem il baskani yardimcilarini falan goz altina aliyorsun ki :) MAdem yetki elinde kaldir dokunulmazliklari dtp li milletvekillierini topla.Onlarda siyah degilmi.Bu kadar sig dusunmeyin yahu...Yani bugun gozaltina aldigin dtp li yoneticiler suclu ama benim meclisimde bagiran adamlar masum :) yerse hadi...madem bu ulkenin cikarlarini savunuyorsun kaldir abicim dokunulmazliklarida herkesten hesabi sorulsun...
compoter wolf , daha öncede pkk nın partisi kapatıldı , yeni bir tabela ile tekrar devam ederler , olan Türk devletinin imajına olur.Öyle kapatalım partilerini , atalım içeriye demekle olmuyor.Çok güçlü bir ekonomin yoksa , bana ne Avrupanın abd nin ne düşündüğünden de diyemezsin.Öyle olsaydı bazı darbe severler şimdiye kadar darbeyi 3-5 kez yapmışlardı.
underzero kardeşim , devletin çok gizli belgesi tüm aajnslara servis ediliyo , bazıalrı görmek isteemdiği için veya g.t. yemediği için yayınla(ya)mıyor.
photoshopla veya maille kimseyi içeri atmazlar , boşuna aylarca takip edilmiyor.Savcılarda o kadar keriz değil ,photosopla, maille içeri atsınlar.
-
yazı güzel olmuş. gözaltına alınanlar toplumdaki kafa karışıklığının farkında olduklarından olayı daha da bulandırmak için bi palavra uydurmuşlar. '' bu olay atatürk cumhuriyetine hiç yakışmadı. '' aptalca bi laf ama inanan da var tabi tıpkı bunları savunanların yaptığı gibi. çünkü toplumda yer etmiş rektör,komutan,eğitimci,gazeteci vs. gözaltına alınları akılları almıyo. türkiye gercekten bir hukuk devleti olsaydı bu ergenekoncular yıllar önce soruşturuldu. ama tabi onlara dokunabilmeyi cesaret edecek kişiler lazımdı. çünkü bu insanların kolları ahtapot gibi her yeri sarmış durumdaydı. herkesin kafasında bi soru var böle üst düzey eğitim almış,rektör olan vs. kişiler nasıl gözaltına alınır ? 1- bu tip örgütlerin beyin takımı genellikle iyi almış kişilerden oluşur. 2- atatürk ü seven herkes darbeci değildir ama tüm darbeciler kemalisttir. ( gözaltına alındıklarında atatürkçü olduğum için,kemalist olduğum için içeri aldılar diyenler var ya )
bizim ergenokon u anlamak için italyada'ki gladio ya bakmak gerekir. çünkü şema aynı, fakat isim farklı,ülke farklı.
1940'lı yıllarda 600 kişiyle kurulan gladio 1980 lere vardığında 15000 kişiye ulaşmıştı. italya'da her kesimden insan gladio nun parçası haline getirilmişti. tıpkı bizde olduğu gibi generaller,siyasetçiler,emniyetçiler,işadamları,medyacılar,eğitim görevlileri,hukukçular flan hatta soruşturma o kadar ilerlemişti ki cumhurbaşkanlğı,başbakanlık yapmış kişilerin bile gladio'nun bir parçasını ortaya koydu. tabi o zamanlarda bizde olduğu gibi italya'da da yaygara koparılmıştı ama savcı kararlılıkla üstüne gitti bu olayın ve gladio tasfiye edildi. aynı şey umarım bizim ülkemizde de olur.
-
bugün bazı aydıncık kesmi değişim değişim die atatürk ün artık eskidiğini falan söylüyo ya ...
onların gotune fitilli kazığı cakarız yüce rablerinin yanına yollarız mk
-
Yaklaşmayın Nan Üzerimde Bomba Var :|
-
Değişim derken kimse üstüne koymayı düşünmüyo sadece yıkacan insallah masallah olur gider dicen zihniyet buu ..
-
Dağılın lan(!)
:D :D
-
arkadaşım emin olun dinci kesim bazı atatürkçü diye geçinenlerden daha atatürkçü
bazıları atatürkçülük ayağıyla batılaşmayı destrkliyor işte o dinci kesim diye hitap ettikleriniz kültürlerine sahip olanlardır.
-
Sakin arkadaşlar basının galyanına gelmeyelim hele mahkeme sonuçlansın kim ak kim kara çıkar meydanaa.
-
illision bunu yazdı:
Sakin arkadaşlar basının galyanına gelmeyelim hele mahkeme sonuçlansın kim ak kim kara çıkar meydanaa.
-----------------------------doğru-yanlış yandaş yada düşman acaba mahkemelerde yada ölümlerdegerçekçilik olduğuna inanan var mı?